Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρόβλεψη Καιρού

Διάφορα

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας του Συλλόγου την Παρασκευή 10-03-2017

Ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Παρασκευή 10-03-2017 στο κέντρο Βολόσυρος (Αγίων Αποστόλων 81 ).

Θα υπάρχει μενού που πάει ανά 4 άτομα και κοστίζει 16,5 Ευρώ/άτομο(εκτός αν κάποια 4αδα δεν θέλει αλκοόλ οπότε πάει 15 Ευρώ). Θα υπάρχει και νηστίσιμο μενού για όσους το επιλέξουν και το δηλώσουν προκαταβολικά.

Στο τραγούδι ο  Τσισμενάκης με την ορχήστρα του και η ώρα προσέλευσης είναι μετά τις 21:00.

Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση να στείλουν σχετικό e-mail στον σύλλογο , όπου θα δηλώνουν την συμμετοχή τους (και πιθανόν τον/την συνοδού τους) .

Επίσης όσοι νηστεύουν να το δηλώσουν στο e-mail προκειμένου να ενημερώσουμε το κέντρο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@beachvolleychania.com

 

2nd Beach Cup – Αρχικές Λίστες

2nd_beachcupΞεκινάει αύριο -καιρού επιτρέποντος- το 2ο τουρνουά του καινοτόμου Beach Cup το οποίο διεξάγετε ταυτόχρονα σε Χανιά και Αθήνα από τον σύλλογο μας και τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
One Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 14:00
One Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 14:00
Two Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 16:00

Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Two Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 9:00
Two Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 9:00
One Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 12:00

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να τηρήσουν το παραπάνω ωράριο καθώς η μεγάλη συμμετοχή μας περιορίζει χρονικά.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία ONE STAR γυναικών, θα μείνουν ανοικτές για 1 ακόμα θέση, στην TWO STAR γυναικών για 2 θέσεις και στην TWO STAR μεικτό για μία θέση. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο admin@beachvolleychania.com ή τηλεφωνικά στο 6944622444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα παρακαλείται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την οργανωτική επιτροπή στα παραπάνω τηλέφωνα ή email, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ομάδες που είναι στην λίστα αναμονής.

Τέλος, λόγω του άστατου καιρού, ανακοίνωση για την διεξαγωγή ή μη του τουρνουά θα βγει το Σάββατο το πρωί.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

* Στην κατηγορία TWO STAR μεικτό συμπληρώθηκε η κενή θέση

Technology update

Ακολουθώντας τα βήματα της τεχνολογίας εγκαταστήσαμε από χτες μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες ipod, iphone και λοιπών παρόμοιων συσκευών, να βλέπουν την ιστοσελίδα μας με ειδική δομή για τις δημοφιλείς αυτές συσκευές. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα ότι η σύνδεση γίνετε μέσο κάποιας από τις προαναφερόμενες συσκευές ενώ υπάρχει επιλογή να δείτε την ιστοσελίδα μας στην κανονική της μορφή.

Καλή χρονιά με ένα δωράκι

Όπως συνηθίζουμε οι ευχές μας για μία καλή χρονιά ακολουθούνται από το ημερολόγιο του συλλόγου. Ένα flashback στις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές και στου διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του 2009. Είθε το 2010 να μας χαρίσει μεγαλύτερες αγωνιστικές και μη συγκινήσεις!
Κατεβάστε το ημερολόγιο από «εδώ».

Για να δείτε το ημερολόγιο χρειάζεστε το Acrobat Reader.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στους φωτογράφους Βασίλη Πλιάτσικα και Γιάννη Τόμπρο για το φωτογραφικό υλικό του ημερολογίου.

Εθελοντική αιμοδοσία

logo kardiaΕθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Νέας Κυδωνίας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Η αιμοδοσία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου από τις 9:00 έως και τις 14:00.

Φωτογραφίες, κάλιο αργά παρά ποτέ

juniors09_077Λόγω του προβλήματος χώρου που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαμε καταφέρει να ανεβάσουμε φωτογραφίες από σχεδόν κανένα τουρνουά του καλοκαιριού. Η λύση βρέθηκε με το να ανεβάσουμε όλες τις φωτογραφίες σε ένα δωρεάν χώρο φιλοξενίας (Picasa). Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες από τα τουρνουά Regional, 10o Forthnet, 4ο Πανελλήνιο Juniors και το Μικτό μέσο τις σελίδας «Φωτογραφίες». Για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τον φίλο φωτογράφο Βασίλη Πλιάτσικα για το άριστο φωτογραφικό υλικό που μας προμηθεύει.

Αντίο Νικόλα…..

Μερικές φορές μια άδεια σελίδα μπορεί να εκφράσει καλύτερα αυτό που νιώθουμε για τον ξαφνικό χαμό του κατά πρώτον φίλου και κατά δεύτερον προπονητή του συλλόγου Νίκου Κατούφα, ο οποίος ξεκίνησε για το μεγάλο ταξίδι το βράδυ της Κυριακής.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Η νεκρόσημος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 15:00  στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Ημερολόγιο 2009

01_smΌπως συνηθίζουμε οι ευχές μας για μία καλή χρονιά ακολουθούνται από το ημερολόγιο του συλλόγου. Ένα flashback στις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές του 2008. Είθε το 2009 να μας χαρίσει μεγαλύτερες αγωνιστικές και μη συγκινήσεις!

Κατεβάστε το ημερολόγιο από «εδώ».
Για να δείτε το ημερολόγιο χρειάζεστε το Acrobat Reader.

Φωτογραφίες

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα δυο τελευταία τουρνουά, το Regional Κ15 και το 9ο τουρνουά της Forthnet θα βρείτε στην σελίδα «Φωτογραφίες». Ευχαριστούμε και πάλι τον κατ’ εμπλοκή φωτογράφο Σπύρο Βλαχάκη για το φωτογραφικό υλικό που μας προμηθεύει.

Φωτογραφίες απ’ το Christmas Cup

Χάρις στον φωτογραφικό φακό του Σπύρου Βλαχάκη, ανεβάσαμε μερικές ακόμα φωτογραφίες από το Christmas Cup των Χανίων. Δείτε τις μέσα από την «σχετική σελίδα».

Powered by

Χορηγοί

sunrise_hotel_sm

mixelakis

adv

Χορηγοί ΕπικοινωνίαςΥποστηρικτές

sun_stopper_sm