Εγγραφή στη σελίδα μας

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στην σελίδα μας και να λαμβάνετε ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πρόβλεψη Καιρού

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Beach Cup 2015-16

beach-cup-finalTην Κυριακή 29 Μαίου η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ του BEACH CUP στον Σχοινιά (Νovasports)

To BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.

To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Beach Cup 2015-16

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Beach Cup 2015-16 έχουν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 12 πρώτες ομάδες γυναικών της τελικής βαθμολογίας.

* Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα πρέπει να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε ένα τουρνουά από τα 9 ολόκληρης της περιόδου (να έχει δηλαδή οπωσδήποτε βαθμολογία)

** Στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του «17th Novasports Beach Volley Tournament» σε Αττική και Χανιά.

*** Ρεπορτάζ από τους αγώνες της τελικής φάσης θα προβληθεί στα κανάλια Novasports.

Η συμμετοχή σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες είναι ΔΩΡΕΑΝ

Κατά την διάρκεια της τελικής φάσης θα βραβευθούν και οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Ανοιξης του Beach Cup της αγωνιστικής περιόδου 2015-16

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΑΝΟΙΞΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Νάντια Ζαμπιάκη με 70 βαθμούς

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΑΝΔΡΩΝ
Μπάμπης Λίτος και Παντελής Μαρτίνος (ισοβάθμησαν με 85 βαθμούς)

Δείτε την τελική βαθμολογία εδώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαίου

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ 9.30 πμ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ 9.30 πμ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
12 ομάδες σε 4 ομίλους
Στα 2 σετ των 15 πόντων

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 6932561501 – ΣΧΟΙΝΙΑ
τηλ. 6944622444 – ΧΑΝΙΑ

* Αναλυτικές πληροφορίες στην προκήρυξη του πρωταθλήματος στην εδώ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ NOVASPORTS

Στο Beach Cup χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports. Στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του «17th Novasports Beach Volley Tournament» σε Αττική και Χανιά.

Επίσης ενημερώνουμε ότι το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαίου θα διεξαχθεί ακόμα ένα open τουρνουά στο Σχοινιά, το GALA beach volley series. To GALA beach volley series συνδιοργανώνουν το Καράβι sports club και o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments.

To GALA beach volley series είναι μία σειρά που αποτελείται από 3 τουρνουά Beach Volley, ένα κάθε μήνα ΜΑΙΟ, ΙΟΥΝΙΟ και ΙΟΥΛΙΟ τα οποία θα διεξαχθούν στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Καράβι του Σχοινιά.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα συμμετέχουν θα λαμβάνουν βαθμολογία σε κάθε τουρνουά ξεχωριστά και με την ολοκλήρωση τους θα αναδειχθούν και θα βραβευθούν επιπλέον οι πρωταθλητές.
Το GALA beach volley series περιλαμβάνει τουρνουά ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και ΜΕΙΚΤΟ σε SILVER και GOLDEN κατηγορία

GALA beach volley series ΜΑΙΟΥ – ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαίου
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ανδρών – γυναικών GOLDEN κατηγορία
Τεχνική σύσκεψη 9.30 πμ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ανδρών – γυναικών SILVER κατηγορία
Τεχνική σύσκεψη 13.30 μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 29 Μαίου
ΤΟΥΡΝΟΥΑ μεικτό GOLDEN & SILVER κατηγορία
Τεχνική σύσκεψη 13.30 μμ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Με ομίλους στα 2 σετ των 15 πόντων

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές, δώρα GALA

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 6932561501 και τηλ. 6939080660

Την Τετάρτη 25 Μαίου το Two Star Μεικτό του 9ου Beach Cup

9th_beach_cupΤο αναβληθέν μεικτό τουρνουά λόγω καιρού θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Μαΐου.

Τεχνική σύσκεψη στις 15:00.

Οι δηλώσεις συμμετοχής που έχουν σταλεί ισχύουν. Για οποιαδήποτε αλλαγή/ακύρωση ή και προσθήκη ομάδας παρακαλώ ενημερώστε την οργανωτική επιτροπή στο 6944622444 ή στο admin@beachvolleychania.com.

9th Beach Cup – Πρόγραμμα Κυριακής 22 Μαίου

Μέτα την αναβολή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών της 1ης μέρας του 9ου Beach Cup, το πρόγραμμα της Κυριακής -2ης μέρας των αγώνων- αναπροσαρμόζεται ως εξής:

TWO STAR Αντρών και Γυναικών και ONE STAR Αντρών, τεχνική σύσκεψη 9:00, έναρξη αγώνων 9:30. Σημειωτέων ότι λόγω τις μικρής συμμετοχής στο ONE STAR Αντρών, οι ομάδες του ONE Star θα συμμετάσχουν σε κοινό ταμπλό μαζί με αυτό του TWO STAR.

ONE STAR Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 13:00, έναρξη αγώνων αμέσως μετά.

ΟΝΕ STAR και TWO STAR Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 17:00, έναρξη αγώνων αμέσως μετά. Για το TWO STAR Μεικτό υπάρχει μια πιθανότητα να γίνει μεσοβδόμαδα -θα ακολουθήσει ανακοίνωση αύριο το μεσημέρι- καθώς αθλητές και αθλήτριες αύριο καλούνται να δώσουν αρκετούς αγώνες λόγω της μεγάλης συμμετοχής.

Για οποιαδήποτε αλλαγή, ακύρωση, πληροφορία, παρακαλώ ενημερώστε στο 6944622444 ή στο admin@beachvolleychania.com

Επίσης παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να τηρήσουν το παραπάνω πρόγραμμα καθώς το πλήθος των αγώνων μας περιορίζει χρονικά.

Αναβολή του 9ου Beach Cup

9th_beach_cupΛόγω του παρά πολύ δυνατού αερα, οι σημερινοί αγώνες αναβάλλονται για αύριο.

Θα ακολουθήσει ανακοίνωση για τις ακριβείς ώρες τεχνικών συσκέψεων

9th Beach Cup – Αρχικές Λίστες & Πρόγραμμα Αγώνων

9th_beach_cupΜε 67 ομάδες να έχουν δηλώσει συμμετοχή, ξεκινάει το 9ο τουρνουά του Βeach Cup στα Χανιά, το οποίο συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων με χορηγό επικοινωνίας τα κανάλια της Novasports.

Το 9ο τουρνουά θα βγάλει και τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση η οποία θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 29 Μαίου στον Σχοινιά Αττικής. Υπενθυμίζουμε ότι στην τελική φάση θα προκριθούν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 12 πρώτες ομάδες γυναικών της τελικής βαθμολογίας.
* Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα πρέπει να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε ένα τουρνουά από τα 9 ολόκληρης της περιόδου (να έχει δηλαδή οπωσδήποτε βαθμολογία)
** Οι νικητές της τελικής φάσης στην κατηγορία ανδρών και γυναικών θα αναδειχθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ του BEACH CUP 2015-16 και θα λάβουν wild card για το «17th Novasports Beach Volley Τournament».
*** Ρεπορτάζ από τους αγώνες της τελικής φάσης θα προβληθεί στα κανάλια Novasports.
Επίσης το Δ.Σ. του συλλόγου αποφάσισε ότι τα έσοδα από το 9ο Beach Cup θα καλύψουν μέρος των εξόδων των ομάδων που θα προκριθούν στην τελική φάση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 21 Μαίου
One Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 14:30
One Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 14:30
Two Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 15:30

Κυριακή 22 Μαίου
Two Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 10:00
Two Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 10:00
One Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 13:30

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοικτές στις εξής κατηγορίες: Στην κατηγορία TWO STAR Μεικτό 2 θέσεις και ONE STAR Αντρών για 3 θέσεις. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο admin@beachvolleychania.com ή τηλεφωνικά στο 6944622444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα παρακαλείται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την οργανωτική επιτροπή στα παραπάνω τηλέφωνα ή email.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 9ο Beach Cup στα Χανιά

9th_beach_cup Το προσεχές Σαββατοκύριακο, 21 & 22 Μαιου, θα διεξαχθεί το 9ο τουρνουά του Beach Cup στα Χανιά.

Το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 21 Μαίου, 14:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 22 Μαίου, 13:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 21 Μαίου, 14:30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 22 Μαίου, 10:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 21 Μαίου, 15:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 22 Μαίου, 10:00

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δηλώσετε ηλεκτρονικά εδώ.

Τα Σαββατοκύριακα 14 και 15 Μαίου (ΠΑΛΛΗΝΗ), 21 και 22 Μαίου (ΧΑΝΙΑ) το 9th BEACH CUP και την Κυριακή 29 Μαίου η ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ στον Σχοινιά (Νovasports)

9th_beach_cupTo 9th BEACH CUP 2015-16 συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει Χανίων. Χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports.
To BEACH CUP 2015-16 είναι μία σειρά που αποτελείται από 9 τουρνουά Beach Volley, τα οποία διεξάγονται ταυτόχρονα σε ΑΤΤΙΚΗ και ΧΑΝΙΑ κατά την διάρκεια ολόκληρου του έτους και χωρίζονται σε 3 αγωνιστικές περιόδους ανάλογα με την εποχή (AUTUMN Beach Cup, WINTER Beach Cup και SPRING Beach Cup)
Οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν έχουν κοινή βαθμολογία και τους δίνεται η δυνατότητα να λάβουν μέρος όποτε το επιθυμούν και στα Χανιά και στην Αττική.
Κάθε μια από τις 3 αγωνιστικές περιόδους θα αναδείξει τους δικούς της πρωταθλητές.

Το 9th και τελευταίο BEACH CUP θα διεξαχθεί: στην Παλλήνη το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαίου και το διοργανώνει ο αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournament, και στα Χανιά στις σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις Μπητς Βόλει Νέας Κυδωνίας Χανίων το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαίου και το διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Μπητς Βόλει ΧΑΝΙΩΝ.
Στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του «17th Novasports Beach Volley Tournament» σε Αττική και Χανιά.

9th BEACH CUP – ΠΑΛΛΗΝΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – ΠΑΛΛΗΝΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 14 Μαίου
ΤΟΥΡΝΟΥΑ κατηγορία ΟΝΕ STAR & TWO STARS
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ 12.00 μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 Μαίου
ΤΟΥΡΝΟΥΑ κατηγορία ΟΝΕ STAR & TWO STARS

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ 9.30 πμ

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ 14.00 μμ

ΧΑΝΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – One Star Cup

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Σάββατο 21 Μαίου, 14:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Κυριακή 22 Μαίου, 13:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Σάββατο 21 Μαίου, 14:30

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ – XANIA – Two Star Cup
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΓΥΝΑΙΚΩΝ, Κυριακή 22 Μαίου, 10:00

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕΙΚΤΟ
Τεχνική σύσκεψη ΜΕΙΚΤΟΥ, Σάββατο 21 Μαίου, 15:30

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΔΡΩΝ
Τεχνική σύσκεψη ΑΝΔΡΩΝ, Κυριακή 22 Μαίου, 10:00
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ανάλογα με την συμμετοχή των ομάδων
Προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες του ομίλου
Ημιτελικοί και τελικός στα 2 σετ των 15 πόντων

ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ
Οι νικητές των τουρνουά κερδίζουν μετάλλια, δίπλωμα, tshirt, δωροεπιταγές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
τηλ. 6932561501 – ΠΑΛΛΗΝΗ
τηλ. 6944622444 – ΧΑΝΙΑ

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ NOVASPORTS

Στο Beach Cup χορηγός επικοινωνίας είναι τα κανάλια Novasports. Στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και την πρωταθλήτρια ομάδα γυναικών της τελικής φάσης του τουρνουά Beach Cup, θα δοθούν wild cards ώστε να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε έναν από τους 2 σταθμούς του «17th Novasports Beach Volley Tournament» σε Αττική και Χανιά.

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ Beach Cup 2015-16
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΙΟΥ 2016 – ΚΑΡΑΒΙ ΣΧΟΙΝΙΑΣ
Δικαίωμα συμμετοχής στην τελική φάση του Beach Cup 2015-16 έχουν οι 12 πρώτες ομάδες ανδρών και οι 12 πρώτες ομάδες γυναικών της τελικής βαθμολογίας.
* Κάθε αθλητής και αθλήτρια θα πρέπει να έχει λάβει μέρος τουλάχιστον σε ένα τουρνουά από τα 9 ολόκληρης της περιόδου (να έχει δηλαδή οπωσδήποτε βαθμολογία)
** Οι νικητές της τελικής φάσης στην κατηγορία ανδρών και γυναικών θα αναδειχθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ του BEACH CUP 2015-16 και θα λάβουν wild card για το «17th Novasports Beach Volley Τournament».
*** Ρεπορτάζ από τους αγώνες της τελικής φάσης θα προβληθεί στα κανάλια Novasports.

Beach Volley Camp

Ο  Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων και η Beachlife Experience  με την τεχνική καθοδήγηση του Μανώλη Ρουμελιώτη διοργανώνουν Beach Volley Camp  στους Αγίους Αποστόλους στις 3-7/5  το οποίο θα περιλαμβάνει:
-Προπόνηση, εκμάθηση, Θεωρητικά μαθήματα, Βίντεο ανάλυσης
-Διοργάνωση τουρνουά μεταξύ συμμετεχόντων
-Executive group επίλεκτων αθλητών
-Διπλώματα, αναμνηστικά μπλουζάκια, report αξιολόγησης
-Επίσκεψη προσωπικοτήτων από το χώρο του αθλητισμού
-Snach γεύμα, αναψυκτικά, νερά

Το καμπ καμπ είναι για αθλητές και αθλήτριες 10-17 ετών
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής :
Τηλ: 6945978869 -mroume@hotmail.com  (Ρουμελιώτης Μανώλης)

6980835933 – daminiga@hotmail.com (Χατζηδαμιανού Δαμιανός)

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικά εδώ.

Ανεμοδαρμένο το 8ο Beach Cup στα Χανιά

Κύριο χαρακτηριστικό του 8ου Beach Cup ήταν ο πολύ δυνατός αέρας που έπνεε καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά και δυσκόλεψε τις προσπάθειες αθλητών και αθλητριών. Παρ’ όλα αυτά 50 θαρραλέες ομάδες, «σήκωσαν πανιά» και έδωσαν σκληρές μάχες υπό αντίξοες συνθήκες, επιβεβαιώνοντας ότι το beach volley είναι παντός καιρού.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του τουρνουά των Χανίων:

– Οι τρεις συναρπαστικοί τελικοί της Κυριακής, two star αντρών και γυναικών και one star μεικτό, οι οποίοι κρίθηκαν στο ται μπρέικ.
– Ο Δημήτρης (Jens Jacobsson), ήρθε από την Σουηδία και ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην κατηγορία two star αντρών, στην 2η του συμμετοχή στο Beach Cup με συμπαίκτη τον Μπάμπη Λίτο, επικρατώντας των Γεωργακόπουλο Νεκτάριο / Μοτάκη Παντελή με 2-1 σετ.
– «Η συνήθεια που έγινε λατρεία»… Μαρινάκη Ιφιγένεια και Βασιλείου Αντουαλένα μετράνε τέσσερις πρωτιές στα τέσσερα τουρνουά που έχουν συμμετάσχει. Στον τελικό του 8ου Beach Cup επικράτησαν των Ντουσάκη Ζωή / Γκέκα Πανδώρα με 2-1 σετ.
– MVP του τουρνουά αναδείχτηκε η Μαρινάκη Ιφιγένεια με την διπλή της νίκη σε μεικτό και γυναικών two star.

Ποιο αναλυτικά, στην κατηγορία One Star, στους άντρες, οι Ρουμπεδάκης Μιχάλης / Παντελάκης Αντώνης επικράτησαν των Φραγκιουδάκη Γιώργο / Πειρουνάκη Στράτο με 2-0 σετ (15-4, 15-10). Στις γυναίκες οι «μικρές» Στάφα Λεντιάνα / Πάντζα Γκεράλντα νίκησαν τις Κουτσορινάκη Ζαμπίνα / Πατσουμαδάκη Χριστίνα με 2-0 σετ (15-13, 15-10). Τέλος στο Μεικτό η ομάδα από το Ρέθυμνο των Τζανιδάκη Γιώργο / Ηλιάκη Εύα επικράτησε μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα των πρωταθλητών του 7ου Beach Cup, Μανιατάκη Γιάννη / Ψαράκη Γεωργία με 2-1 σετ (8-15, 15-12, 11-9).

Στην κατηγορία Two Star, στους άντρες, Ο Λίτος Μπάμπης με συμπαίκτη τον Σουηδό Jens Jacobsson επικράτησαν των Γεωργακόπουλο Νεκτάριο / Μοτάκη Παντελή με 2-1 σετ (15-10, 8-15, 11-8). Στις γυναίκες Μαρινάκη Ιφιγένεια και Βασιλείου Αντουαλένα ανέβηκαν για ακόμη μια φορά στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, επικρατώντας των Ντουσάκη Ζωή / Γκέκα Πανδώρα με 2-1 σετ (12-15, 15-7, 11-5). Τέλος στο Μεικτό, Φυντριλάκης Βαγγέλης / Μαρινάκη Ιφιγένεια νίκησαν με 2-0 σετ (15-12, 15-5) τους Τζιλιβάκη Αντώνη / Βασιλείου Αντουαλένα.

MVP του τουρνουά αναδείχτηκε η Μαρινάκη Ιφιγένεια με την διπλή της νίκη στο Two Star Γυναικών και Μεικτό.

8th Beach Cup – Αρχικές Λίστες & Πρόγραμμα Αγώνων

NEW_POSTER_BEACHCUP_8nnΌλα έτοιμα για τον 8ο σταθμό του Βeach Cup το οποίο συνδιοργανώνουν o αθλητικός φορέας ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments και ο Αθλητικός Σύλλογος Beach Volley Χανίων με χορηγό επικοινωνίας τα κανάλια της Novasports.

Αναλυτικά το πρόγραμμα αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 9 Απριλίου
One Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 14:30
One Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 14:30
Two Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 15:30

Κυριακή 10 Απριλίου
Two Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 10:00
Two Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 10:00
One Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 13:30

Οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοικτές στις εξής κατηγορίες: Στην κατηγορία TWO STAR Γυναικών 1 θέση, ONE STAR Αντρών για 2 θέσεις και ONE STAR Μεικτό για 1 θέση. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο admin@beachvolleychania.com ή τηλεφωνικά στο 6944622444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα παρακαλείται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την οργανωτική επιτροπή στα παραπάνω τηλέφωνα ή email.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Powered by

Χορηγοί

sunrise_hotel_sm

mixelakis

adv

Χορηγοί ΕπικοινωνίαςΥποστηρικτές

sun_stopper_sm