Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Χάρτης

Πρόβλεψη καιρού

Chania
21°
clear sky
Υγρασία: 43%
Άνεμος: 2m/s Δ-ΒΔ
Ανώτερη 20 • Κατώτερη 19
21°
ΔΕ
22°
ΤΡ
25°
ΤΕ
Weather from OpenWeatherMap

Αρχικές λίστες και πρόγραμμα αγώνων του SYNKA Beach Volley Tournament

Πλούσιο σε θέαμα αναμένεται να είναι το SYNKA Beach Volleyball Tournament που διεξάγεται το προσεχές Σαββατοκύριακο, 8-9 Ιουλίου, με 72 ομάδες (38 αντρών και 34 γυναικών) από 4 χώρες (Δανία, Σλοβενία, Φιλανδία και φυσικά Ελλάδα) να έχουν δηλώσει συμμετοχή. Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017-07-06
Golden Γυναικών & Silver Αντρών
Έλεγχος ομάδων: 8:30 πμ
Τεχνική σύσκεψη αγώνων: 9:00 πμ

Golden Αντρών & Silver Γυναικών
Έλεγχος ομάδων: 14:00 μμ
Τεχνική σύσκεψη αγώνων: 14:30 μμ

Θα παρακαλέσουμε για ακόμα μία φορά τις ομάδες να τηρήσουν το παραπάνω ωράριο καθώς λόγο της μεγάλης συμμετοχής το πρόγραμμα αγώνων είναι πολύ σφιχτό.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι οι ομάδες θα πρέπει να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένη την υπεύθυνη δήλωση την οποία μπορούν να κατεβάσουν από το τους συνδέσμους παρακάτω:

Δήλωση Συμμετοχής Ενήλικα
Δήλωση Συμμετοχής U18

Τρόπος διεξαγωγής
Στην κατηγορία Golden Αντρών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 8 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 21 πόντων (τάι μπρέικ στα 15).

Στην κατηγορία Golden Γυναικών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 7 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 21 πόντων (τάι μπρέικ στα 15).

Στην κατηγορία Silver Αντρών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 4 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 15 πόντων (τάι μπρέικ στα 11). Αλλαγή γηπέδων ανά 7 πόντους.

Στην κατηγορία Silver Γυναικών οι ομάδες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε 4 ομίλους των 3 ομάδων όπου οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στην επόμενη φάση. Οι αγώνες θα είναι στα 2 σετ των 15 πόντων (τάι μπρέικ στα 11). Αλλαγή γηπέδων ανά 7 πόντους.

Αρχικές Λίστες
Για οποιαδήποτε αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής παρακαλούμε ενημερώστε άμεσα στο 6944622444 (Στέλιος) ή στο 6937431420 (Σέργιος).

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

ΥΓ: Στις αρχικές λίστες έχουν συμπεριληφθεί και οι αναπληρωματικές ομάδες, όπου σε περίπτωση ακύρωσης κάποιας ομάδας θα μπουν στο ταμπλώ. Στην περίπτωση αυτή, η οργανωτική επιτροπή θα ενημερώσει άμεσα τις επιλαχούσες ομάδες.

Facebook Twitter Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon Tumblr Posterous Email Snailmail

Χορηγοί

 

 

 

 

Χορηγοί Επικοινωνίας

 

 

Υποστηρικτές