Ψάχνουν το «τρεμπλ» οι Κρητικοί!

eba77007-0ff2-46ab-b857-0501a9823068_3Με κεκτημένη ταχύτητα από τους δύο φετινούς τίτλους σε Χανιά και Επανομή οι νταμπλούχοι από την Κρήτη, Νεκτάριος Γεωργακόπουλος και Αλέξης Αλεξιάδης μπήκαν φουριόζοι το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου στο γήπεδο των εγκαταστάσεων του «Yabanaki», όπου στην Ακτή Βάρκιζας άνοιξε η αυλαία της 2ης μέρας του 3ου σταθμό του 14ου Beach Volley Tournament της ΝΟVA.

Η πρωταθλήτρια ομάδα των «grittymen (σ.σ άνδρες της άμμου)» στο πρώτο της ματς στο κεντρικό ταμπλό ανδρών πραγματοποίησε με 2-0 (21-08, 21-10) επίδειξη δύναμης κόντρα στους Νίκο Τσορπατζίδη και Στέλιο Γρίσπο, ενώ με το ίδιο σκορ 2-0 (21-12, 21-12) ξεπέρασαν και το εμπόδιο των Παπαδημητρίου/ Σταμπέλου βάζοντας για τρίτο σερί φετινό τουρνουά ψηλά τον πήχη. Επόμενο ραντεβού των Κρητικών την Κυριακή 21 στις 09.30 Ιουλίου στα προημιτελικά του τουρνουά.

«Θέλουμε να παίξουμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε στο τουρνουά και γιατί όχι να φτάσουμε σε έναν ακόμη τελικό. Το ζητούμενο είναι να βρεθούμε καλά με τον Αλέξη (Αλεξιάδη) , από αγώνα σε αγώνα να είμαστε καλύτεροι και να το ευχαριστηθούμε» δήλωσε ο πρωταθλητής του συλλόγου Ν. Κυδωνίας Χανίων, Γεωργακόπουλος που για μια ακόμη φορά έπλεξε το εγκώμιο του Ειδικού Συνεργάτη NOVA Sports Events, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και της NOVA. «Ευχαριστούμε πολύ τον Μιχάλη (Τριανταφυλλίδη), που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για το άθλημα, υπάρχει ένας γνώστης που μπορεί και μας προσφέρει αυτό το καταπληκτικό τουρνουά. Είναι πολύ σημαντικό πως υπάρχουν τρία γήπεδα και υπάρχει εξέλιξη των αγώνων, χωρίς αναμονή, ενώ πολύτιμη είναι και η συνεισφορά της NOVA στην επιτυχία της διοργάνωσης, όλα αυτά τα χρόνια».

Πηγή: novasports.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...