Έναρξη προπονήσεων χειμερινής περιόδου προπονήσεων για ενήλικες και ανήλικους

Από τις 6 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η νέα προπονητική περίοδος, για νέους ή παλαιότερους ενδιαφερόμενους.

Έχουμε αποφασίσει να κάνουμε κάποιες αλλαγές ώστε να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες περισσότερων αθλητών. Εξετάζουμε το ενδεχόμενο να εισάγουμε μικρότερα τμήματα, για αθλητές που είναι σε πιο προχωρημένο επίπεδο και η δυνατότητα για εντατικότερες προπονήσεις (3 φορές την εβδομάδα). Επίσης, επειδή χάνεται η δυνατότητα σε πολλούς να συμμετέχουν στις προπονήσεις λόγω του περιοριστικού χειμερινού ωραρίου, αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε να διευρύνουμε το ωράριο, φτάνει να υπάρχει και το αντίστοιχο ενδιαφέρον.

Το Δ.Σ. Φέτος πρωτοπορεί και θέλει να δημιουργήσει και τμήματα ΑΝΗΛΙΚΩΝ χειμερινής περιόδου.Οι προπονήσεις για τα παιδιά θα είναι 3 φορές την βδομάδα με μηνιαία συνδρομή 20 ευρώ και ο πρώτος μήνας δωρεάν.

Για την συμμετοχή σας και περισσότερες πληροφορίες, καλείστε να συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί. Υπάρχει ενημέρωση για το κόστος και το πλήθος των προπονήσεων μέσα στην φόρμα για τους νεότερους.

 

Παρακαλούμε,  συμπληρώστε την φόρμα πριν τις 4 του Σεπτέμβρη ώστε να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε για το πρόγραμμα το συντομότερο. Στις 3 θα σας σταλεί και mail επιβεβαίωσης της λήψης της αίτησής σας. Αν δεν σας έχει έρθει ως τότε, παρακαλώ ξανασυμπληρώστε την φόρμα ή επικοινωνήστε μαζί μας. Για τους ανήλικους αθλητές δεν υπάρχει χρονικό όριο στην αίτησή σας.

Ανηλίκων

Ενηλίκων

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...