Satellite Τουρνουά Αντρών & Γυναικών «Νίκος Κατούφας»

2014_katoufasΜετά από μία εβδομάδα κενό -για να φορτίσουν οι μπαταρίες-, ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων επιστρέφει με ένα ακόμα δυνατό τουρνουά Αντρών και Γυναικών, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου και συνεργάτη του συλλόγου, Νίκου Κατούφα, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 18 έως 20 Ιουλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Αγίων Αποστόλων με συνδιοργανωτή τον Δήμο Χανίων.
Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι ομίλων με 18 ομάδες σε κάθε ταμπλό (αντρών & γυναικών). Η οργανωτική επιτροπή έχει το δικαίωμα να δώσει 4 wild card -σε κάθε ταμπλό- σε ομάδες εκτός νομού Χανίων. Το κυρίως ταμπλό θα συμπληρώνεται με 4 ακόμα τοπικές ομάδες, βάση βαθμολογίας του συλλόγου, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες θα αγωνιστούν σε προκριματική φάση η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 18 Ιουλίου. Λεπτομέρειες για τον τρόπο διεξαγωγής της προκριματικής φάσης θα ανακοινωθούν στην τεχνική σύσκεψη.
Επίσης, στις ομάδες εκτός Χανίων που θα προκριθούν στο κυρίως ταμπλό θα παρέχεται δωρεάν διαμονή και διατροφή.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...