Παγκρήτιο Τουρνουά “Νίκος Κατούφας” 2021 – Γενικοί Κανονισμοί

Γενικοί Κανονισμοί | Αρχικές Λίστες | Αποτελέσματα | Κατάταξη | Φωτογραφίες

Ημερομηνία διεξαγωγής: 31 Ιουλίου – 1 Αυγούστου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου, 31 Ιουλίου. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των συμμετοχών.

Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις Beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, εκτός των 16 πρώτων ανδρών και 12 πρώτων γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές/τριες πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.).

Κανονισμοί:
– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Διαιτησία: Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.

Κατηγορίες:
– Αντρών
– Γυναικών
Θα διεξαχθούν 2 ενιαίες κατηγορίες, μια αντρών και μια γυναικών, χωρίς διαβάθμιση Golden-Silver.

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά:
– Ανάλογα τις συμμετοχές
– Οι αγώνες θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Αλλαγή γηπέδων θα γίνεται κάθε 7 πόντους.
– Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων ανά σετ.

Συμμετοχές:
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 15€ ανά αθλητή/τρια και 10€ για τους ανήλικους αθλητές/αθλήτριες. Περιλαμβάνεται αναμνηστική αθλητική φανέλα για όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021 και ώρα 21:00 το βράδυ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ενήλικες αθλούμενοι (18 ετών και άνω) πρέπει να υποβληθούν σε PCR ή Rapid test εντός 48ώρου, με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (το οποίο εκδίδεται 30 μέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση). Ανήλικοι αθλούμενοι (18 ετών και κάτω) πρέπει να υποβληθούν σε self test την ημέρα των αγώνων.

Τα πιστοποιητικά μπορούν να σταλούν και ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Κατάταξη ομάδων:
– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάση της βαθμολογίας του περυσινού αντίστοιχου τουρνουά την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
– Οι ομάδες με μηδενική ή ίση βαθμολογία θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάσει του χρόνου δήλωσης συμμετοχής.

Έπαθλα/Παροχές:
– Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 2 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας, καθώς και αναμνηστική αθλητική φανέλα σε όλους τους διαγωνιζόμενους του Κυρίως ταμπλό
– Ο σύλλογος θα μεριμνήσει για την διαμονή των αθλητών εκτός Χανίων, που θα συνεχίζουν αγωνιστικά και την Κυριακή.
– Νερά/Αναψυκτικά

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Μέγας Χορηγός:

Χορηγοί: