Συμμετοχή ρεκόρ στο 1st Beach Cup

POSTER_BEACHCUP59 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο 1ο σταθμό του καινοτόμου τουρνουά που διοργανώνεται ταυτόχρονα σε Χανιά και Αθήνα, από τον σύλλογο μας και τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments.

Έξι διαφορετικά τουρνουά, ανδρών, γυναικών και μεικτό, σε δύο κατηγορίες one star cup & two star cup θα δώσουν την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να αγωνιστούν ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο και θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον ολόκληρο το Σαββατοκύριακο.

Η κατηγορία ONE STAR θα αγωνιστεί το Σάββατο 10 Οκτωβρίου. Η τεχνική σύσκεψη αντρών και γυναικών θα γίνει στις 14:30, ενώ η τεχνική σύσκεψη του μεικτού στις 16:00.

Η κατηγορία TWO STAR θα αγωνιστεί την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Η τεχνική σύσκεψη αντρών και γυναικών θα γίνει στις 9:30, ενώ η τεχνική σύσκεψη του μεικτού στις 12:30.

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να τηρήσουν το παραπάνω ωράριο καθώς η μεγάλη συμμετοχή μας περιορίζει χρονικά.

Επίσης, οι συμμετοχές στην κατηγορία ONE STAR γυναικών, θα μείνουν ανοικτές για 2 ακόμα θέσεις. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 6944622444.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλαγή ή ακύρωση συμμετοχής παρακαλείστε να ενημερώσετε άμεσα την οργανωτική επιτροπή στο παραπάνω τηλέφωνο.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...