Εαρινό τουρνουά 2017 – Αντρών/Γυναικών 27-28 Μαΐου 2017

Μετά από αγωνιστική αποχή 2 μηνών, λόγω της εκλογικής διαδικασίας στον σύλλογο, επανερχόμαστε με τουρνουά Ανδρών και Γυναικών το ΣΚ 27-28 Μαίου. Το τουρνουά  θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην παραλία των Αγίων Αποστόλων.

Τα έσοδα από τις συμμετοχές-συνδρομές από αυτό το εαρινό τουρνουά  θα δοθούν στην αναμόρφωση του πράσινου των γηπέδων. Γι αυτόν τον λόγο δεν θα δοθούν δωροεπιταγές στους νικητές σε αυτό το τουρνουά, αλλά μόνο μετάλλια στις 2 πρώτες ομάδες.

Η προκριματική φάση θα γίνει το Σάββατο 27 Μαΐου ενώ το κυρίως ταμπλό την Κυριακή 28. Στο κυρίως ταμπλό των αντρών και των γυναικών θα συμμετέχουν 12 ομάδες (12 ανδρικές και 12 γυναικείες) από τις οποίες οι 8 θα προκριθούν στο κυρίως ταμπλό βάσει της βαθμολογίας του συλλόγου, ενώ οι υπόλοιπες 4 θα βγουν από τα προκριματικά. Για τις ομάδες που έχουν απόλυτη ισοβαθμία το κριτήριο για την κατάταξη στο ταμπλό θα είναι η ημερομηνία και ώρα δήλωσης συμμετοχής.  Μετάλλια  θα πάρουν οι πρώτες ομάδες .

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας  θα βρείτε εδώ.

Εαρινό τουρνουά 2017 – Αντρών/Γυναικών

Ημερομηνία διεξαγωγής: 27 & 28 Μαΐου 2017
Τεχνική σύσκεψη κυρίως ταμπλό: Κυριακή 28 Μαΐου, 10:00
Ώρα έναρξης τουρνουά: Κυριακή 28 Μαΐου, 10:30
Τεχνική σύσκεψη προκριματικών (αν υπάρξουν): Σαββάτο 27 Μαΐου, 14:30
Ώρα έναρξης προκριματικών (αν υπάρξουν): Σαββάτο 28 Μαΐου, 15:00

Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού για τη διεξαγωγή του τουρνουά (αυτό θα το αποφασίζει η οργανωτική επιτροπή) θα διεξάγεται στο επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο. Σε περίπτωση που και σε επόμενο Σαββατοκύριακο υπάρχει κόλλημα καιρού, το τουρνουά θα διεξαχθεί το επόμενο κ.ο.κ

Τοποθεσία διεξαγωγής
Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνιάς Χανίων

Δικαίωμα συμμετοχής
– Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε άντρας ή γυναίκα θέλει. Απαγορεύεται όμως η συμμετοχή σε μικτές ομάδες.
– Το παράβολο συμμετοχής-συνδρομής είναι 10€ ανά αθλητή/τρια.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 και ώρα 22:00
Διεξαγωγή τουρνουά
– Οι αγώνες θα διεξάγονται με το σύστημα one day race, δηλαδή σε μια ημέρα, από Κυριακή πρωί μέχρι το απόγευμα. Οι αγώνες των γυναικών θα γίνονται στα γήπεδα 2 και 4 και των αγοριών στα γήπεδα 1 και 3 . Σε περίπτωση προκριματικών τότε οι αγώνες τους θα διεξάγονται το Σάββατο και στα πέντε γήπεδα ανάλογα και με τον αριθμό των ομάδων.
– Το ταμπλό των αντρών θα είναι 12αρι, με διπλό αποκλεισμό. Το ταμπλό των γυναικών θα είναι 12αρι με διπλό αποκλεισμό.
– Σε κάθε περίπτωση η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να μεταβάλει το ταμπλό των αντρών και των γυναικών ανάλογα με τις συμμετοχές.
– Οι αγώνες θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το τάι μπρέικ θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Οι ομάδες θα καταλαμβάνουν θέσεις στο ταμπλό σύμφωνα με την βαθμολογία που θα βγαίνει από την βαθμολογία των αθλητών όπως αυτή έχει διαμορφωθεί από την αρχή της χρονιάς.
– Αν υπάρχουν περισσότερες από 12 συμμετοχές στους άντρες και στις γυναίκες, τότε θα γίνονται προκριματικοί αγώνες για 4 θέσεις στο ταμπλό, το Σάββατο το μεσημέρι και ώρα 15:00. Οι ομάδες των προκριματικών θα ανακοινώνονται την Παρασκευή πριν το τουρνουά.
– Η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να δώσει 1 wild card σε κάθε ταμπλό η οποία θα «επιβαρύνει» της ομάδες του κυρίως ταμπλό (δηλαδή: στο 12αρι ταμπλό θα προκρίνονται 7 ομάδες με βαθμολογία συν 1 με wild card).
– Στην τεχνική σύσκεψη θα ανακοινώνεται ο τρόπος διεξαγωγής των προκριματικών για το ταμπλό.

Έπαθλα
Θα δοθούν μετάλλια  στους πρώτους αθλητές/τριες και μετάλλια

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...