1ο μικτό (αποκριάτικο) τουρνουά 2014 , Νικητές : Ιαγουάροι (Λίτος/Χριστοδουλάκη)

ομαδική μεταμφιεσμενοι

Με την συμμετοχή 22 μασκαράδων (ομάδων) και συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων, ολοκληρώθηκε το πρώτο μικτό (αποκριάτικο) τουρνουά 2014. Όλες οι ομάδες εμφανίστηκαν το Σάββατο το μεσημέρι μασκαρεμένες με ένα αποκριάτικο θέμα και το ανάλογο όνομα ομάδας.

Τα γήπεδα γέμισαν με προιστορικούς ήρωες, πειρατές, καρτούνς, μπαλαρίνες,  αιμοσταγείς περίεργους τύπους, υπερήρωες, ινδιάνους, εξωτικές φυλές , χειρουργούς και νοσοκόμες κ.α.  σε ένα τουρνουά αλλιώτικο από τα άλλα με πολύ φαντασία και κέφι.

 

1ο βραβείο μεταμφίεσηςΒραβείο καλύτερης αμφίεσης δόθηκε από την οργανωτική επιτροπή (Πρόεδρος επιτροπής : Πετράκη Ρούλα) και μετά από σχετικό γκάλοπ στην Ομάδα Flinstones (Στάθη Γιάννα – Βεριγάκης Μιχάλης) που πραγματικά κέρδισαν τις εντυπώσεις και κερδίζοντας στα σημεία την ομάδα Πειρατές (Τόνια Κανδανολέων – Χειλαδάκης Κώστας).

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα τα άρματα …..(συγγνώμη : οι ομάδες) ξεκίνησαν το Σάββατο το μεσημέρι σε 24άρι ταμπλό με διπλό αποκλεισμό και με αντίξοες συνθήκες -όχι λόγω καιρού που ήταν υπέροχος- αλλά λόγω αμφίεσης εντός γηπέδου (που σε μερικές περιπτώσεις περιόριζαν τις κινήσεις των μασκαράδων) και τερμάτισαν μόνο δύο άρματα την Κυριακή το απόγευμα και συγκεκριμένα οι Ιαγουάροι(Χαβανέζοι-ες) (Λίτος Μπάμπης – Χριστοδουλάκη Κατερίνα) που αντιμετώπισαν στον τελικό τους Taz-Mania (Αναστασάκης Δημήτρης – Σπηλιοπούλου Νατάσα). Τελικά βασιλιάς καρνάβαλος  δηλ. νικητής του τελικού αναδείχτηκε η ομάδα Ιαγουάροι (Λίτος Μπάμπης – Χριστοδουλάκη Κατερίνα) με 2-0 σετ.

 

1η θέσηΌλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα βρείτε στο site του συλλόγου στην ενότητα ‘ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ’

Εκτός από τον συνδιοργανωτή Δήμο Χανίων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορηγό του 1ου μικτού (αποκριάτικου) τουρνουά 2014 :

«Κάβα Κασιμάτης» Παλιά Πόλη, Σκρύδλωφ 50 – Μπετόλο 53,

για τα δώρα που μοίρασε στους νικητές.

 

 

 

2η θέση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...