Στο ίδιο έργο θεατές

Πρωταθλητές στη κατηγορία κάτω των 17 ετών στέφθηκαν οι Σπανουδάκης Γιώργος / Μιχελάκης Γιώργος και Βακαλοπούλου Μυρσίνη / Γεωργοπούλου Αθηνά, οι οποίοι είχαν επικρατήσει και στο Regional που διεξάχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ηράκλειο.

Η μεγάλη συμμετοχή (24 συνολικά ομάδες) αλλά και οι συναρπαστικές αναμετρήσεις κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, σημάδεψαν το χτεσινό τουρνουά που διεξάχθηκε στις εγκαταστάσεις του συλλόγου. Στα τελικά τις διοργάνωσης, τα Χανιωτάκια Σπανουδάκης Γιώργος / Μιχελάκης Γιώργος επικράτησαν των Κανακάκη Κυριάκο / Καλαϊτζιδάκη Κώστα από το Ρέθυμνο με 2-0 σετ (15-9, 15-13) και οι Βακαλοπούλου Μυρσίνη / Γεωργοπούλου Αθηνά από Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα, επιβλήθηκαν των Χανιώτισσων Τζελάνη Ειρήνη / Ντουσάκη Κατερίνα με 2-0 σετ (15-11, 15-11). Τόσο οι νικητές όσο και οι νικήτριες, με αυτές τους τις νίκες, κέρδισαν την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Juniors, η οποία θα διεξαχθεί στις 20-22 Ιουλίου στην Κυανή Ακτή της Πρέβεζας.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά τον ΣΥ.Δ.ΠΕ.Κ για την αφιλοκερδή συμμετοχή των μελών του στα τουρνουά, καθώς και όλα τα μέλη του που βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...