Φινάλε στο SYNKA Beach Volley Tournament

Πλούσιο θέαμα, κατάμεστες κερκίδες και αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα ήταν τα τρία κύρια χαρακτηριστικά του SYNKA Beach Volleyball Tournament. Αθλητές και αθλήτριες από Δανία, Σλοβενία, Φινλανδία και Ελλάδα, ανέβασαν τον πήχη του θεάματος, έδωσαν εντυπωσιακές μάχες στην άμμο, ξεσηκώνοντας τον κόσμο που γέμισε κυριολεκτικά τις κερκίδες των εγκαταστάσεων. Συνολικά στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 138 αθλητές και αθλήτριες, δίνοντας 119 παιχνίδια σε ένα Σαββατοκύριακο!

Πιο αναλυτικά, στον τελικό της κατηγορίας Silver Γυναικών, αναμετρήθηκαν 4 αθλήτριες 16 χρονών. Οι αθλήτριες του Παγχανιακού και περυσινές δευτεραθλήτριες στην κατηγορία U18 του Nova Beach volleyball tournament, Κορακοβούνη Βικτωρία και Κουλάκη Χρύσα, αντιμετώπισαν τις Δανέζες Lachenmeier Grith / Brinck Kathrine, αθλήτριες του Δανέζικου club που φιλοξενείτε αυτές τις μέρες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι με αρκετές ανατροπές, νικήτριες αναδείχτηκαν τα κορίτσια από την Δανία με 2-0 σετ (22-20, 21-19).

Στο τελικό της κατηγορίας Silver Αντρών, «Λέι απ» έκανε ο παλαιός μπασκετομπολίστας της Αντισφαίρισης Παντελάκης Αντώνης, με συμπαίκτη τον ταμία του συλλόγου Αλεξάκη Σταύρο, όπου επικράτησαν του «τέως» ποδοσφαιριστή Χειλαδάκη Κώστα και του Ζουριδάκη Στέφανου -ο οποίος δηλώνει ερασιτέχνης και λάτρης του αθλήματος- με 2-0 σετ (21-15, 21-16).

Δανία vs Σλοβενία είχαμε στον τελικό της κατηγορίας Golden γυναικών όπου οι 15χρονες, ελπιδοφόρες Δανέζες, Bisgaard Sofia και Windeleff Clara (πρωταθλήτρια Δανίας U16 η πρώτη και εθνική ομάδα beach volley Δανίας U19 και U21 η δεύτερη) αντιμετώπισαν τις αδελφές Fabjen, Erika και Katarina από την Σλοβενία. Η Erika έχει στεφτεί πολλάκις φορές πρωταθλήτρια Σλοβενίας ενώ έχει αγωνιστεί και στο παγκόσμιο με συμπαίκτρια την μεγαλύτερη της αδελφή Simona. Η 19χρονη Katarina κατέκτησε πέρυσι την 1η θέση στο εθνικό τουρνουά U19 αλλά και στα U21. Η συναρπαστική τους αναμέτρηση ξεσήκωσε πάμπολλες φορές την κερκίδα και εν τέλει, οι «μικρές» κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 2-0 σετ (22-20, 21-19). Την 3η/4η θέση κατέλαβαν οι ομάδες των Σημαντηράκη Ξένια/Λειβαδιτάκη Ελένη και Κορακοβούνη Κέλλυ/Πατεράκη Μαρία.

Κρητικός εμφύλιος ήταν ο τελικός Golden των Αντρών, με τους Χανιώτες και περυσινούς πρωταθλητές του Παγκρήτιου τουρνουά αλλά και του τελικού του Nova Beach Volleyball Tournament που έγινε στην Αθήνα, Λίτο Μπάμπη και Μιχελάκη Γιώργο, να αντιμετωπίζουν τον «μαθουσάλα» του αθλήματος Βιδάκη Μανώλη με συμπαίκτη τον πρωταθλητή των 2 πρώτων πανελλήνιων τουρνουά Juniors Αντιόλ Κόλα. Νικητές αναδείχτηκαν οι πρώτοι με 2-0 σετ (21-10, 21-12). Την 3η/4η θέση κατέλαβαν οι ομάδες των Χατζηδαμιανού Δαμιανού/Μονιάκη Γιώργου και Μουντράκης Γιώργος/Μπελενιώτης Ηλίας.

Όλα τα αποτελέσματα, μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μετά τι απονομές ακολούθησε το καθιερωμένο πάρτι με μεγάλη συμμετοχή.

Ο σύλλογος ευχαριστεί τον μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης, τα SYNKA Super Markets καθώς και όλους τους δωροθέτες: Aquafit, LR (Health & Beauty System), ‘Eliva’ – Extra Virgin Olive Oil & Cretan Products, Bodytec, Κάβα Κασιμάτης και ψητοπωλείο Delish.

Επίσης ευχαριστεί όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους τους εθελοντές που έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία μία τόσο μεγάλη και δύσκολη διοργάνωση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...