Ανακοίνωση Προεδρείου Διοικητικού Συμβουλίου

Αγαπητά μέλη,
Το Προεδρείο του ΔΣ του Συλλόγου μας θεωρεί σκόπιμο να αποσαφηνίσει τα εξής:

Η πρόσφατη δημοσιοποίηση ιστοσελίδας που διαφημίζει, εκτός των άλλων, τη δυνατότητα χρήσης των εγκαταστάσεών μας για χρήση από επισκέπτες /τουρίστες ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχει με το ΔΣ και αποτελεί ιδιωτική επιχειρηματική πρωτοβουλία από ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που είναι μέλος μας και το οποίο έχει παραιτηθεί πλέον από το ΔΣ.

Ως ΔΣ, αμέσως μόλις πληροφορηθήκαμε την ύπαρξη της δημοσίευσης (πριν από 4 μέρες), ζητήσαμε να «κατέβει» η ιστοσελίδα και να απαλειφτούν οι αναφορές που συνδέουν το ΔΣ και την «εξασφαλισμένη» χρήση των γηπέδων, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε ως ένα βαθμό.

Επίσης οφείλουμε να σας υπενθυμίζουμε ότι η χρήση των εγκαταστάσεων από το σύλλογό μας, δεδομένου ότι δεν του ανήκει ο χώρος ως περιουσιακό του στοιχείο, οφείλει να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και της ευρύτερης περιοχής, σε συνεννόηση με τον Δήμο Χανίων. Γι αυτό και όλα αυτά τα χρόνια ικανοποιούμε αντίστοιχα αιτήματα που αφορούν σε επισκέπτες/τουρίστες στην περιοχή μας που προέρχονται από Beach Volley Clubs (Lyo Beach Volley club – Δανία, Syrjäniemi Beach Volley Club – Φινλανδία, Vari Beach Volley Club by Efi Sfyri).

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα κληθήκαμε να ικανοποιήσουμε συσσωρευμένα αιτήματα με πολλούς συμμετέχοντες από τα παραπάνω Beach Volley Clubs όπου, ταυτόχρονα με την αύξηση των μελών μας, δημιούργησαν δυσκολίες στην εξυπηρέτηση όλων. Γι αυτό και ως ΔΣ αποφασίσαμε και ανακοινώσαμε στα εν λόγω Clubs ότι εφεξής περιορίζουμε δραστικά τη διάθεση γηπέδων προς αυτούς κατά τις ώρες αιχμής (15.00–18.00) δίνοντας μεγαλύτερη προτεραιότητα στα μέλη μας.

Αναμφίβολα, δεν διεκδικούμε το αλάθητο, ξεκαθαρίζουμε όμως ότι η δραστηριότητά μας, όπως το αποδεικνύει και η εξέλιξη του Συλλόγου μας αυτά τα χρόνια, δεν υποκινείται από ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και ατομικές επιδιώξεις. Δεν αποδεχόμαστε (όπως οφείλουμε άλλωστε) την συμμετοχή στο ΔΣ μελών που έχουν ή προσβλέπουν σε επιχειρηματικές/οικονομικές δραστηριότητες με το Σύλλογο.
Καλούμε τα μέλη μας να ενημερώνονται και να θέτουν τα ζητήματα που τους απασχολούν άμεσα στο Προεδρείο του ΔΣ και δεσμευόμαστε – όπως έχουμε κάνει μέχρι σήμερα – να σεβόμαστε απόλυτα τις αποφάσεις των συλλογικών μας οργάνων, στα οποία σας καλούμε να συμμετέχετε μαζικά, ενόψει και των εκλογών που έχουμε πολύ σύντομα.

Για το Προεδρείο Του Συλλόγου

Ο Πρόεδρος Ο Αντιπρόεδρος Ο Γραμματέας
Σέργιος Αλεξιάδης Μπάμπης Λίτος Άγγελος Τάπος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...