Διασυλλογικό πρωτάθλημα Beach Volley

Το «2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα 2013» θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου στην Θεσσαλονίκη («Χωριό της Καρδίας») και στην ουσία θα είναι η δεύτερη «πιλοτική» εφαρμογή της διοργάνωσης πριν από την οριστική καθιέρωσή της που θα έρθει το επόμενο καλοκαίρι (2014).

Στο πρωτάθλημα μπορούν να συμμετέχουν σύλλογοι-μέλη της δύναμης της ΕΟΠΕ και κάθε σύλλογος μπορεί να εγγράψει και να χρησιμοποιήσει αθλητές και αθλήτριες, ανεξάρτητα σε ποιο σωματείο έχουν δελτίο στο βόλεϊ «σάλας».

Κάθε σύλλογος-σωματείο θα πρέπει να προετοιμάσει δύο (2) ομάδες στο κάθε φύλλο που επιθυμεί να συμμετέχει και θα εκπροσωπείται από μίνιμουμ τέσσερις (4) και μάξιμουμ έξι (6) αθλητές.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί με το σύστημα των ομίλων, σε κάθε «αγωνιστική» θα συμμετέχουν και οι δύο ομάδες του συλλόγου (συνολικά 4 παιχνίδια), ενώ εφόσον απαιτηθεί 5ο παιχνίδι (ισοπαλία 2-2), σε αυτό θα συμμετέχει η ομάδα που θα υποδείξει ο αρχηγός αποστολής και θα είναι υποχρεωτικά συνδυασμός των δύο ομάδων.

Ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει στην κατηγορία των αντρών με τους εξής αθλητές: Χατζηδαμιανού Δαμιανός, Ντοκάκης Μάνος, Αλεξιάδης Αλέξανδρος και Μιχελάκης Γιώργος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η X-President λέει:

    Καλή επιτυχία παιδιά!
    Η φανέλα αρχίζει και γίνεται βαριά γιατί έχει προϊστορία ( 1 έτους….) στα διασυλλογικά 🙂