Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρόβλεψη Καιρού

Ανακοίνωση Προεδρείου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητά μέλη,
Το Προεδρείο του ΔΣ του Συλλόγου μας θεωρεί σκόπιμο να αποσαφηνίσει τα εξής:

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση ιστοσελίδας που διαφημίζει, εκτός των άλλων, τη δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεών μας για χρήση από επισκέπτες /τουρίστες ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με το ΔΣ και αποτελεί ιδιωτική επιχειρηματική πρωτοβουλία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που είναι μέλος μας και το οποίο έχει παραιτηθεί πλέον από το ΔΣ.

Ως ΔΣ, αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη της δημοσίευσης (πριν από 4 μέρες), ζητήσαμε να «κατέβει» η ιστοσελίδα και να απαλειφτούν οι αναφορές που συνδέουν το ΔΣ και την «εξασφαλισμένη» χρήση των γηπέδων, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε ως ένα βαθμό.

Επίσης οφείλουμε να σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση των εγκαταστάσεων από το σύλλογό μας, δεδομένου ότι δεν του ανήκει ο χώρος ως περιουσιακό του στοιχείο, οφείλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε συνεννόηση με τον Δήμο Χανίων. Γι αυτό και όλα αυτά τα χρόνια ικανοποιούμε αντίστοιχα αιτήματα που αφορούν σε επισκέπτες/τουρίστες στην περιοχή μας που προέρχονται από Beach Volley Clubs (Lyo Beach Volley club – Δανία, Syrjäniemi Beach Volley Club – Φινλανδία, Vari Beach Volley Club by Efi Sfyri).

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα κληθήκαμε να ικανοποιήσουμε συσσωρευμένα αιτήματα με πολλούς συμμετέχοντες από τα παραπάνω Beach Volley Clubs όπου, ταυτόχρονα με την αύξηση των μελών μας, δημιούργησαν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση όλων. Γι αυτό και ως ΔΣ αποφασίσαμε και ανακοινώσαμε στα εν λόγω Clubs ότι εφεξής περιορίζουμε δραστικά τη διάθεση γηπέδων προς αυτούς κατά τις ώρες αιχμής (15.00–18.00) δίνοντας μεγαλύτερη προτεραιότητα στα μέλη μας.

Αναμφίβολα, δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ξεκαθαρίζουμε όμως ότι η δραστηριότητά μας, όπως το αποδεικνύει και η εξέλιξη του Συλλόγου μας αυτά τα χρόνια, δεν υποκινείται από ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και ατομικές επιδιώξεις. Δεν αποδεχόμαστε (όπως οφείλουμε άλλωστε) την συμμετοχή στο ΔΣ μελών που έχουν ή προσβλέπουν σε επιχειρηματικές/οικονομικές δραστηριότητες με το Σύλλογο.
Καλούμε τα μέλη μας να ενημερώνονται και να θέτουν τα ζητήματα που τους απασχολούν άμεσα στο Προεδρείο του ΔΣ και δεσμευόμαστε – όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα – να σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, στα οποία σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά, ενόψει και των εκλογών που έχουμε πολύ σύντομα.

Για το Προεδρείο Του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Ο Γραμματέας
Σέργιος Αλεξιάδης Μπάμπης Λίτος Άγγελος Τάπος

Λίτος – Ντερμανάκης στους άντρες & Μουτσάκη – Ζουριδάκη στις γυναίκες οι πρωταθλητές/τριες στην Γεωργιούπολη

p1270252Με καλοκαιρινό καιρό ολοκληρώθηκε και το Τουρνουά Beach Volley στην Γεωργιούπολη, στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του καινούργιου πεντάστερου Ξενοδοχείου ‘Anemos Luxury Grand Resort’.anemos

Χάρη στην προσπάθεια των υπευθύνων και των υπαλλήλων του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, όλοι οι συμμετέχοντες πέρασαν ένα υπέροχο διήμερο, με έντονη αθλητική δραστηριότητα , χαλάρωμα στις άνετες ξαπλώστρες, που προσφέρθηκαν από το ξενοδοχείο για τους αθλητές, βουτιές στην υπέροχη θάλασσα και πολλά …ποτά.

Επίσης όσοι είχαν την ευκαιρία να μείνουν στο ξενοδοχείο , p1270249αξιοποιώντας την προσφορά προς τους συμμετέχοντες , ήταν ενθουσιασμένοι, από τις εγκαταστάσεις, τις παροχές,  αλλά και την εξυπηρέτηση του προσωπικού , του πολυτελέστατου Resort.

Στο αγωνιστικό μέρος του τουρνουά 14 ομάδες αντρών και 5 γυναικών , πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στους θεατές, με πολλούς αμφίρροπους αγώνες . Σε τρία γήπεδα με πολύ καλή ποιότητα άμμου, με πλήρη άπνοια , και ιδανικές καιρικές συνθήκες οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Στους άντρες νικητές ήταν το ζευγάρι Λίτος Μπάμπης / Ντερμανάκης p1270256Γιάννης που επικράτησαν με 2-0 σετ των Ανδρεαδάκη Μανώλη /Τριανταφύλλου Δημήτρη , σε ένα αμφίρροπο και πολύ ποιοτικό παιχνίδι.

Αντίστοιχα στις γυναίκες το Ζευγάρι Μουτσάκη Αντιγόνη /Ζουριδάκη Μαρία επικράτησαν με 2-1 των Πάσχου Χριστίνα/Παγωνίδου Δήμητρα , σε ένα παιχνίδι που κράτησε μέχρι το σούρουπο, κρατώντας σε αγωνία τους θεατές μέχρι το τέλος.

Στις απονομές  που έγιναν από τον Κο Σχοιναράκη Γιώργο, General Manager του ‘Anemos Luxury Grand Resort’, προσφέρθηκαν σαμπάνιες και στους 8 φιναλίστ, και φυσικά τα 2 ζευγάρια που ήταν πρωταθλητές/τριες, απέκτησαν το δικαίωμα δωρεάν διαμονής στο εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο, ένα δώρο σημαντικής χρηματικής αξίας , χάρη στην ευγενική χορηγία του ‘Anemos Luxury Grand Resort’.

anemosresort_exterior_5Από τις συζητήσεις του συλλόγου μας, με τους υπεύθυνους του ξενοδοχείου , διαφάνηκε  και από τις δυο πλευρές , η διάθεση, για την πραγματοποίηση στο μέλλον σημαντικών τουρνουά Beach Volley, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου .

Ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά, τους Ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου, για την φιλοξενία που επιφύλαξαν στα μέλη του συλλόγου μας και για την σημαντική χορηγία τους σε διαμονές στους νικητές, τον General Manager Κο Σχοιναράκη Γιώργο για την συμπαράστασή του, τον υπεύθυνο εκ μέρους  του ξενοδοχείου για την διοργάνωση του τουρνουά Κο Κατσιγιάννη Παναγιώτη, που ανταποκρίθηκε άμεσα σε όλες μας τις επιθυμίες, και σε όλο το προσωπικό που συνέβαλε στην διεξαγωγή αυτού του τουρνουά.

anemos

ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY στην Γεωργιούπολη

Παπαγρηγοράκης Ευτύχης – Λίτος Μπάμπης οι πρωταθλητές στην Παλαιόχωρα

p1260686Ολοκληρώθηκε το τουρνουά “Chania ….The Summer still going on” , στην Παλαιοχώρα, στην παραλία της ‘Παχιάς Άμμου’ , στο παραδεισένιο ‘Jetee Beach Bar’,  όπου είχαμε για άλλη μια φορά την ευκαιρία, να διασκεδάσουμε και να χαλαρώσουμε σε μια υπέροχη παραλία .

Στο αγωνιστικό κομμάτι, πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά με πολλούς αμφίρροπους και όμορφους αγώνες, όπου νικητές στους άντρες, ήταν οι Παπαγρηγοράκης Ευτύχης – Λίτος Μπάμπης, που επικράτησαν με 2-0 σετ των Καρπουζά Γιάννη – Αλεξιάδη Σέργιου, αφήνοντας τους επιστήμονες να αναριωτούνται αν τελικά υπάρχει αιώνια νεότητα, καθώς ο Ευτύχης, ακούραστος σαν έφηβος σε όλα τα παιχνίδια, ‘καθάρισε’ σχεδόν μόνος του και τον τελικό.

p1260689Το αντίστοιχο τουρνουά στις γυναίκες δεν πραγματοποιήθηκε καθώς δήλωσαν λίγες ομάδες συμμετοχή.

Να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Δελάκη Σήφη του ‘Jetee Beach Bar’ για την φιλοξενία του τουρνουά, στις εγκαταστάσεις του Jetee, καθώς και την ‘Pizzeria Portofino’ στην Παλαιόχωρα για την χορηγία του προς τους αθλητές.

“Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament . Γεωργιούπολη : 01-02 Οκτωβρίου 2016

anemos-poster-2017Προκήρυξη τουρνουά ανδρών – γυναικών στην Γεωργιούπολη : 01-02 Οκτωβρίου 2016 στην παραλία και στις εγκαταστάσεις του νέου 5 star Luxury Suites and Spa Hotel,  Anemos Luxury Grand Resort , το οποίο είναι και συνδιοργανωτής και χορηγός του τουρνουά, προσφέροντας ολοκληρωμένα πακέτα φιλοξενίας στους νικητές και σε ένα τυχερό ζευγάρι.
Διοργανωτής : Α.Σ. BEACH VOLLEY Χανίων,  
Συνδιοργανωτές : Ρέθυμνο Volley Club  ,  Anemos Luxury Grand Resort
 
Αγωνιστικό σύστημα: Αντρών και γυναικών.Σύστημα διπλού αποκλεισμού με 16άρι ταμπλό αντρών και 12άρι γυναικών (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με τον χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής)

Δήλωση συμμετοχής:Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε εδώ.
Τεχνική σύσκεψη κυρίως ταμπλό: Μεσημέρι Σαββάτου 01/10/16 14:00 για τους άντρες και γυναίκες. Έναρξη αγώνων στις 14:30 του Σαββάτου.
Συμμετοχή: 10€/ άτομο
Θα παρέχετε ειδική τιμή στους συμμετέχοντες για διαμονή στο ξενοδοχείο
Η χρήση ομπρελοκαθισμάτων θα είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες
Έπαθλα
– Κύπελλα στους πρώτους ανδρών και γυναικών.
– Μετάλλια στις δεύτερες ομάδες ανδρών και γυναικών
–  Ολοκληρωμένα πακέτα διαμονής
anemos
Χορηγός: Anemos Luxury Grand Resort

“Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament . Παλαιοχώρα : 24-25 Σεπτεμβρίου 2016

paleochora-2016Η οργανωτική επιτροπή του “Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament  σας ενημερώνει ότι το τουρνουά  θα διεξαχθεί  το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην Παλαιοχώρα στην παραλία της Παχιάς Άμμου μπροστά από το  Beach Bar Jetee.

Η τεχνική σύσκεψη  για τους άντρες θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Σεπτεμβρίου και για τις γυναίκες στις 10.οο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου , στον ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί για τις εγγραφές, και οι αγώνες θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.

Αν κάποιες ομάδες αργήσουν λίγο την άφιξή τους στην τεχνική σύσκεψη να ενημερώνουν έγκαιρα την οργανωτική επιτροπή  στο τηλέφωνα :  6974988903 Σέργιος Αλεξιάδης.

Επίσης αν κάποια ομάδα που έχει δηλώσει συμμετοχή δεν καταφέρει να συμμετάσχει παρακαλούμε να ενημερώσει έγκαιρα ή στο e-mail του συλλόγου ή στο τηλέφωνο της οργανωτικής επιτροπής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ακόμη ανοικτές και για αγόρια (έχουν ήδη δηλώσει 9 ομάδες)  και για κορίτσια (έχουν δηλώσει 2 ομάδες) μέσω του e-mail του συλλόγου ή στο τηλέφωνο της οργανωτικής επιτροπής.

Αν δεν συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός ομάδων στις γυναίκες, η οργανωτική επιτροπή πιθανόν να αποφασίσει και για ένα επιπλέον μικτό τουρνουά με συνδυασμό ανδρών και γυναικών.

Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν εκπτωτικά κουπόνια για φαγητό.

Ευχόμαστε σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο.

Χορηγοί: ‘Beach Bar Jetee’ , Porto Fino – Pizzeria , ‘Μέθεξις – taverna ,cafe’ , ‘Libyan mare’ hotel and suite , Psarakis – Taxi & TrAVEL Agency

Jetee Beach Bar

Jetee Beach Bar

 

Pizzeria Portofino

Pizzeria Portofino

psarakislibyan-mare

%ce%bc%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%82

Μέθεξις cafe – taverna

“Chania ….The Summer still going on” Beach Volley Tournament . Παλαιοχώρα : 24-25 Σεπτεμβρίου 2016

paleochora-2016Προκήρυξη τουρνουά ανδρών – γυναικών στην Παλαιοχώρα 24-25 Σεπτεμβρίου 2016 στην Παχιά Άμμο μπροστά στο Beach Bar Jetee.
Δήλωση συμμετοχής:  info@beachvolleychania.com  ή στο κινητό 6974988903 (Αλεξιάδης Σέργιος), όπου πρέπει να αναφέρεται υποχρεωτικά το όνομα των 2 αθλητών/τριών της ομάδας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.

Κυρίως ταμπλό: Πρωί Σαββάτου 24/09. Ακριβής ώρα θα ανακοινωθεί έγκαιρα την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι.

Αγωνιστικό σύστημα: Αντρών και γυναικών.Σύστημα διπλού αποκλεισμού 16αρι αντρών και 12 άρι γυναικών.

Συμμετοχή: 15€/ άτομο

Διαμονή: Κάποια τηλέφωνα ξενοδοχείων μπορείτε να βρείτε στην παρακάτω λίστα.

 • libyan mare – Hotel and suites Τηλ. 2823043170 mob. 6944141060
  Ton Mari,  Τηλ: 28230 41787
  Libyian Princess, Τηλ: 28230 42030
  Ελένη apartments, Τηλ  28230-41381 (ακριβώς απέναντι από τα γήπεδα)
  Villa Marise, Τηλ: 28230 83018
  Villa Europa, Τηλ: 28230 83018
  – Candia  τηλ. 28230 83018 (κοινός ιδιοκτήτης των Villa Marise, Europa, Candia)
  Pal Beach, Τηλ: 28230 41512
  Neapolis, Τηλ: 28230 41134
  Γλάρος Hotel, Τηλ: 28230 41635

Έπαθλα
– Κύπελλα στους πρώτους ανδρών και γυναικών.
– Μετάλλια στις δεύτερες ομάδες ανδρών και γυναικών

Αν υπάρξουν επιπλέον παροχές και έπαθλα (καθώς αναμένουμε) για τους αθλητές θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως

Καιρός: Ο καιρός προβλέπεται (σύμφωνα με τα μετεωρολογικά δελτία) ιδανικός για Beach Volley

Χορηγοί: ‘Beach Bar Jetee’ , Porto Fino – Pizzeria , ‘Μέθεξις – taverna ,cafe’ , ‘Libyan mare’ hotel and suite , Psarakis – Taxi & TrAVEL Agency

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jetee Beach Bar Palaiochora

%ce%bc%ce%b5%ce%b8%ce%b5%ce%be%ce%b9%cf%82

libyan-mare

pizzeria-porto-fino

Pizzeria Portofino

psarakis 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Full Moon Tournament

51 ομάδες, 102 αθλητές και αθλήτριες, 83 παιχνίδια σε 3 κατηγόριες (gold, silver και bronze) κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον από της 4:00 το μεσημέρι μέχρι της 4:00 τα ξημερώματα στο καθιερωμένο Full Moον νυκτερινό τουρνουά του συλλόγου που διεξάχθηκε χτες στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Νικητές στο golden τουρνουά αναδείχτηκαν οι Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Κορακοβούνη Κέλλυ οι οποίοι επικράτησαν του Ανέστη Γιάννη / Παπαδάκη Μαρία με 2-0 σετ (16-14, 15-13). Στο silver οι Τσίγκος Παναγιώτης / Ρηγάκου Ασπασία ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου επικρατώντας των Κατσαντώνη Αντώνη / Πάσχου Ναταλία με 2-1 σετ (21-19,14-16,11-6). Τέλος στην bronza κατηγορία -η οποία δημιουργήθηκε από τις ομάδες που δεν προκρίθηκαν από την φάση των ομίλων στις άλλες 2 κατηγορίες- νικητές στέφθηκαν οι Χατζηδημητρίου Δημήτρης / Πιπεράκη Μαριάντα νικώντας τους Κολιμπα Αχιλλέα / Βάρλα Πηνελόπη με 1-0 σετ (25-19).

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του τουρνουά Notis Beach Place και LOCA cafe.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ρεκόρ συμμετοχών στο Full Moon Mixed Tournament

fullmoon2016_resize Με 62 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινάει αύριο το Full Moon Mixed Tournament το οποίο θα διεξαχθεί κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο.

Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής η τεχνική σύσκεψη ορίζετε στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου. Θα παρακαλούσαμε όλες τις ομάδες να προσέλθουν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου την παραπάνω ώρα. Επίσης παρακαλείται αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα συμμετοχής να ενημερώσει άμεσα την οργανωτική επιτροπή στο admin@beachvolleychania.com ή στο 6944622444.

Αναλυτικά οι συμμετοχές:
1 Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Κορακοβούνη Κέλλυ
2 Μαρινάκης Νίκος / Βασιλείου Αντουαλένα
3 Φυντριλάκης Βαγγέλης / Μαρινάκη Ιφιγένεια
Περισσότερα »

Full Moon Mixed Tournament

Στις 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί το -καθιερωμένο πια- μεικτό νυκτερινό τουρνουά στην Πανσέληνο του Αυγούστου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε μια μέρα, ξεκινώντας από της 4:00 το απόγευμα, μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Το σύστημα διεξαγωγής θα είναι όμιλοι και οι συμμετέχοντες θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες golden και silver, ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δηλώσετε μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που θα βρείτε εδώ. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 18 Αυγούστου και ώρα 22:00.

Χορηγοί του τουρνουά είναι το Notis Beach Place και το Loca Cafe.

ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH TENNIS ΣΤΟΥΣ ΑΓ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ 6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

αφισα τουρνουάΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΟΥ ΟΠΕΝ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH TENNIS ΧΑΝΙΑ

6-7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Δικαίωμα συμμετοχής – κατηγορίες

Κατηγορίες του τουρνουά είναι ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΕΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι γεννημένοι έως και το 2003.

ΕΔΡΑ ΑΓΩΝΩΝ «Α.Σ. BEACH VOLLEYBALL ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ

Διεύθυνση γηπέδων
Παραλία Αγίων Αποστόλων

Αριθμός γηπέδων

4

Μπάλες
Quicksand

Επιδιαιτητές

Καλογηρόπουλος Διονύσης
6977721275
Παπαγιαννάκης Αντώνης

6947911718

Γιατρός αγώνων

Θα ανακοινωθεί

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ημερομηνία δήλωσης

Μέχρι τη Τετάρτη 3 Αυγούστου
e-mail συμμετοχής dkalogiropoulos@gmail.com

Τηλέφωνο συμμετοχής

6977721275

Η δήλωση συμμετοχής μπορεί να γίνει είτε μέσω email είτε μέσω τηλεφώνου. Εάν αποστέλνεται τη δήλωση σας μέσω email θα πρέπει να λαμβάνετε ένα email επιβεβαίωσης εντός 24 ωρών. Στο email που αποστέλνεται να δηλώνετε ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ(ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ, ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΜΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ώρες εγγραφής Σάββατο 6 Αυγούστου 9.00-9.30 στις εγκαταστάσεις του «Α.Σ. BEACH VOLLEYBALL ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ»

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

ΔΙΠΛΑ ΑΝΔΡΩΝ

Το σύστημα των αγώνων θα εξαρτηθεί ανάλογα τον αριθμό των συμμετοχών και θα είναι ένα από τα παρακάτω:
1.
Knock outConsolation
με την ελάχιστη διεξαγωγή των 2 συναντήσεων για κάθε ζευγάρι. Τα ζευγάρια που χάσουν στο 1ο γύρο μπαίνουν στο ταμπλό του consolation. Από το ταμπλό του consolation τα δύο ζευγάρια που φτάσουν στο τελικό ξαναμπαίνουν στο κυρίως ταμπλό. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα 2 νικηφόρα sets (6 games) και με 3ο set match tie break 10πόντων.
2. Όμιλοι – ταμπλό knock out
οι παίκτες θα αγωνισθούν πρώτα σε ομίλους με αριθμό ομίλων ανάλογο των συμμετοχών (Round Robin) και στη συνέχεια οι 2 πρώτοι των ομίλων θα αγωνισθούν σε αγώνες μονού αποκλεισμού (knockout) μέχρι και τους τελικούς. Οι αγώνες στους ομίλους θα διεξαχθούν 1 νικηφόρο set(6 games). Στη συνέχεια το ταμπλό θα διεξαχθεί στα 2 νικηφόρα sets (6 games) και με 3ο set match tie break 10πόντων.

ΜΕΙΚΤΑ ΔΙΠΛΑ

ΔΙΠΛΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Παράβολο συμμετοχής

10€ (15€ εάν λάβει μέρος σε 2 κατηγορίες)

Εξοπλισμός

Ρακέτες beach tennis παρέχονται από το διοργανωτή για όσους δεν έχουν δωρεάν

Έπαθλα

Κύπελλα στον 1ο, 2ο ,3ο της κάθε κατηγορίας

Δώρα

Κλήρωση δώρων για όλους τους συμμετέχοντες

Αναμνηστικά

Μπλουζάκια

Βραβείο

Βραβείο 1ου νικητή στη κάθε κατηγορία είναι wild card στο κυρίως ταμπλό του διεθνές τουρνουά 2500$ στα Χανιά 2/3/4 Σεπτεμβρίου

Powered by

Χορηγοί

sunrise_hotel_sm

mixelakis

adv

Χορηγοί ΕπικοινωνίαςΥποστηρικτές

sun_stopper_sm