“Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament . Παλαιοχώρα : 24-25 Σεπτεμβρίου 2016

paleochora-2016Η οργανωτική επιτροπή του “Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament  σας ενημερώνει ότι το τουρνουά  θα διεξαχθεί  το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιοχώρα στην παραλία της Παχιάς Άμμου μπροστά από το  Beach Bar Jetee.

Η τεχνική σύσκεψη  για τους άντρες θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου και για τις γυναίκες στις 10.οο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου , στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί για τις εγγραφές, και οι αγώνες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Αν κάποιες ομάδες αργήσουν λίγο την άφιξή τους στην τεχνική σύσκεψη να ενημερώνουν έγκαιρα την οργανωτική επιτροπή  στο τηλέφωνα :  6974988903 Σέργιος Αλεξιάδης.

Επίσης αν κάποια ομάδα που έχει δηλώσει συμμετοχή δεν καταφέρει να συμμετάσχει παρακαλούμε να ενημερώσει έγκαιρα ή στο e-mail του συλλόγου ή στο τηλέφωνο της οργανωτικής επιτροπής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ακόμη ανοικτές και για αγόρια (έχουν ήδη δηλώσει 9 ομάδες)  και για κορίτσια (έχουν δηλώσει 2 ομάδες) μέσω του e-mail του συλλόγου ή στο τηλέφωνο της οργανωτικής επιτροπής.

Αν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ομάδων στις γυναίκες, η οργανωτική επιτροπή πιθανόν να αποφασίσει και για ένα επιπλέον μικτό τουρνουά με συνδυασμό ανδρών και γυναικών.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν εκπτωτικά κουπόνια για φαγητό.

Ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Χορηγοί: ‘Beach Bar Jetee’ , Porto Fino – Pizzeria , ‘Μέθεξις – taverna ,cafe’ , ‘Libyan mare’ hotel and suite , Psarakis – Taxi & TrAVEL Agency

Jetee Beach Bar

Jetee Beach Bar

 

Pizzeria Portofino

Pizzeria Portofino

psarakislibyan-mare

%ce%bc%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%82

Μέθεξις cafe – taverna

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...