Εγγραφή στο Ιστολόγιο

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Πρόγνωση καιρού

Find us on Facebook

Ενημέρωση

Αναστολή προπονήσεων

Στα πλαίσια των προσπαθειών που πρέπει να κάνουμε όλοι, και σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου υγείας και των αρμόδιων διεθνών οργανισμών, βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να διακόψουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων που διοργανώνονται υπό την επίβλεψη του Συλλόγου μας.
Προς το παρόν, και επειδή οι εγκαταστάσεις μας ανήκουν στην κατηγορία των ανοικτών χώρων, μπορούμε να συνεχίσουμε να αθλούμαστε με προσωπική ευθύνη του καθενός.
Πρέπει να δώσουμε έμφαση όλοι μας στα ατομικά μέτρα προφύλαξης και υγιεινής, καθώς έτσι προστατεύουμε όλους τους συνανθρώπους μας και κυρίως τους πλέον αδύναμους. Με αίσθηση ευθύνης να ακολουθήσουμε όλοι τις οδηγίες που μας δίνονται και να αποφεύγουμε συναντήσεις με πολλά άτομα σε κλειστούς χώρους και να προστατέψουμε τους αδύναμους κρατώντας τους σε  απόσταση.
Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να διασφαλίσουμε ότι οι κοινόχρηστοι χώροι του συλλόγου (ντουζ, σπιτάκι κλπ) είναι ασφαλείς προς χρήση από μέλη και μη.
Εκ του Δ.Σ.

Μπατάκης/Χριστοδουλάκης στο Golden Ανδρών – Βλαχάκη/Κορακοβούνη στο Golden Γυναικών – Νταμηλάκης/Σκανδαλάκης στο Silver Ανδρών – Σουπεκιώτη/Ντόλκα στο Silver Γυναικών οι νικητές στο 4o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Με τον καιρό να θυμίζει καλοκαίρι, ολοκληρώθηκε και το 4ο Τουρνουά Δυτικής Κρήτης 2019-2020 με πολλές ομάδες να αγωνίζονται σε 4 κατηγορίες αλλά και αρκετό κόσμο στις κερκίδες.

Στο Golden Ανδρών με συμμετοχή 12 ομάδων, πάλι πρώτοι, όπως και στο προηγούμενο τουρνουά, οι Μπατάκης Μανώλης /Χριστοδουλάκης Χρήστος, επικράτησαν της ομάδας των Κανδανολέων Μάνθου/Χατζηδαμιανού Δαμιανού με 2-0 σετ , αποδεικνύοντας ότι είναι πλέον από τις πιο δυνατές ομάδες του Συλλόγου μας. Στον ημιτελικό οι Μπατάκης/Χριστοδουλάκης επικράτησαν με 2-0 σετ των Λίτου Μπάμπη/ Κολιάμπα Αχιλλέα, και οι Κανδανολέων / Χατζηδαμιανού των Τζιλιβάκη Αντώνη/ Γαβριήλ Σάκη με 2-1 σετ

Στο Golden γυναικών με συμμετοχή 8 ομάδων είχαμε και εδώ τις ίδιες νικήτριες όπως και στο προηγούμενο τουρνουά, τις εξαιρετικές Κορακοβούνη Κέλλυ / Βλαχάκη Μαρία, οι οποίες αυτήν την φορά επικράτησαν των Βασιλείου Αντουαλένα / Γκουγκουλή Κωνσταντίνα, μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, με 2-1 σετ. Στον ημιτελικό η πρώτη ομάδα στην κατάταξη επικράτησε των Πολυκανδριώτου Μαίρη/Κανιούρα Πέρσα με 2-0 σετ και η δεύτερη ομάδα κέρδισε τις Μαντζαβίνου Λίνα/Ζαχαριουδάκη Χριστίνα με 2-0 σετ

Στο Silver Ανδρών με την συμμετοχή 4 ομάδων, στον τελικό οι Νταμηλάκης Γιώργος/Σκανδαλάκης Χάρης, επικράτησαν σχετικά εύκολα των Τσαγκαράκη Νίκου/ Χρυσουλάκη Παναγιώτη με 2-0 σετ. Στον ημιτελικό οι Νταμηλάκης Γιώργος/Σκανδαλάκης Χάρης επικράτησαν των Μανφρέντι Φραγκίσκου/Καλλία Δήμου με 2-0 σετ  και οι Τσαγκαράκης/ Χρυσουλάκης  των Γκατζιος Θωμά/ Κολιτσίδα Θωμά με 2-0 σετ

Τέλος στο Silver Γυναικών με την συμμετοχή 5 ομάδων  το χρυσό μετάλλιο πήγε στις Σουπεκιώτη Αικατερίνη/Ντόλκα Δέσποινα που κέρδισαν  τις Ντάβλα Μαρία/ Παπαδομανωλάκη Γεωργία με 2-0 σετ.

Στα ημιτελικά οι Σουπεκιώτη/Ντόλκα επικράτησαν των Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή/Σταματίου Τζίνα  με 2-0 σετ και οι Ντάβλα/Παπαδομανωλάκη με 2-1 σετ τις Δημακοπούλου/Μπουλαξή

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 5ο τουρνουά της σειράς στις 05 Απριλίου 2020.

4ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες και ωρες έναρξης τουρνουά

Ξεκινάει αύριο Κυριακή το 4ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, στα γήπεδα των Αγίων Αποστόλων.

Για πρώτη φορά στην φετινή σειρά των τουρνουά θα πραγματοποιηθούν και τα 4 προγραμματισμένα τουρνουά Golden Ανδρών και Γυναικών και Silver Ανδρών και Γυναικών

Αρχικές λίστες και ώρες έναρξης των τουρνουά

Golden Ανδρών

1 ΜΠΑΤΑΚΗΣ/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
2 ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ/ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
3 ΒΑΡΙΚΟΣ/ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ
4 ΛΙΤΟΣ/ΚΟΛΙΑΜΠΑΣ
5 ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ/ΓΑΒΡΙΗΛ
6 ΚΑΝΔΑΝΟΛΕΩΝ/ΧΑΤΖΗΔΑΜΙΑΝΟΥ
7 ΛΕΚΚΑΣ/ΠΑΤΕΡΟΣ
8 ΔΑΣΕΝΑΚΗΣ/ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ
9 ΒΡΕΤΟΣ/ΚΑΙΜΕΝΑΚΗΣ
10 ΛΕΟΥΝΑΚΗΣ/ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ
11 ΠΑΡΔΑΛΑΚΗΣ/ΑΛΕΞΑΚΗΣ
12 ΝΙΚΑΚΗΣ/ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Παρακαλούμε οι ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα στις 9:30 το πρωί της Κυριακής για τεχνική σύσκεψη και τις απαραίτητες κληρώσεις

εκτός των Ομάδων

1 ΜΠΑΤΑΚΗΣ/ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ
2 ΤΣΙΑΚΑΛΟΣ/ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
3 ΒΑΡΙΚΟΣ/ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

που θα αρχίσουν τα παιχνίδια τους περίπου στις 11:00 το πρωί της Κυριακής

Golden Γυναικών

1 ΚΟΡΑΚΟΒΟΥΝΗ/ΒΛΑΧΑΚΗ
2 ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΡΤ./ΚΟΥΒΑΡΗ
3 ΜΟΥΤΑΦΗ/ΜΑΡΓΚΙΝΗ
4 ΔΕΜΙΡΤΖΙΔΟΥ/ΚΑΠΕΝΕΚΑΚΗ
5 ΜΑΝΤΖΑΒΙΝΟΥ/ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗ
6 ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ/ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΗ
7 ΓΚΕΚΑ/ΠΡΩΙΜΑΚΗ
8 ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΟΥ/ΚΑΝΙΟΥΡΑ

Παρακαλούμε οι ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα στις 10:30 το πρωί της Κυριακής για τεχνική σύσκεψη και τις απαραίτητες κληρώσεις

εκτός των Ομάδων

ΠΑΠΑΔΑΚΗ Αρτ./ΚΟΥΒΑΡΗ
ΜΟΥΤΑΦΗ/ΜΑΡΓΚΙΝΗ

που θα αρχίσουν τα παιχνίδια τους περίπου στις 11:30 το πρωί της Κυριακής

Silver Ανδρών

1 ΝΤΑΜΗΛΑΚΗΣ/ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ
2 ΓΚΑΤΖΙΟΣ/ΚΟΛΙΤΖΙΔΑΣ
3 ΜΑΝΦΡΕΝΤΙ/ΚΑΛΙΑΣ
4 ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ/ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

Παρακαλούμε οι ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα στις 12:00 το πρωί της Κυριακής για τεχνική σύσκεψη

Silver Γυναικών

1 ΣΟΥΠΕΚΙΩΤΗ/ΝΤΟΛΚΑ
2 ΝΤΑΒΛΑ/ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ
3 ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ/ΜΠΟΥΛΑΞΗ
4 ΨΙΛΛΑΚΗ/ΒΑΡΣΑΜΗ
5 ΒΑΣΙΛΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ/ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

Παρακαλούμε οι ομάδες να βρίσκονται στα γήπεδα στις 12:00 το πρωί της Κυριακής για τεχνική σύσκεψη

8 Μαρτίου 2020 – 4ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας και του Ρέθυμνο Volley Club. Στο πλαίσιο αυτής της σειράς θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, με το τέταρτο να διεξάγεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή στις 8 Μαρτίου στα Χανιά: Παραλία Αγίων Αποστόλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Σ. Beach Volleyball Χανίων

Κανονισμοί
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Κατηγορίες
Σε κάθε τουρνουά θα διεξάγονται τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε 2 κατηγορίες: Golden & Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες) αν οι συνολικές συμμετοχές δεν είναι από 5 και άνω, θα εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγχωνεύονται οι ομάδες των 2 κατηγοριών και θα διεξάγεται ένα τουρνουά ή το ενδεχόμενο ακύρωσης του τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η απόφαση για την παραπάνω μεταβολή θα λαμβάνεται με βάση και το συνολικό αριθμό δηλωθέντων ομάδων.
Δηλώσεις Συμμετοχών μέχρι την Πέμπτη 05-03-2020 το βράδυ στις 22:00 στο :
info@beachvolleychania.com ή εναλλακτικά στο: seral62@yahoo.com
όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των 2 αθλητών , η κατηγορία που θα συμμετάσχουν ( Golden ή Silver ), και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Μετά την αποστολή του e-mail συμμετοχής, θα σας έρθει σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, της συμμετοχής σας. Αν δεν έρθει το e-mail επιβεβαίωσης παρακαλώ ξαναστείλτε την δήλωση συμμετοχής σας.
Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μόνο και εφόσον αποφασίσει θετικά η οργανωτική επιτροπή.
Σύστημα αγώνων
Διπλού αποκλεισμού. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κατακτήσει 2 σετ. Τα 2 πρώτα σετ θα παίζονται στους 15 πόντους, σε περίπτωση 3ου σετ (tie break) θα παίζεται στους 11 πόντους.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται σε μια ημέρα. Σε περίπτωση που στο ταμπλό μιας κατηγορίας θα δηλωθούν πάνω από 16 ομάδες, τότε είτε θα διεξάγονται προκριματικά το Σάββατο, είτε θα διεξάγεται διευρυμένο ταμπλό που θα διαρκεί 2 μέρες και θα ξεκινά το Σάββατο (με προσπάθεια να γίνουν μόνο αγώνες ομάδων που εδρεύουν στον εκάστοτε νομό).
Η οργανωτική επιτροπή, διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει εξ’ολοκλήρου το παραπάνω σύστημα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή λόγω πρακτικών περιορισμών (μικρή διάρκεια ημέρας).
Συμμετοχές
10 ευρώ/άτομο
Βαθμολογία – Κατάταξη ομάδων
Για την κατάταξη στις αρχικές λίστες κάθε τουρνουά, εκτός από το πρώτο, θα χρησιμοποιείται η βαθμολογία που προκύπτει από τις συμμετοχές στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Η συνολική βαθμολογία κάθε αθλητή στη σειρά, θα προκύπτει από τις 5 καλύτερες επιμέρους βαθμολογίες στα τουρνουά (ουσιαστικά από τα 6 πρώτα θα προσμετρηθούν οι 5 καλύτερες του κάθε αθλητή) και η βαθμολογία του 7ου και τελικού τουρνουά, η οποία θα μετρήσει διπλά
Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια
Δώρα από χορηγούς του εκάστοτε τουρνουά
Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων
Ρέθυμνο Volley Club

Μπατάκης/Χριστοδουλάκης στο Golden Ανδρών – Βλαχάκη/Κορακοβούνη στο Golden Γυναικών οι νικητές στο 3o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Στην τρίτη αγωνιστική, του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 , στις 2 Φεβρουαρίου 2020, στο Golden  ανδρών, με την συμμετοχή 10 ομάδων , οι Μπατάκης Μανώλης/Χριστοδουλάκης Χρήστος , κέρδισαν τους  Κυριακάκη Κάρολο/ Μπεμπή Κυριάκο με 2-0 σετ. Στα ημιτελικά Μπατάκης Μανώλης/Χριστοδουλάκης Χρήστος κέρδισαν με 2-1 σετ τους Τσιάκαλο Παντελή /Χειλαδάκη Κώστα και οι Κυριακάκης Κάρολος/ Μπεμπής Κυριάκος με 2-0 τους Ντουσάκη Μιχάλη/Νικολουδάκη Γιώργο.

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 9 ομάδων , οι Κορακοβούνη Κέλλη / Βλαχάκη Μαρία κέρδισαν με 2-0 σετ τις Μαργκίνη Ενειντα/Μουτάφη Στέλλα με  2ο σετ.  Οι νικήτριες στον ημιτελικό επικράτησαν, των Τσατσαμπά Βασιλική / Κρασουδάκη Νίνα με 2-0 σετ και η δεύτερη στην κατάταξη ομάδα νίκησε με 2-0 σετ ,στον άλλο ημιτελικό τις Παπαδάκη Άρτεμις/Κανιούρα Πέρσα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, που έχει προγραμματιστεί, για τις 08 Μαρτίου 2020 .

3ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω μικρής συμμετοχής δεν θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή τα Silver τουρνουά ούτε στους άνδρες ούτε στις γυναίκες .

Οι ομάδες που δήλωσαν στα silver έχουν μπει και αυτές στις λίστες των τουρνουά Golden. Παρακαλούμε αν δεν επιθυμείτε να συμμετέχετε στο Golden τουρνουά στείλτε σχετικό e-mail στον Σύλλογο.

Οι ώρες έναρξης του τουρνουά είναι και για τους άνδρες και για τις Γυναίκες την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 10:00 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες για τις ώρες έναρξης των αγώνων το βράδυ του Σαββάτου

Αρχικές λίστες Golden ανδρών (τυχαία σειρά).

1 Μπατάκης Μανώλης / Χριστοδουλάκης Χρήστος
2 Μπεμπής Κυριάκος / Κυριακάκης Κάρολος
3 Τσιάκαλος Παντελής / Χειλαδάκης Κώστας
4 Ντουσάκης Μιχάλης / Νικολουδάκης Γιώργος
5 Λέκκας Χρήστος / Τσουρουφλής Κώστας
6 Φιλίππου / Φιλοκώστας
7 Μπέκος / Τσακίρης
8 Χιρμπάκης Γιάννης / Καμηλάκης Μάνος
9 Νταμηλάκης Γιώργος / Βρεττός Νίκος
10 Χρυσουλάκης Παναγιώτης / Τσαγκαράκης Νίκος

Αρχικές λίστες Golden γυναικών (τυχαία σειρά).

1 Κορακοβούνη Κέλλυ – Βλαχάκη Μαρία
2 Ροβιθάκη Ράνια / Αγαπητού Βέρα
3 Ενειντα Μαργκίνη / Μουτάφη Στέλλα
4 Δεμιρτζίδου Μαρία / Καπενεκάκη Δέσποινα
5 Παπαδάκη Αρτεμις / Κανιουρα Πέρσα
6 Βασιλοκωνσταντάκη Ζωή / Καλορμάκη Τζοβάνα
7 Τσατσαμπά Βασιλική / Κρασουδάκη Νίνα
8 Ποντικάκη Κατερίνα / Θεοδωράκη Αννα
9 Γαριδάκη Στελίνα / Μπουλαξή Ελένη

Παρακαλούμε αν κάποια από τις παραπάνω ομάδες δεν μπορεί να συμμετάσχει στο τουρνουά να ακυρώσει έγκαιρα την συμμετοχή της με σχετικό e-mail.

2 Φεβρουαρίου 2020 – 3ο τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Το πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης είναι μια συνδιοργάνωση του Α.Σ Beach Volley Νέας Κυδωνίας και του Ρέθυμνο Volley Club. Στο πλαίσιο αυτής της σειράς θα διεξαχθούν 7 συνολικά τουρνουά, με το τρίτο να διεξάγεται στα Χανιά αυτή την Κυριακή στις 2 Φεβρουαρίου.

στα Χανιά: Παραλία Αγίων Αποστόλων, Αθλητικές εγκαταστάσεις Α.Σ. Beach Volleyball Χανίων

Κανονισμοί
Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official  Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Κατηγορίες
Σε κάθε τουρνουά θα διεξάγονται τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ και ΓΥΝΑΙΚΩΝ σε 2 κατηγορίες: Golden & Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Σε οποιαδήποτε κατηγορία (είτε στους άντρες, είτε στις γυναίκες) αν οι συνολικές συμμετοχές δεν είναι από 5 και άνω, θα εξετάζεται το ενδεχόμενο να συγχωνεύονται οι ομάδες των 2 κατηγοριών και θα διεξάγεται ένα τουρνουά ή το ενδεχόμενο ακύρωσης του τουρνουά της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η απόφαση για την παραπάνω μεταβολή θα λαμβάνεται με βάση και το συνολικό αριθμό δηλωθέντων ομάδων.

Δηλώσεις Συμμετοχών μέχρι την Πέμπτη 30-01-2020 το βράδυ στις 22:00 στο : 

 info@beachvolleychania.com ή εναλλακτικά στο: seral62@yahoo.com 

όπου υποχρεωτικά θα πρέπει να αναφέρονται τα ονοματεπώνυμα των 2 αθλητών , η κατηγορία που θα συμμετάσχουν ( Golden ή Silver ), και τουλάχιστον ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Μετά την αποστολή του e-mail συμμετοχής, θα σας έρθει σχετικό e-mail επιβεβαίωσης, της συμμετοχής σας. Αν  δεν έρθει το e-mail επιβεβαίωσης παρακαλώ ξαναστείλτε την δήλωση συμμετοχής σας.

Εκπρόθεσμες συμμετοχές θα γίνουν δεκτές μόνο και εφόσον αποφασίσει θετικά η οργανωτική επιτροπή.

Σύστημα αγώνων

Διπλού αποκλεισμού. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα κατακτήσει 2 σετ. Τα 2 πρώτα σετ θα παίζονται στους 15 πόντους, σε περίπτωση 3ου σετ (tie break) θα παίζεται στους 11 πόντους.
Η διεξαγωγή των αγώνων θα γίνεται σε μια ημέρα.  Σε περίπτωση που στο ταμπλό μιας κατηγορίας θα δηλωθούν πάνω από 16 ομάδες, τότε είτε θα διεξάγονται προκριματικά το Σάββατο, είτε θα διεξάγεται διευρυμένο ταμπλό που θα διαρκεί 2 μέρες και θα ξεκινά το Σάββατο (με προσπάθεια να γίνουν μόνο αγώνες ομάδων που εδρεύουν στον εκάστοτε νομό).
Η οργανωτική επιτροπή, διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει εξ’ολοκλήρου το παραπάνω σύστημα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ή λόγω πρακτικών περιορισμών (μικρή διάρκεια ημέρας).

Συμμετοχές
10 ευρώ/άτομο

Βαθμολογία – Κατάταξη ομάδων

Για την κατάταξη στις αρχικές λίστες κάθε τουρνουά,εκτός από το πρώτο, θα χρησιμοποιείται η βαθμολογία που προκύπτει από τις συμμετοχές στη συγκεκριμένη σειρά αγώνων. Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.
Η συνολική βαθμολογία κάθε αθλητή στη σειρά, θα προκύπτει από τις 5 καλύτερες επιμέρους βαθμολογίες στα τουρνουά (ουσιαστικά από τα 6 πρώτα θα προσμετρηθούν οι 5 καλύτερες του κάθε αθλητή) και η βαθμολογία του 7ου και τελικού τουρνουά, η οποία θα μετρήσει διπλά

Μόνο για το πρώτο τουρνουά οι αθλητές θα καταταχθούν από τη γενική βαθμολογία του ΑΣ Beach Volley Νέας Κυδωνίας.

Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια

Δώρα από χορηγούς του εκάστοτε τουρνουά

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Ρέθυμνο Volley Club

King ο Λίτος στο Golden Ανδρών ,Queen η Ζαχαριουδάκη στο Golden Γυναικών, και Πρίγκηπας ο Χρυσουλάκης στο Silver Ανδρών

Την περασμένη εβδομάδα ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά του πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020, σε ένα τουρνουά με την ονομασία King & Queen of the Beach , όπου όλοι οι αθλητές αγωνίζονταν ατομικά, για την καλύτερη θέση στην κατάταξη.

Με την συμμετοχή 12 αθλητών, στο Golden ανδρών, Βασιλιάς της κατηγορίας αναδείχτηκε ο Λίτος Χαράλαμπος με την δεύτερη θέση, να καταλαμβάνει  ο Μπατάκης Μανώλης. Στην τελική τετράδα συμμετείχαν ακόμη οι Μπεμπής Κυριάκος και Χριστοδουλάκης Χρήστος .

Στο Golden γυναικών με την συμμετοχή 5 αθλητριών (μετά από αρκετές αποχωρήσεις αθλητριών, για διάφορους λόγους. από την αρχική λίστα), Βασίλισσα αναδείχτηκε, η Ζαχαριουδάκη Χριστιάνα, με την δεύτερη θέση, να καταλαμβάνει η Ροβιθάκη Ράνια, που παρόλο ότι ισοβάθμησε, με την Ζαχαριουδάκη, έχασε το στέμμα της βασίλισσας, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων της Ζαχαριουδάκη στον πρώτο γύρο. Στην τελική τετράδα συμμετείχαν ακόμη η Παπαδάκη Αρτεμις και η Γεωργοπουλου Λιάνα.

Τέλος στο Silver ανδρών με την συμμετοχή 5 αθλητών νικητής αναδείχτηκε ο Χρυσουλάκης Παναγιώτης που ισοβάθμησε με τον Παυλιδάκη Γιώργο στον τελικό γύρο αλλά είχε καλύτερα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο. Την τελική τετράδα πλαισίωσαν και οι Τζαγκαράκης Νίκος , Μανφρέντι Φραγκίσκος.

Επόμενο ραντεβού του πρωταθλήματος με την Τρίτη αγωνιστική στις 02 Φεβρουαρίου 2020.

 

2o Τουρνουά (King & Queen of the Beach) του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020 – Αρχικές λίστες – Ώρες έναρξης των τουρνουά

Ξεκινάει αύριο το 2o Τουρνουά Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020  με τρεις κατηγορίες και συγκεκριμένα Golden Ανδρών με 14 αθλητές, Golden γυναικών με 10 αθλήτριες και Silver Ανδρών με 5 αθλητές.Το Silver Γυναικών δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω μικρής συμμετοχής.

Παρακαλούμε αν κάποιος αθλητής ή αθλήτρια δεν μπορέσει να παρευρεθεί αύριο στο τουρνουά να ενημερώσει με e-mail από σήμερα.

Λόγω πολλών ισοβαθμιών, θα πρέπει όλοι οι συμμετέχοντες να είναι παρόντες στην πρωινή τεχνική σύσκεψη, για τις σχετικές κληρώσεις , και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια

Ώρες έναρξης τεχνικής σύσκεψης των τουρνουά

Golden Ανδρών: 9:30

Golden Γυναικών : 10:00

Silver Ανδρών : 10:30

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις αρχικές λίστες των συμμετεχόντων ανά κατηγορία

Golden Ανδρών

1 Μπεμπής Κυριάκος
2 Μπατάκης Μανώλης
3 Χριστοδουλάκης Χρήστος
4 Τζιλιβακης Αντώνης
5 Ψαρουδάκης Δημήτρης
6 Λέκκας Χρήστος
7 Νικολουδάκης Γιώργος
8 Ντουσάκης Μιχάλης
9 Λίτος Μπάμπης
10 Βογιατζάκης Στέλιος
11 Νικάκης Κώστας
12 Τσακίρης Θοδωρής
13 Χειλαδάκης Κωστας
14 Φραγκιουδάκης Γιωργος

Golden Γυναικών

1 Μουτσάκη Αντιγόνη
2 Βασιλείου Αντου
3 Γκεκα Πανδωρα
4 Παπαδάκη Αρτεμις
5 Αγαπητού Βέρα
6 Ροβιθάκη Ράνια
7 Γεωργοπούλου Λιάνα
8 Μαργκίνι Ενειντα
9 Ψαρακη Γεωργια
10 Ζαχαριουδάκη Χριστιάνα

Silver Ανδρών

1 Τζαγκαράκης Νίκος
2 Χρυσουλάκης Παναγιώτης
3 Παυλιδάκης Γιώργος
4 Τσιρλιαγκος Μανώλης
5 Κωνσταντινίδης Κωνσταντής

Επείγουσα ανακοίνωση σχετικά με τις δηλώσεις συμμετοχής στο 2ο τουρνουά (King & Queen of the Beach) του Πρωταθλήματος Δυτικής Κρήτης 2019-2020

Ανακοίνωση για όσους ενδιαφερόμενους δεν ενημερώθηκαν με σχετικό e-mail.
“Υπενθυμίζουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το 2ο της σειράς των χειμερινών τουρνουά που συνδιοργανώνουμε με τον Σύλλογο του Ρεθύμνου.
Δυστυχώς, έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα με τις δηλώσεις μέσω της ‘φόρμας’ από το site, και θα παρακαλούσαμε όσους έχουν ήδη δηλώσει, αλλά και όσους πρόκειται να το κάνουν, να στείλουν την συμμετοχή τους με email στο info@beachvolleychania.com
Προσοχή οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ατομικές. Χρειαζόμαστε 1 όνομα , το τηλέφωνο, και την κατηγορία που επιθυμείτε να αγωνιστείτε (Silver ή Golden)¨

Χορηγοί

synka

 

anek

 

charma beer

 

bodytec

 

taz

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv

 

athlitiko.gr

 

joy music

Υποστηρικτές

aquafit