Με 100 ομάδες το 1ο τουρνουά του Beach Cup

Με μεγάλη συμμετοχή και απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά του Beach Cup το οποίο συνδιοργανώνουν ο Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων και ο Αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Arena Tournaments.

Περίπου 100 ομάδες έδωσαν ~160 σκληρές μάχες σε 3 διαφορετικές τοποθεσίες, στα Χανιά, στην Παλλήνη (The Wall) και στις ολόφρεσκες εγκαταστάσεις του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη Beach Arena στο Γέρακα.

Πιο αναλυτικά στα Χανιά:

Στoυς άντρες, στην κατηγορία two star, μετά από ένα συναρπαστικό και αμφίρροπο τουρνουά, στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου βρέθηκαν ο «συνήθης ύποπτος» Γεωργακόπουλος Νεκτάριος με συμπαίκτη τον «πρωτάρη» Αλεξάκη Νίκο (πρώτο του χρυσό μετάλλιο) επικρατώντας των Λίτο Μπάμπη / Χατζηδαμιανού Δαμιανό με 2-1 σετ (19-17, 8-15, 11-5).

Στις γυναίκες, στην κατηγορία two star, η Βασιλείου Αντουαλένα επέστρεψε «χρυσή» στα γήπεδα, όπου με συμπαίκτρια την Γκέκα Πανδώρα επιβλήθηκαν των Αγιουτάντη Ροζαλία / Παπαδάκη Αθηνά με 2-0 σετ (15-10, 15-11).

Άρωμα από το Beach Cup του 2015-2016 είχε ο τελικός της κατηγορία one star αντρών, καθώς οι 3 από τους τέσσερις του τελικού, είχαν αρκετές παρουσίες στις τελικές φάσεις της πρώτης σεζόν της διοργάνωσης. Φρέσκο πρόσωπο ο Ντουντουλάκης Μιλτιάδης ο οποίος με συμπαίκτη τον Χατζησταύρο Βασίλη επικράτησαν των Ντουσάκη Μιχάλη / Νικολουδάκη Γιώργο με 2-1 σετ (21-18, 16-21, 15-12).

Στο one star γυναικών «θριάμβεψαν» οι μικρές γεμίζοντας του φίλους του αθλήματος με ελπιδοφόρα χαμόγελα. Ράνια Φραγκιουδάκη και Χρύσα Κουλάκη κέρδισαν της Στάφα Λέντι / Λουπάση Τόνια με 2-1 σετ (15-10, 12-15, 8-11).

“Γολιάθ εναντίων Δαβίδ” είχαμε στο μεικτό τουρνουά όπου «οι μεγάλοι» Τζιλιβάκης Αντώνης και Χαζιράκη Ελένη νίκησαν μεν, δύσκολα δε, τους «μικρούς» Γρηγοράκη Βασίλη / Στάφα Λέντι με 2-0 σετ (21-16, 21-19).

Στην Αττική

Στην κατηγορία one star μεικτό και στο πρώτο τελικό που διεξάχθηκε στο φρέσκο Βeach Arena, ο Παναγιώτης Μπάρκας και η Λουσιέν Φαρούτζια επικράτησαν των Βασίλη Φραγκιουδάκη και της Ιουστίνης Παπαβασιλείου με 2-0 σετ.

Το two star μεικτό, ξεκίνησε στην Παλλήνη, αλλά η βροχή μετέφερε αθλητές και αθλήτριες στο Βeach Arena. Αντρέας Ξινταράς και Κέλλυ Μαρώση νίκησαν με 2-0 σετ τους Άλκη Αυγουστή και Ματούλα Στογιανοπούλου.

Στην Παλλήνη διεξάχθηκε το one star γυναικών όπου η Μαίρη Παππά με συμπαίκτρια την Φαίδρα Ροδολάκη (να σημειώσουμε εδώ ότι η μαμά της Φαίδρας, η Μαρία, αγωνιζόταν στο αντίστοιχο τουρνουά στα Χανιά) κατέκτησαν την 1η θέση κερδίζοντας την έκπληξη του τουρνουά την Ειρήνη Δαμομάρα με την Μαρία Μαρώση με 2-0 σετ (15-2, 15-9)

Στο twο star γυναικών το οποίο έγινε στο Beach Arena, η Κέλλυ Μαρώση έκανε το 2 στα 2 (μεικτό και γυναικών) με συμπαίκτρια την Ματούλα Στογιαννοπούλου επικρατώντας των Νάντια Ζαμπιάκη / Νατάσα Παπά με 2-0 σετ (15-12, 18-16).

Στην Παλλήνη έγινε το τουρνουά one star Αντρών όπου οι Γιώργος Τερζάκης και Μάνος Τάκος νίκησαν τους Μιχάλη Κορναράκη / Σίμο Βλάχο με 2-1 σετ.

Στην κατηγορία two star αντρών και λόγο της μεγάλης συμμετοχής διεξήχθησαν 2 τουρνουά, ένα στην Παλλήνη και ένα στο Beach Arena. Στην Παλήνη, ο Τάσος Πρέζας με τον Θωμά Ευσταθίου νίκησαν με 2-0 σετ τον Τάσο Φραντζή και τον Βαγγέλη Φραντζή, ενώ στο Beach Arena o Αντρέας Ξινταράς με συμπαίκτη τον Άλκη Αυγουστή νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-11) τους Παναγιώτηδες, Πολίτη και Μπάρκα, κατακτώντας το τουρνουά.

Η συνέχεια αναμένετε άκρως ενδιαφέρουσα με το 2ο τουρνουά του θεσμού το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Νοεμβρίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...