Φιλανθρωπικό Μικτό Τουρνουά “Γιάννης Μανιατάκης” – Γενικοί Κανονισμοί

Γενικοί Κανονισμοί | Αρχικές Λίστες | Αποτελέσματα Gold | Αποτελέσματα Silver | Αποτελέσματα Bronze | Φωτογραφίες

Ημερομηνία διεξαγωγής: 6 Αυγούστου – 7 Αυγούστου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το μεσσημέρι του Σαββάτου, 6 Αυγούστου. Η ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί μετά την λήξη των συμμετοχών.
Τοποθεσία διεξαγωγής: Άγιοι Απόστολοι, Αθλητικές εγκαταστάσεις Beach volleyball Α.Σ. Νέας Κυδωνίας Χανίων
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, εκτός των 16 πρώτων ανδρών και 12 πρώτων γυναικών της τρέχουσας βαθμολογίας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος (εκτός και αν οι ίδιοι αθλητές/τριες πάρουν έγκριση από την Ε.Ο.ΠΕ.).

Κανονισμοί:
– Οι αγώνες θα γίνουν σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς παιδιάς (FIVB Official Beach Volleyball Rules) και η οργανωτική επιτροπή έχει δικαίωμα προσαρμογής και επιδιαιτησίας.
– Η πειθαρχική διαδικασία κατά την διάρκεια των αγώνων ασκείται από την οργανωτική επιτροπή. Η οργανωτική επιτροπή με ομόφωνη απόφαση της μπορεί να επιβάλει άμεσα αγωνιστικές ποινές (επίπληξη, αποβολή από το τουρνουά κ.α).

Διαιτησία:
Η διαιτησία των αγώνων για όλες τις κατηγορίες γίνεται από τους ίδιους τους συμμετέχοντες όπως τους ορίζει η οργανωτική επιτροπή κάθε τουρνουά. Εκτός των ειδικών περιπτώσεων (τελικοί – ημιτελικοί) που η οργανωτική επιτροπή μπορεί να κρίνει διαφορετικά.
Κατηγορίες:
– Μικτό (1 άντρας, 1 γυναίκα)
Θα διεξαχθούν 3 κατηγορίες, με διαβάθμιση Golden-Silver-Bronze.
H Bronze κατηγορίοα θα δημιουργηθεί από τους ηττημένους των ομίλων και των δύο κατηγοριών. Οι αγώνες της Bronze κατηγορίας θα ξεκινήσουν την Κυριακή το πρωί.

Τρόπος διεξαγωγής τουρνουά:
– Ανάλογα τις συμμετοχές
– Οι αγώνες της gold και της silver κατηγορίας θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 21 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 15 πόντους.
– Οι αγώνες της bronze κατηγορίας θα διεξάγονται στα 2 νικηφόρα σετ των 15 πόντων. Το tie break θα διεξάγεται στους 11 πόντους.
– Αλλαγή γηπέδων θα γίνεται κάθε 7 πόντους για gold και silver και κάθε 5 πόντους για bronze.
– Κάθε ομάδα έχει δικαίωμα για ένα τάιμ άουτ διάρκειας 30 δευτερολέπτων ανά σετ.

Συμμετοχές:
– Το παράβολο συμμετοχής είναι 10€ ανά αθλητή/τρια τα οποία θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό και ως εκ τούτο δεν θα δωθουν μπλουζάκια.
– Συμμετοχές ομάδων θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022 και ώρα 21:00 το βράδυ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ.

Κατάταξη ομάδων:
– Οι ομάδες θα τοποθετηθούν στο ταμπλό βάσει του χρόνου δήλωσης συμμετοχής

Έπαθλα/Παροχές:
– Θα δοθούν μετάλλια και κύπελλα στις 2 πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας.
– Νερά/Αναψυκτικά

Διοργανωτές
Α.Σ. Beach Volley Νέας Κυδωνίας – Χανίων

Χορηγοί
Ιguana
Ακουστικά Κρήτης
ΑΝΕΚ LINES
ΟΙΚΟ ΣΤΥΛ Συνεταιρισμός Επιπλοξυλουργων Χανίων
Cretan Secrets
Ice Cretea της Cretan Nectar
Φαρμακείο Βεριγάκης Μιχάλης
Συστήματα Θέρμανσης-Κλιματισμού Σαμαρτζής Κυριάκος