Κυριακή 14-01-2018 το 2nd Chania Beach Volley Tournament – Αρχικές λίστες

Με την συμμετοχή 8 ομάδων ανδρών και 8 ομάδων γυναικών θα πραγματοποιηθεί το 2nd Chania Beach Volley Tournament 2017 – 2018.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά αποφάσισε , λόγω του περιορισμένου αριθμού ομάδων να πραγματοποιηθεί το τουρνουά σε μία μέρα και να συγχωνευτούν οι δύο κατηγορίες Silver και Golden σε μία κατηγορία (Golden) και σε άνδρες και σε γυναίκες.

Η τεχνική σύσκεψη των 2  τουρνουά (Ανδρών και Γυναικών) θα γίνει την Κυριακή 14-01-2018 στις 9:30 και οι πρώτοι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 10:00. Ομάδα που θα καθυστερήσει 15’ από την προβλεπόμενη ώρα έναρξης του αγώνα χάνει τον αγώνα. Σε περίπτωση που καθυστερήσουν και οι 2 ομάδες πέραν των 15’ ο χρόνος των 15’ θα μετράει από τη στιγμή που παρευρεθεί η 1η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Ομάδα που δεν παρευρεθεί στους αγώνες και δεν ειδοποιήσει έγκαιρα το αργότερο μέχρι 18:00 το απόγευμα  του Σαββάτου είτε τηλεφωνικά είτε με e-mail θα επιβαρύνεται με τα έξοδα συμμετοχής σε επόμενο τουρνουά του συλλόγου.

Θα δεχόμαστε δηλώσεις συμμετοχής για αναπληρωματικές μόνο ομάδες μέχρι αύριο Σάββατο στις 18:00 το απόγευμα στο [email protected]., σε περίπτωση που θα ακυρώσει κάποια ομάδα

Τέλος το Σάββατο το βράδυ θα ανακοινώσουμε τους προγραμματισμένους αγώνες καθώς και τις συγκεκριμένες ώρες έναρξης αυτών.

Σημείωση : καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ισχυρών βροχοπτώσεων την Κυριακή , θα ενημερωθείτε με σχετική ανακοίνωση το Σάββατο το βράδυ για τυχόν αναβολή του τουρνουά.

 

Αρχικές λίστες τουρνουά Ανδρών (τυχαία σειρά)

Γεωργακόπουλος Νεκτάριος/Μοτάκης Παντελής
Βαρίκος Αντώνης/Χειλαδάκης Κώστας
Σπιταδάκης Κώστας/Τζανιδάκης Γιώργος
Νικολουδάκης Γ./Ντουσάκης Μ
Ντουντουλάκης Μιλτιάδης/ Χατζηστάυρος Βασίλης
Τσιάκαλος Παντελής/ Μανουσέλη Χρήστος
Καμάρης Μηνάς/Μιλερός Μίλτος
Φραγκιουδάκης  Γιώργος / Ντουσάκης Γιάννης

Αρχικές λίστες τουρνουά Γυναικών (τυχαία σειρά)

Ρηγάκου Ασπασία/Χαριτάκη Μυρτώ
Σφακιανάκη Ιωάννα/Σκριβιλιωτάκη Μ
Παπαδουλάκη Αργυρώ /Τουλουπάκη  Ρένα
Μανιά Στέλλα/Χατζηδάκη Ρένα
Κουλίζα Μαρία/Φιλιούση Φωτεινή
Λουπάση / Τόνια
Ροβιθάκη Ράνια/Αγαπητού Βέρα
Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή/Καλορμάκη Τζοβάνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...