‘ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ’ Μικτό τουρνουά – Σάββατο – Κυριακή 05 – 06 Νοεμβρίου 2016

mpalakiaΟτι λάχει, Μικτό Τουρνουά

Το Σαββατοκύριακο 05-06 Νοεμβρίου 2016 θα διεξαχθεί μικτό τουρνουά με τίτλο “ΟΤΙ ΛΑΧΕΙ TOURNAMENT’ με την ιδιαιτερότητα ότι οι ομάδες θα αλλάζουν σύνθεση σε κάθε σετ κατόπιν κλήρωσης.

Συγκεκριμένα στην αρχή του τουρνουά  οι διαγωνιζόμενοι θα τραβήξουν κλήρο που θα καθορίσει τυχαία τους μετέπειτα συμπαίκτες τους στην συνέχεια του τουρνουά.

Κάθε παίκτης θα παίξει συνολικά σε 2 ημέρες από 8 – 10 σετ (θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των συμμετεχόντων). Πρώτος/η νικητής/τρια αναδεικνύεται ο παίκτης/τρια που θα κερδίσει τα περισσότερα σετ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στα κερδισμένα σετ, θα υπολογιστούν οι κερδισμένοι πόντοι.

Ημερομηνία διεξαγωγής: 05-06 Νοεμβρίου 2016
Ώρα έναρξης τουρνούα: Σάββατο 05 Νοεμβρίου, 14:30

Τοποθεσία διεξαγωγής
Αγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνιάς Χανίων

Δηλώσεις συμμετοχής
Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 22:00.
Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε στο [email protected] δηλώνοντας απαραίτητα το όνοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Επίσης για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε e-mail.

Ο κάθε αθλητής/τρια δηλώνει μόνο το όνομα του/της και όχι ομάδα. Είναι απαραίτητο ο αριθμός γυναικών και ανδρών να είναι ο ίδιος, οπότε δεν θα συμμετάσχουν στο τουρνουά  όσοι είναι υπεράριθμοι από το φύλλο με τις περισσότερες συμμετοχές, με βάση την χρονική σειρά που δήλωσαν την συμμετοχή τους.
Τιμή συμμετοχής ανά αθλήτη/τρια: 10€

Έπαθλα
Θα βραβευτούν οι 3 καλύτεροι άνδρες και οι 3 καλύτερες γυναίκες.

Βαθμολογία
Η βαθμολογία ΔΕΝ θα μετρήσει στην συνολική βαθμολογία συλλόγου.

Διοργανωτές

Α.Σ. Beach Volley Χανίων , Δήμος Χανίων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...