Λίτος – Χατζηδαμιανού πρωταθλητές Κρήτης

pang_finalΜε μεγάλη επιτυχία έγιναν οι τελικοί του ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ beach volley στο HAVANA BEACH BAR στην Αμμουδάρα Ηράκλειου, μετά από 3 τουρνουά σε ανάλογους νομούς της Κρήτης.

Η συμμετοχή αθλητών και θεατών ήταν πολύ μεγάλη, οι αγώνες θεαματικότατοι και η διάθεση στα ύψη με την μουσική του d.j. Κωνσταντίνου να ξεσηκώνει μικρούς-μεγάλους.

Στις γυναίκες ημιτελικούς έπαιξαν οι Πατεράκη Μαρία/Χατζάκη Ραφαέλα με Παπαδάκη Κούλα/Γεωργιλά Παμαγιώτα με τις δεύτερες να κερδίζουν με 1-2 σετ και οι Χριστοδούλου Χρυσάνθη/Λισλεβάντ Βαννέσα κέρδισαν τις Παππά άντζελα/Ντεμάι Χρύσα με 2-0 σετ, οι οποίες κέρδισαν και στον τελικό τις Παπαδάκη/Γεωργιλά με το ίδιο σκορ.

Στους άνδρες, είχαμε συγκλονιστικούς ημιτελικούς με Λαδάκη Γιώργο/Κόκκινο Βασίλη να χάνουν από Λίτο Μπάμπη/Χατζηδαμιανού Δαμιανό με 2-0 σετ και Παπαδάκη Μάνο/Μπεμπή Κυριάκο να κερδίζουν τους Μουντράκη Γιώργο/Μπελενιώτη Ηλία επίσης με το ίδιο σκορ.

Στον μεγάλο τελικό μεταξύ Λίτου/Χατζηδαμιανού και Παπαδάκη/Μπεμπή είχαμε συνεχείς μάχες, πόντο-πόντο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με το φινάλε να βρίσκει νικητές την ομάδα από τα Χανιά Λίτου/Χατζηδαμιανού με 2-0 σετ.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ και η Επιτροπή beach volley ευχαριστεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στο Παγκρήτιο Τουρνουά beach volley 2015 και τους εύχεται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.

Πηγή: greekvolley.com

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...