Εγγραφή στο Ιστολόγιο

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Πρόγνωση καιρού

Find us on Facebook

Αγωνιστικά

Μπατάκης/Χριστοδουλάκης στο Golden Ανδρών – Βλαχάκη/Κορακοβούνη στο Golden Γυναικών οι νικητές στο 3o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Στην τρίτη αγωνιστική, του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 , στις 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Golden  ανδρών, με την συμμετοχή 10 ομάδων , οι Μπατάκης Μανώλης/Χριστοδουλάκης Χρήστος , κέρδισαν τους  Κυριακάκη Κάρολο/ Μπεμπή Κυριάκο με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά Μπατάκης Μανώλης/Χριστοδουλάκης Χρήστος κέρδισαν με 2-1 σετ τους Τσιάκαλο Παντελή /Χειλαδάκη Κώστα και οι Κυριακάκης Κάρολος/ Μπεμπής Κυριάκος με 2-0 τους Ντουσάκη Μιχάλη/Νικολουδάκη Γιώργο.

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 9 ομάδων , οι Κορακοβούνη Κέλλη / Βλαχάκη Μαρία κέρδισαν με 2-0 σετ τις Μαργκίνη Ενειντα/Μουτάφη Στέλλα με  2ο σετ.  Οι νικήτριες στον ημιτελικό επικράτησαν, των Τσατσαμπά Βασιλική / Κρασουδάκη Νίνα με 2-0 σετ και η δεύτερη στην κατάταξη ομάδα νίκησε με 2-0 σετ ,στον άλλο ημιτελικό τις Παπαδάκη Άρτεμις/Κανιούρα Πέρσα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, που έχει προγραμματιστεί, για τις 08 Μαρτίου 2020 .

3ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Ωρες Έναρξης Αγώνων

Οι ώρες έναρξης των αυριανών αγώνων έχουν ως εξής (παρακαλούνται οι αθλητές να είναι τουλάχιστον 20 λεπτά πριν την αναγραφόμενη ώρα στα γήπεδα για το απαραίτητο ζέσταμα)

Golden Ανδρών

10:00   I Τσιάκαλος Παντελής / Χειλαδάκης Κώστας vs Φιλίπου / Φιλοκώστας
10:00   I Λέκκας Χρήστος / Τσουρουφλής Κώστας vs Χιρμπάκης Γιάννης / Καμηλάκης Μάνος
11:00   II Ντουσάκης Μιχάλης / Νικολουδάκης Γιώργος vs Νταμηλάκης Γιώργος / Βρεττος Νίκος
11:00   II Χρυσουλάκης Παναγιώτης / Τσαγκαράκης Νίκος vs Μπέκος / Τσακίρης
12:00   II Μπατάκης Μανώλης / Χριστοδουλάκης Χρήστος vs Νικητής Αγώνα Νο1
12:00   II Μπεμπής Κυριάκος / Κυριακάκης Κάρολος vs Νικητής Αγώνα ..

 

Golden Γυναικών

Λόγω πολλών ισοβαθμιών παρακαλούνται οι ομάδες γυναικών να είναι στα γήπεδα στις 10:00 για τις απαραίτητες κληρώσεις.

Οι ομάδες των Ροβιθάκη/Αγαπητού , Κορακοβούνη/Βλαχακη. Παπαδακη Αρ./ Κανιούρα , Μπορούν αν θέλουν να έρθουν στις 11:00 καθώς δεν παίζουν στον πρώτο γύρο

 

3ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μικρής συμμετοχής δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή τα Silver τουρνουά ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες .

Οι ομάδες που δήλωσαν στα silver έχουν μπει και αυτές στις λίστες των τουρνουά Golden. Παρακαλούμε αν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο Golden τουρνουά στείλτε σχετικό e-mail στον Σύλλογο.

Οι ώρες έναρξης του τουρνουά είναι και για τους άνδρες και για τις Γυναίκες την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες έναρξης των αγώνων το βράδυ του Σαββάτου

Αρχικές λίστες Golden ανδρών (τυχαία σειρά).

1 Μπατάκης Μανώλης / Χριστοδουλάκης Χρήστος
2 Μπεμπής Κυριάκος / Κυριακάκης Κάρολος
3 Τσιάκαλος Παντελής / Χειλαδάκης Κώστας
4 Ντουσάκης Μιχάλης / Νικολουδάκης Γιώργος
5 Λέκκας Χρήστος / Τσουρουφλής Κώστας
6 Φιλίππου / Φιλοκώστας
7 Μπέκος / Τσακίρης
8 Χιρμπάκης Γιάννης / Καμηλάκης Μάνος
9 Νταμηλάκης Γιώργος / Βρεττός Νίκος
10 Χρυσουλάκης Παναγιώτης / Τσαγκαράκης Νίκος

Αρχικές λίστες Golden γυναικών (τυχαία σειρά).

1 Κορακοβούνη Κέλλυ – Βλαχάκη Μαρία
2 Ροβιθάκη Ράνια / Αγαπητού Βέρα
3 Ενειντα Μαργκίνη / Μουτάφη Στέλλα
4 Δεμιρτζίδου Μαρία / Καπενεκάκη Δέσποινα
5 Παπαδάκη Αρτεμις / Κανιουρα Πέρσα
6 Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή / Καλορμάκη Τζοβάνα
7 Τσατσαμπά Βασιλική / Κρασουδάκη Νίνα
8 Ποντικάκη Κατερίνα / Θεοδωράκη Αννα
9 Γαριδάκη Στελίνα / Μπουλαξή Ελένη

Παρακαλούμε αν κάποια από τις παραπάνω ομάδες δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά να ακυρώσει έγκαιρα την συμμετοχή της με σχετικό e-mail.

2 Φεβρουαρίου 2020 – 3ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας και του Ρέθυμνο Volley Club. Στο πλαίσιο αυτής της σειράς θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, με το τρίτο να διεξάγεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή στις 2 Φεβρουαρίου.

στα Χανιά: Παραλία Αγίων Αποστόλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Σ. Beach Volleyball Χανίων

Κανονισμοί
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official  Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Κατηγορίες
Σε κάθε τουρνουά θα διεξάγονται τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε 2 κατηγορίες: Golden & Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες) αν οι συνολικές συμμετοχές δεν είναι από 5 και άνω, θα εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγχωνεύονται οι ομάδες των 2 κατηγοριών και θα διεξάγεται ένα τουρνουά ή το ενδεχόμενο ακύρωσης του τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η απόφαση για την παραπάνω μεταβολή θα λαμβάνεται με βάση και το συνολικό αριθμό δηλωθέντων ομάδων.

Δηλώσεις Συμμετοχών μέχρι την Πέμπτη 30-01-2020 το βράδυ στις 22:00 στο : 

 info@beachvolleychania.com ή εναλλακτικά στο: seral62@yahoo.com 

όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των 2 αθλητών , η κατηγορία που θα συμμετάσχουν ( Golden ή Silver ), και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μετά την αποστολή του e-mail συμμετοχής, θα σας έρθει σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, της συμμετοχής σας. Αν  δεν έρθει το e-mail επιβεβαίωσης παρακαλώ ξαναστείλτε την δήλωση συμμετοχής σας.

Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μόνο και εφόσον αποφασίσει θετικά η οργανωτική επιτροπή.

Σύστημα αγώνων

Διπλού αποκλεισμού. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κατακτήσει 2 σετ. Τα 2 πρώτα σετ θα παίζονται στους 15 πόντους, σε περίπτωση 3ου σετ (tie break) θα παίζεται στους 11 πόντους.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται σε μια ημέρα.  Σε περίπτωση που στο ταμπλό μιας κατηγορίας θα δηλωθούν πάνω από 16 ομάδες, τότε είτε θα διεξάγονται προκριματικά το Σάββατο, είτε θα διεξάγεται διευρυμένο ταμπλό που θα διαρκεί 2 μέρες και θα ξεκινά το Σάββατο (με προσπάθεια να γίνουν μόνο αγώνες ομάδων που εδρεύουν στον εκάστοτε νομό).
Η οργανωτική επιτροπή, διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει εξ’ολοκλήρου το παραπάνω σύστημα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή λόγω πρακτικών περιορισμών (μικρή διάρκεια ημέρας).

Συμμετοχές
10 ευρώ/άτομο

Βαθμολογία – Κατάταξη ομάδων

Για την κατάταξη στις αρχικές λίστες κάθε τουρνουά,εκτός από το πρώτο, θα χρησιμοποιείται η βαθμολογία που προκύπτει από τις συμμετοχές στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Η συνολική βαθμολογία κάθε αθλητή στη σειρά, θα προκύπτει από τις 5 καλύτερες επιμέρους βαθμολογίες στα τουρνουά (ουσιαστικά από τα 6 πρώτα θα προσμετρηθούν οι 5 καλύτερες του κάθε αθλητή) και η βαθμολογία του 7ου και τελικού τουρνουά, η οποία θα μετρήσει διπλά

Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.

Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια

Δώρα από χορηγούς του εκάστοτε τουρνουά

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Ρέθυμνο Volley Club

King ο Λίτος στο Golden Ανδρών ,Queen η Ζαχαριουδάκη στο Golden Γυναικών, και Πρίγκηπας ο Χρυσουλάκης στο Silver Ανδρών

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, σε ένα τουρνουά με την ονομασία King & Queen of the Beach , όπου όλοι οι αθλητές αγωνίζονταν ατομικά, για την καλύτερη θέση στην κατάταξη.

Με την συμμετοχή 12 αθλητών, στο Golden ανδρών, Βασιλιάς της κατηγορίας αναδείχτηκε ο Λίτος Χαράλαμπος με την δεύτερη θέση, να καταλαμβάνει  ο Μπατάκης Μανώλης. Στην τελική τετράδα συμμετείχαν ακόμη οι Μπεμπής Κυριάκος και Χριστοδουλάκης Χρήστος .

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 5 αθλητριών (μετά από αρκετές αποχωρήσεις αθλητριών, για διάφορους λόγους. από την αρχική λίστα), Βασίλισσα αναδείχτηκε, η Ζαχαριουδάκη Χριστιάνα, με την δεύτερη θέση, να καταλαμβάνει η Ροβιθάκη Ράνια, που παρόλο ότι ισοβάθμησε, με την Ζαχαριουδάκη, έχασε το στέμμα της βασίλισσας, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων της Ζαχαριουδάκη στον πρώτο γύρο. Στην τελική τετράδα συμμετείχαν ακόμη η Παπαδάκη Αρτεμις και η Γεωργοπουλου Λιάνα.

Τέλος στο Silver ανδρών με την συμμετοχή 5 αθλητών νικητής αναδείχτηκε ο Χρυσουλάκης Παναγιώτης που ισοβάθμησε με τον Παυλιδάκη Γιώργο στον τελικό γύρο αλλά είχε καλύτερα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο. Την τελική τετράδα πλαισίωσαν και οι Τζαγκαράκης Νίκος , Μανφρέντι Φραγκίσκος.

Επόμενο ραντεβού του πρωταθλήματος με την Τρίτη αγωνιστική στις 02 Φεβρουαρίου 2020.

 

2o Τουρνουά (King & Queen of the Beach) του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες – Ώρες έναρξης των τουρνουά

Ξεκινάει αύριο το 2o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020  με τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα Golden Ανδρών με 14 αθλητές, Golden γυναικών με 10 αθλήτριες και Silver Ανδρών με 5 αθλητές.Το Silver Γυναικών δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω μικρής συμμετοχής.

Παρακαλούμε αν κάποιος αθλητής ή αθλήτρια δεν μπορέσει να παρευρεθεί αύριο στο τουρνουά να ενημερώσει με e-mail από σήμερα.

Λόγω πολλών ισοβαθμιών, θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι παρόντες στην πρωινή τεχνική σύσκεψη, για τις σχετικές κληρώσεις , και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια

Ώρες έναρξης τεχνικής σύσκεψης των τουρνουά

Golden Ανδρών: 9:30

Golden Γυναικών : 10:00

Silver Ανδρών : 10:30

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αρχικές λίστες των συμμετεχόντων ανά κατηγορία

Golden Ανδρών

1 Μπεμπής Κυριάκος
2 Μπατάκης Μανώλης
3 Χριστοδουλάκης Χρήστος
4 Τζιλιβακης Αντώνης
5 Ψαρουδάκης Δημήτρης
6 Λέκκας Χρήστος
7 Νικολουδάκης Γιώργος
8 Ντουσάκης Μιχάλης
9 Λίτος Μπάμπης
10 Βογιατζάκης Στέλιος
11 Νικάκης Κώστας
12 Τσακίρης Θοδωρής
13 Χειλαδάκης Κωστας
14 Φραγκιουδάκης Γιωργος

Golden Γυναικών

1 Μουτσάκη Αντιγόνη
2 Βασιλείου Αντου
3 Γκεκα Πανδωρα
4 Παπαδάκη Αρτεμις
5 Αγαπητού Βέρα
6 Ροβιθάκη Ράνια
7 Γεωργοπούλου Λιάνα
8 Μαργκίνι Ενειντα
9 Ψαρακη Γεωργια
10 Ζαχαριουδάκη Χριστιάνα

Silver Ανδρών

1 Τζαγκαράκης Νίκος
2 Χρυσουλάκης Παναγιώτης
3 Παυλιδάκης Γιώργος
4 Τσιρλιαγκος Μανώλης
5 Κωνσταντινίδης Κωνσταντής

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο τουρνουά (King & Queen of the Beach) του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Ανακοίνωση για όσους ενδιαφερόμενους δεν ενημερώθηκαν με σχετικό e-mail.
“Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το 2ο της σειράς των χειμερινών τουρνουά που συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο του Ρεθύμνου.
Δυστυχώς, έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με τις δηλώσεις μέσω της ‘φόρμας’ από το site, και θα παρακαλούσαμε όσους έχουν ήδη δηλώσει, αλλά και όσους πρόκειται να το κάνουν, να στείλουν την συμμετοχή τους με email στο info@beachvolleychania.com
Προσοχή οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ατομικές. Χρειαζόμαστε 1 όνομα , το τηλέφωνο, και την κατηγορία που επιθυμείτε να αγωνιστείτε (Silver ή Golden)¨

1η Δεκεμβρίου 2019 – 2ο τουρνουά (King & Queen of the Beach) του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας και του Ρέθυμνο Volley Club. Στο πλαίσιο αυτής της σειράς θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, με το δεύτερο King & Queen of the Beach  να διεξάγεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή στις 1 Δεκεμβρίου. Προσοχή οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ατομικές καθώς οι αθλητές θα αλλάζουν συμπαίκτες σε κάθε αγώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχών στο info@beachvolleychania.com

Τόπος διεξαγωγής

Χανιά: Παραλία Αγίων Αποστόλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Σ. Beach Volleyball Χανίων

Κανονισμοί
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official  Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Κατηγορίες
Θα διεξαχθεί τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε 2 κατηγορίες: Golden & Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες) αν οι συνολικές συμμετοχές δεν είναι οι απαιτούμενες, θα εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγχωνεύονται οι  2 κατηγορίες και θα διεξάγεται ένα τουρνουά ή το ενδεχόμενο ακύρωσης του τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η απόφαση για την παραπάνω μεταβολή θα λαμβάνεται με βάση και το συνολικό αριθμό δηλωθέντων παικτών.

Συμμετοχές
10 ευρώ/άτομο

Βαθμολογία – Κατάταξη ομάδων

Για την κατάταξη στις αρχικές λίστες κάθε τουρνουά,εκτός από το πρώτο, θα χρησιμοποιείται η βαθμολογία που προκύπτει από τις συμμετοχές στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Η συνολική βαθμολογία κάθε αθλητή στη σειρά, θα προκύπτει από τις 5 καλύτερες επιμέρους βαθμολογίες στα τουρνουά (ουσιαστικά από τα 6 πρώτα θα προσμετρηθούν οι 5 καλύτερες του κάθε αθλητή) και η βαθμολογία του 7ου και τελικού τουρνουά, η οποία θα μετρήσει διπλά

Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Ρέθυμνο Volley Club

Αραμπόπουλος/Μπεμπής στο Golden Ανδρών – Κορακοβούνη/Μουτσάκη στο Golden Γυναικών και Νταμηλάκης / Μαντζουκίδης στο Silver Ανδρών οι νικητές στο 1o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Στην πρώτη αγωνιστική, του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 , στις 3 Νοεμβρίου 2019, στο Golden  ανδρών, με την συμμετοχή 7 ομάδων , οι Αραμπόπουλος Στάθης/Μπεμπής Κυριάκος από το Ρέθυμνο, κέρδισαν τους Χανιώτες Μπατάκη Μανώλη/ Χριστοδουλάκη Χρήστο με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά Αραμπόπουλος/Μπεμπής κέρδισαν με 2-0 σετ τους Τζιλιβάκη Αντώνη/Κυριακάκη Κάρολο και οι Μπατάκης Χριστοδουλάκης με 2-0 τους Βαρίκο Αντώνη/Ψαρουδάκη Δημήτρη.

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 7 ομάδων , οι Κορακοβούνη Κέλλη / Μουτσάκη Αντιγόνη κέρδισαν με 2-0 σετ τις Βασιλείου Αντουαλένα/Γκέκα Πανδώρα με το 2ο σετ να μην ολοκληρώνεται, λόγω του ελαφριού ευτυχώς ,τραυματισμού της Γκέκα. Οι νικήτριες στον ημιτελικό επικράτησαν, των Κτιστάκη Τζορτζίνα / Κολτσάκη Τετα με 2-0 σετ και η δεύτερη στην κατάταξη ομάδα νίκησαν με 2-0 σετ ,στον άλλο ημιτελικό τις Παπαδάκη Άρτεμις/Κουβαρη Αλεξάνδρα.

Τέλος στο Silver ανδρών με την συμμετοχή 5 ομάδων οι Νταμηλάκης Γιώργος/Μαντζουκίδης Αναστάσιος νίκησαν στον τελικό τους Μαρινάκη Γιάννη/ Κοροβέση Γιάννη με 2-1 σετ.

Το Silver γυναικών, δεν διεξήχθη, λόγω μη συμπλήρωσης του απαραίτητου αριθμού ομάδων και οι 2 ομάδες, που δήλωσαν, εντάχθηκαν στο Golden τουρνουά γυναικών

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, που έχει προγραμματιστεί, για τις 01 Δεκεμβρίου 2019 .

1o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες και ώρες έναρξης αγώνων

Ξεκινάει αύριο το 1o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 με τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα Golden Ανδρών με 8 ομάδες, Golden γυναικών με 6 ομάδες και Silver ανδρών με 5 ομάδες. Η κατηγορία Silver γυναικών λόγω έλλειψης επαρκών συμμετοχών συγχωνεύεται με το Golden γυναικών.

Ακολουθούν οι αρχικές λίστες και αμέσως μετά οι ώρες έναρξης των πρώτων αγώνων (παρακαλούνται οι αθλητές να προσέρχονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την καθορισμένη ώρα έναρξης του αγώνα τους) :

Golden Ανδρών

1 ΑΡΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ/ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 970,0
2 ΜΠΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 750,0
3 ΛΕΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Α. 525,0
4 ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 280,0
5 ΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 270,0
6 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ / ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ 140,0
7 ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ / ΜΠΕΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 120,0
8 ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ 110,0

Golden Γυναικών

1 ΓΚΕΚΑ ΠΑΝΔΩΡΑ / ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΟΥΑΛΕΝΑ #DIV/0! 955,0
2 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΗ ΚΕΛΛΗ / ΜΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ #DIV/0! 280,0
3 ΚΟΥΒΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ / ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ #DIV/0! 165,0
4 ΡΟΒΙΘΑΚΗ ΡΑΝΙΑ / ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΒΕΡΑ #DIV/0! 136,4
5 Κτιστάκη Τζωρτζίνα / Κολτσάκη Τέτα #DIV/0! 86,5
6 ΒΑΣΙΛΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΖΩΗ / ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΤΖΟΒΑΝΑ #DIV/0! 33,3
7 ΞΑΝΘΟΥ ΣΟΦΙΑ / ΣΟΥΠΕΚΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ #DIV/0! 0,0

Silver Ανδρών

1 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 156,6
2 ΤΑΠΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 80,0
3 ΠΛΑΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ 76,6
4 ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ 53,4
5 ΝΤΑΜΗΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 0,0

Ώρες έναρξης πρώτων αγώνων

Golden Ανδρών

10:00 ΑΡΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ/ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ vs ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ
10:00 ΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ / ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ vs ΝΤΟΥΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / ΝΙΚΟΛΟΥΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
11:00 ΛΕΚΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ / ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Α. vs ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ / ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
11:00 ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ / ΜΠΕΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ vs ΜΠΑΤΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Golden Γυναικών

10:00 I Κτιστάκη Τζωρτζίνα / Κολτσάκη Τέτα vs ΡΟΒΙΘΑΚΗ ΡΑΝΙΑ / ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΒΕΡΑ
10:00 I ΚΟΥΒΑΡΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ / ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ vs ΒΑΣΙΛΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΖΩΗ / ΚΑΛΟΡΜΑΚΗ ΤΖΟΒΑΝΑ
11:00 I ΞΑΝΘΟΥ ΣΟΦΙΑ / ΣΟΥΠΕΚΙΩΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ vs ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΗ ΚΕΛΛΗ / ΜΟΥΤΣΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
12:00 ΓΚΕΚΑ ΠΑΝΔΩΡΑ / ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΤΟΥΑΛΕΝΑ vs Νικητής Αγώνα Νο2

Silver Ανδρών

11:00 ΝΤΑΜΗΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΜΑΝΤΖΟΥΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ vs ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ/ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
12:00 ΠΛΑΤΩΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ vs ΤΑΠΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ/ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
13:00 ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ/ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ vs Νικητής Αγώνα Νο…

Χορηγοί

synka

 

anek

 

charma beer

 

bodytec

 

taz

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv

 

athlitiko.gr

 

joy music

Υποστηρικτές

aquafit