Έπεσε η αυλαία του 13ου Forthnet Group Beach Volley Tournament

Ακόμα ένα επιτυχημένο Forthnet Group Beach Volley Tournament έλαβε τέλος χθες με δύο θεαματικούς τελικούς οι οποίοι ξεσήκωσαν τις κατάμεστες κερκίδες των εγκαταστάσεων. Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, 39 ομάδες αντρών και 14 γυναικών, έδωσαν πραγματικές μάχες προσφέροντας απλόχερα καταπληκτικό θέαμα με συναρπαστικές αναμετρήσεις οι οποίες κατά το πλείστον κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Σημειωτέων ότι στα 60 παιχνίδια του κυρίως ταμπλό των αντρών και των γυναικών, τα 19 κρίθηκαν στο ται μπρέικ!
Αγωνιστικά τώρα, στο τελικό των αντρών προκρίθηκαν αήττητες και οι 2 ομάδες, των Γεωργακόπουλου Νεκτάριου / Μαντέκα Γιάννη και των Λαδάκη Γιώργου / Μαγριπλή Αχιλλέα με τελικούς νικητές τους δεύτερους με 2-0 σετ (22-20, 24-22). Και στις γυναίκες, αήττητες έφτασαν στον τελικό οι ομάδες των Λειβαδιτάκη Ελένη / Τζουβαδάκη Χριστίνα και Σμπιράκη Ελένη / Βροντάκη Μαρία, με τελικές νικήτριες τις πρώτες με 2-1 σετ (21-16, 19-21, 15-13)

Μετά την ολοκλήρωση των τελικών ακολούθησε η τελετή λήξης όπου οι 8 πρώτες ομάδες των αντρών και οι 4 των γυναικών, μοιράστηκαν μετάλλια, αναμνηστικά καθώς και χρηματικά έπαθλα. Την δική του χροιά στο τουρνουά έβαλε ο γνωστός παρουσιαστής Πάρης Γκαγκαδέλης, σχολιάζοντας τα παιχνίδια της ημιτελικής και της τελικής φάσης. Την σκυτάλη από την τελετή λήξης πήρε το καθιερωμένο πια ξέφρενο πάρτι το οποίο κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...