Ρεκόρ συμμετοχών στο τουρνουά «Νίκος Κατούφας»

Με 68 ομάδες (40 αντρών και 28 γυναικών) να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινάει αύριο με ο 3ος σταθμός του Παγκρήτιου σιρκουί στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων. Λόγω των αυξημένων συμμετοχών, η οργανωτική επιτροπή αποφάσισε να αυξήσει τα ταμπλό σε 24αρι αντρών και 16αρι γυναικών.

Απευθείας στο κυρίως ταμπλό των αντρών προκρίνονται 12 ομάδες, οι 10 πρώτες λόγω βαθμολογίας, συν 2 local wild card. Οι υπόλοιπες 28 ομάδες θα αγωνιστούν στην προκριματική φάση την Παρασκευή 27 Ιουλίου (Τεχνική σύσκεψη 14:30) για τις 12 εναπομείναντες θέσεις του κυρίως ταμπλό.
Στις γυναίκες, απευθείας στο κυρίως ταμπλό προκρίνονται 8 ομάδες, 7 με βαθμολογία από τα προηγούμενα τουρνουά του Παγκρήτιου θεσμού και 1 με local wild card. Οι υπόλοιπες 20 ομάδες θα πέσουν στην μάχη των προκριματικών την Παρασκευή 27 Ιουλίου (Τεχνική σύσκεψη 14:30), για 8 θέσεις στο κυρίως ταμπλό.
Η προκριματική φάση θα είναι διπλού αποκλεισμού στο 1 σετ των 21 πόντων.

Την αρχική λίστα μπορείτε να την δείτε εδώ.

Η Τεχνική σύσκεψη του κυρίως ταμπλό αντρών και γυναικών θα γίνει το Σαββάτο στις 12:30 ακριβώς μετά την λήξη του επιμορφωτικού σεμιναρίου διαιτησίας.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν στην τεχνική σύσκεψη φωτοαντίγραφο του Δελτίου τους εφόσον πρόκειται για αθλητές, ενώ οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσκομίσουν την Υπεύθυνη Δήλωση Υγείας Αθλητή και παραστατικό ταυτοπροσωπίας. Όσοι έχουν καταθέσει τα παραπάνω δικαιολογητικά σε προηγούμενα φετινά τουρνουά δεν χρειάζεται να τα προσκομίσουν ξανά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...