Εγγραφή στο Ιστολόγιο

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Πρόγνωση καιρού

Find us on Facebook

Uncategorized

Αναβολή Full Moon για τις 3 Οκτωβρίου

Δυστυχώς, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων του κορονοϊού στο νομό μας, αποφασίσαμε να αναβάλλουμε το αγαπημένο μας Full Moon για την επόμενη πανσέληνο, η οποία έρχεται στις αρχές του Οκτώβρη. Το τουρνουά μετατίθεται λοιπόν για το Σάββατο 3 Οκτωβρίου. Ευχόμαστε η νέα σελήνη να φέρει άρση των νέων αυστηρότερων μέτρων, να μας βρει όλους υγιείς και να είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε και να συμμετέχουμε σε πολλά ακόμα τουρνουά.

Προπονήσεις ανηλίκων για την καλοκαιρινή σαιζόν

Αποφασίσαμε και φέτος, παρά τον φόβο του ιού, να δώσουμε την ευκαιρία σε μικρούς αθλητές να έρθουν σε επαφή με το άθλημα του Beach Volley στις εγκαταστάσεις μας. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος συμπληρώστε την φόρμα.

#Μένουμε Σπίτι

Με την χώρα υπό την απειλή του αόρατου εχθρού που όπως φαίνεται είναι ανάμεσά μας ήδη, καλούμαστε να θυσιάσουμε όλο και περισσότερες από τις αγαπημένες μας ασχολίες, και όχι μόνο, ώστε να καθυστερήσουμε την εξάπλωσή του, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Σαν σύλλογος οφείλουμε να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες επιστημόνων και ειδικών και να σας αποθαρρύνουμε από την οργάνωση παιχνιδιών. Είμαστε αναγκασμένοι, στο πλαίσιο της δικής μας ευθύνης απέναντι σε όλους εσάς αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, να αποδείξουμε έμπρακτα ότι στηρίζουμε όλοι μας το “Μένουμε σπίτι”.

Πλέον δε θα λειτουργεί το σύστημα κρατήσεων, δε θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι μπάλες του συλλόγου και δε θα υπάρχει νερό στις ντουζιέρες του συλλόγου.
Ελπίζουμε οι συστάσεις να είναι επαρκείς και σύντομα να είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Έως τότε επιφυλασσόμαστε για πιο δραστικά μέτρα.
#Μένουμε Σπίτι

Full Moon Mixed Tournament 2019

Το τέλος της καλοκαιρινής αγωνιστικής περιόδου σηματοδοτείται παραδοσιακά από τη διεξαγωγή του Full Moon Mixed Tournament. Φέτος το τουρνουά θα διεξαχθεί σε μια ημέρα και με σκοπό ο μεγάλος τελικός να διεξαχθεί στις 2, νωρίς τα ξημερώματα Κυριακής. Η ώρα έναρξης θα καθοριστεί ανάλογα με το πλήθος των συμμετοχών, ενώ οι κατηγορίες θα είναι Golden και Silver. Για τις ομάδες που θα αποκλειστούν νωρίς πιθανόν να διεξαχθεί κατηγορία Bronze. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.
Σε κάθε περίπτωση ετοιμαστείτε για ποτό και φαγητό, μόλις δύσει ο ήλιος..

Full Moon is coming to town!

Αποχαιρετώντας και αυτή την θερινή σαιζόν, δεν θα μπορούσε να λείψει το πλέον ρομαντικό τουρνουά του καλοκαιριού.

Με το γεμάτο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου να φωτίζει τα γήπεδα, με το καλοκαίρι να μπαίνει στην τελευταία στροφή της φετινής διαδρομής του, την μουσική και το αλκοόλ να διεγείρουν και τις υπόλοιπες αισθήσεις, αγόρια και κορίτσια με περίσσεια διάθεση για διασκέδαση με επίκεντρο το άθλημά μας, μια εβδομάδα πριν την φθινοπωρινή ισημερία, θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το τέλος του καλοκαιριού.

Με μια περισσότερη πεζή περιγραφή, το Σάββατο 14/9 έχουμε ημερονύκτιο μικτό τουρνουά.

Από: πριν την ανατολή του φεγγαριού

Λήξη: ελπίζουμε πριν την δύση του, για να βλέπουμε που θα (παρα)πατάμε

Περισσότερες λεπτομέρειες/φόρμα συμμετοχής κλπ, προσεχώς!

Τουρνουά Παλαιμάχων Ανδρών και Γυναικών 20-21 Ιουλίου 2019

Ημερομηνία διεξαγωγής: 21 Ιουλίου 2019 Αν υπάρχουν πολλές συμμετοχές το τουρνουά μπορεί να ξεκινήσει και από το Σάββατο το απόγευμα 20 Ιουλίου 2019

Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων

Δικαίωμα συμμετοχής
– Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν άνδρες ηλικίας άνω των 45 ετών και γυναίκες άνω των 40 ετών

Κανονισμοί
– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Διαιτησία
– Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

Κατηγορίες
– Αντρών
– Γυναικών

Θα πρέπει να δηλώσουν τουλάχιστον 4 ομάδες ανά κατηγορία για να διεξαχθούν τα τουρνουά

Συμμετοχές
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€ ανά αθλητή/τρια.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή  19 Ιουλίου 2019 και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο e-mail του συλλόγου  info@beachvolleychania.com ,όπου θα πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά τα ονόματα των παικτών , οι ηλικίες τους καθώς και τα 2 τηλέφωνα επικοινωνίας

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά
– Το ταμπλό των αγώνων θα είναι διπλού αποκλεισμού ή ομίλων, ανάλογα με το πλήθος συμμετοχών.
– Την Παρασκευή 19 Ιουλίου αργά το βράδυ   θα ανακοινωθεί αν θα διεξαχθούν αγώνες το Σάββατο το απόγευμα (σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών) .
– Οι αγώνες  θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Αλλαγή γηπέδων θα γίνεται κάθε 7 πόντους.

Κατάταξη ομάδων
– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό με κλήρωση που θα γίνει στην τεχνική σύσκεψη των ομάδων πριν την έναρξη των αγώνων.

Έπαθλα
– Θα δοθούν μετάλλια ή κύπελλα στις 2 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων
Δήμος Χανίων

Ώρες έναρξης παγκρήτιου τουρνουά “Κατούφας”

Ήρθε η ώρα για ένα από τα πιο καθιερωμένα καλοκαιρινά τουρνουά του Συλλόγου μας και η ευκαιρία να τιμήσουμε έναν άνθρωπο που προσέφερε πολλά στο άθλημα για την πόλη μας.

Αύριο στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί η τεχνική σύσκεψη των γυναικών και στις 12:00 η τεχνική σύσκεψη των αντρών.

Είναι σημαντική η παρουσία στην τεχνική σύσκεψη, γιατί θα πραγμοτοποιηθεί κλήρωση για τις ομάδες με ισοβαθμία. Παρακαλούμε επειδή η συμμετοχή είναι αρκετά μεγάλη, να είστε τυπικοί με τις ώρες και την παρουσία στα γήπεδα, καθώς και το ζέσταμα εκτός γηπέδων.

Μπορείτε να δείτε τις αρχικές λίστες εδώ. Σε περίπτωση λάθους στα ονόματα/ομάδες/βαθμολογίες, παρακαλούμε ενημερώστε τον κ. Σέργιο στο 6937431420

Ολοκληρώθηκε το 1ο BVCL

Πρωταθλήτρια ομάδα στους άντρες BODYTECH

Ολοκληρώθηκε μετά από 2 μήνες αγώνων και συναρπαστηκές μάχες στην άμμο, το 1ο Πρωτάθλημα “BeachVolleyCretanLeague” με Πρωταθλητές στους Άνδρες την ομάδα «BOTYTECH–Μπάμπης Λίτος& Δαμιανός Χατζηδαμιανού» και το μικτό την ομάδα «Γρηγόρης Μικρογεύματα–Γιώργος Πάτερος&Ρηγάκου Ασπασία»
Για πρώτη φορά διοργανώθηκε από τον Α.Σ. BeachVolleyΝέας Κυδωνίας Χανίων πρωτάθλημα με τη συμμετοχή ομάδων – επιχειρήσεων της Κρήτης.

Μετά από δύο γύρους αγώνων με τη συμμετοχή 14 ομάδων στους άνδρες και 8 ομάδων στο μικτό, προκρίθηκαν οι καλύτερες ομάδες στο Final 4 που διεξήχθη στις αρχές Ιουνίου.

Πρωταθλήτρια στους Άνδρες αναδείχθηκε η ομάδα «BOTYTECH–Μπάμπης Λίτος& Δαμιανός Χατζηδαμιανού»η οποία στον 1ο πρώτο ημιτελικό νίκησε με 2-1 σετ την ομάδα «Λιλιπουπολη-Αραμπόπουλος Στάθης, Bartosz Dudek & Τζιλιβάκης Αντώνης».

Πρωταθλήτρια ομάδα στους μεικτό ΓΡΗΓΟΡΗΣ-ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ

Στον 2ο ημιτελικό νικήτρια ήταν η ομάδα «Ελευθώ Ο.Ε.–Μπατάκηςμανώλης& Χριστοδουλάκης Χρίστος» που νίκησαν στο tiebreak την ομάδα «Γρηγόρης Μικρογεύματα–Γλυνιαδάκης Νίκος, Ανδρεαδάκης Μανόλης & Ντερμανάκης Γιάννης». Για να φθάσουμε στον μεγάλο τελικό όπου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια η ομάδα BODYTECH με 2-0 set.
Στο μικτό πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα «Γρηγόρης Μικρογεύματα–Γιώργος Πάτερος & Ρηγάκου Ασπασία» που νίκησε στον μεγάλο τελικό την ομάδα «Μαυρεδάκης SecurityGS4–Αναστασάκης Δημήτρης & Λειβαδιτάκη Ελένη, Πανδώρα Γκέκα». Στον μικρό τελικό νικήτρια αναδείχθηκε με 2-0 σετ η ομάδα «StefanSport–Χριστοδουλάκης Χρίστος & Άρτεμις Κωνσταντουδάκη» νικώντας την ομάδα «Ωραία Μαλλιά–Πολυκανδριώτου Μαίρη & Φιλοκώστας Αποστόλης»
Το Σαββατοκύριακο ολοκληρώθηκε με μια μικρή γιορτή συνοδεία και άφθονης μπύρας και φαγητού, ενώ στους νικητές μοιράστηκαν και πλούσια δώρα.

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς των ομάδων καθώς και τους δωροθέτες του Πρωταθλήματος δίνοντας ραντεβού για του χρόνου όπου ο Σύλλογός μας υπόσχεται μια ακόμη καλύτερη διοργάνωση για το 2ο Πρωτάθλημα “Beach Volley Cretan League” .

Η ομάδα ΕΛΕΥΘΩ .Ο.Ε. 2η στην κατάταξη στους άντρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ομάδα Μαυρεδάκης Security GS4. 2η στην κατάταξη στο μεικτό

 

 

 

 

 

 

 

Δωροθέτες του 1ου BVCL.

Συμμετέχοντες ομάδες

Ώρες έναρξης Πανελληνίου Open

Ενημερώνουμε ότι η τεχνική σύσκεψη του τουρνουά των αντρών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (15/6) στις 9:00 το πρωί και αυτή των γυναικών στις 12:00 αντίστοιχα.

Παρακαλείστε να έχετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα συμπληρωμένα και να είστε συνεπείς.

Αφού τακτοποιηθούν όλες οι εκκρεμότητες θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των ισόβαθμων ομάδων και στην συνέχεια θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

BVCL Finals

Την Κυριακή 02 Ιουνίου αφού ψηφίσετε, ελάτε κατευθείαν στην παραλία των αγίων αποστόλων για να καλωσορίσουμε το καλοκαίρι με ένα ξέφρενο πάρτι και τους τελικούς του πρωταθλήματος BVCL.

Μουσική, μπάνιο, δοκιμασίες έκπληξη και ατελείωτα παιχνίδια Beach Volley μας περιμένουν αυτή την Κυριακή για να αναδειχθούν οι μεγάλοι νικήτές του πρωταθλήματος. Επίσης συνολικά 22 ομάδες θα διεκδικήσουν 14 υπέροχα δώρα έπαθλα από τους δωροθέτες του πρωταθλήματος.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί και θα ολοκληρωθούν το απόγευμα της ίδιας μέρας:

Τεχνική σύσκεψη μεικτού silver:9:30
Τεχνική σύσκεψη μεικτού gold: 10:30
Τεχνική σύσκεψη αντρών: 13:00
Ομαδική φωτογραφία BVCL:13.30

Σας περιμένουμε όλους εκεί!

Χορηγοί

synka

 

anek

 

charma beer

 

bodytec

 

taz

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv

 

athlitiko.gr

 

joy music

Υποστηρικτές

aquafit