Λίτος – Ντερμανάκης στους άντρες & Μουτσάκη – Ζουριδάκη στις γυναίκες οι πρωταθλητές/τριες στην Γεωργιούπολη

p1270252Με καλοκαιρινό καιρό ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά Beach Volley στην Γεωργιούπολη, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του καινούργιου πεντάστερου Ξενοδοχείου ‘Anemos Luxury Grand Resort’.anemos

Χάρη στην προσπάθεια των υπευθύνων και των υπαλλήλων του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο, με έντονη αθλητική δραστηριότητα , χαλάρωμα στις άνετες ξαπλώστρες, που προσφέρθηκαν από το ξενοδοχείο για τους αθλητές, βουτιές στην υπέροχη θάλασσα και πολλά …ποτά.

Επίσης όσοι είχαν την ευκαιρία να μείνουν στο ξενοδοχείο , p1270249αξιοποιώντας την προσφορά προς τους συμμετέχοντες , ήταν ενθουσιασμένοι, από τις εγκαταστάσεις, τις παροχές,  αλλά και την εξυπηρέτηση του προσωπικού , του πολυτελέστατου Resort.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά 14 ομάδες αντρών και 5 γυναικών , πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές, με πολλούς αμφίρροπους αγώνες . Σε τρία γήπεδα με πολύ καλή ποιότητα άμμου, με πλήρη άπνοια , και ιδανικές καιρικές συνθήκες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στους άντρες νικητές ήταν το ζευγάρι Λίτος Μπάμπης / Ντερμανάκης p1270256Γιάννης που επικράτησαν με 2-0 σετ των Ανδρεαδάκη Μανώλη /Τριανταφύλλου Δημήτρη , σε ένα αμφίρροπο και πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

Αντίστοιχα στις γυναίκες το Ζευγάρι Μουτσάκη Αντιγόνη /Ζουριδάκη Μαρία επικράτησαν με 2-1 των Πάσχου Χριστίνα/Παγωνίδου Δήμητρα , σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι το σούρουπο, κρατώντας σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τέλος.

Στις απονομές  που έγιναν από τον Κο Σχοιναράκη Γιώργο, General Manager του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, προσφέρθηκαν σαμπάνιες και στους 8 φιναλίστ, και φυσικά τα 2 ζευγάρια που ήταν πρωταθλητές/τριες, απέκτησαν το δικαίωμα δωρεάν διαμονής στο εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο, ένα δώρο σημαντικής χρηματικής αξίας , χάρη στην ευγενική χορηγία του ‘Anemos Luxury Grand Resort’.

anemosresort_exterior_5Από τις συζητήσεις του συλλόγου μας, με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου , διαφάνηκε  και από τις δυο πλευρές , η διάθεση, για την πραγματοποίηση στο μέλλον σημαντικών τουρνουά Beach Volley, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου .

Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τους Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, για την φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη του συλλόγου μας και για την σημαντική χορηγία τους σε διαμονές στους νικητές, τον General Manager Κο Σχοιναράκη Γιώργο για την συμπαράστασή του, τον υπεύθυνο εκ μέρους  του ξενοδοχείου για την διοργάνωση του τουρνουά Κο Κατσιγιάννη Παναγιώτη, που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες μας τις επιθυμίες, και σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.

anemos

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY στην Γεωργιούπολη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...