Γεωργακόπουλος Νεκτάριος/Παπαδάκη Αθηνά οι πρωταθλητές του 1o Μεικτού WCBVT 2016-2017

Με την συμμετοχή 18 ομάδων ολοκληρώθηκε το 1ο χειμερινό μεικτό τουρνουά του συλλόγου μας το Σαββατοκύριακο 10-11 Δεκεμβρίου 2016.

Με τις καιρικές συνθήκες να θυμίζουν καλοκαιρινό  παρά χειμερινό τουρνουά ,  αγόρια και κορίτσια έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προσφέροντας συναρπαστικές αναμετρήσεις και πολλούς αμφίρροπους αγώνες.

Νικητές αναδείχτηκαν οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Παπαδάκη Αθηνά που επικράτησαν στον τελικό με 2-0 σετ των Αναστασάκη Δημήτρη / Βλαχάκη Μαρία. Και οι 2 ομάδες έφτασαν αήττητες μέχρι τον τελικό.

Στους ημιτελικούς  Γεωργακόπουλος /Παπαδάκη απέκλεισαν με 2-0 σετ  Μανουσέλη / Jakobson, και Αναστασάκης / Βλαχάκη απέκλεισαν με 2-ο σετ Κυριακάκη/ Κορακοβούνη Κ.

Οι 2 ομάδες των τελικών εκτός από τα μετάλλια κέρδισαν και δωροεπιταγές από τον χορηγό του τουρνουά  Aquafit (Κορωναίου 4 – Χανιά). Επίσης δωροεπιταγές κέρδισε και ένα τυχερό ζευγάρι μεταξύ όλων των ομάδων μετά από κλήρωση. (Βαρίκος/Κτιστάκη).

Επίσης τα 2 ζευγάρια της 3ης -4ης θέσης κέρδισαν σετ καλλυντικών από τον χορηγό των χειμερινών μας τουρνουά ‘Κάβα Κασιμάτης’ – (Σκρίδλωφ 50 – Χανιά).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...