Το MOLTEN King & Queen of the beach 2017 την Κυριακή 18 Ιουνίου πάει Χανιά στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Α.Σ Beach Volley Χανίων!

Το MOLTEN King & Queen of the beach 2017 είναι ένα ακόμα καινοτόμο τουρνουά που διοργανώνεται από τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley και ENSO BEACH VOLLEY CLUB by Efi Sfyri.

Η συμμετοχή κάθε αθλητή/τριας είναι ΑΤΟΜΙΚΗ.

Τα τουρνουά MOLTEN King & Queen of the beach 2017 αποτελούν μία ιδανική αγωνιστική προπόνηση για τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετέχουν και θα γίνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
Την Κυριακή στις 18 Ιουνίου θα αναδειχθεί ο MOLTEN King of the beach 2017 και η MOLTEN Queen of the beach 2017 των Χανίων και οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Σ Beach Volley Χανίων στους Αγίους Αποστόλους.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η συμμετοχή κάθε αθλητή/τριας είναι ΑΤΟΜΙΚΗ. Θα γίνει με το σύστημα Running a Bjerring με ομίλους των 4, 5, 8 ή 10 ατόμων (ανάλογα με τη συμμετοχή) κάθε αγώνας θα έχει διάρκεια 10 λεπτά με 3 λεπτά ρεπό και κάθε αθλητής και αθλήτρια μαζεύει ατομικά τους πόντους του.

Στους ομίλους συμμετέχουν και άνδρες και γυναίκες. Στην τελική φάση οι τέσσερεις πρώτες γυναίκες συνεχίζουν αγωνιζόμενες όλες με όλους και η νικήτρια αναδεικνύεται Queen of the Beach και αντίστοιχα οι τέσσερεις πρώτοι άνδρες συνεχίζουν αγωνιζόμενοι όλοι με όλους και ο νικητής αναδεικνύεται ο King of the Beach.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ (γκρουπ των 5 ατόμων)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής MOLTEN King & Queen of the beach 2017 γίνονται ηλεκτρνικά μέσω της φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10€ το άτομο/15€ για 2 κατηγορίες/20€ αν συμμετάσχετε και στις 3 κατηγορίες (δηλαδή και στο Αντρών/Γυναικών & στο Μικτό που διεξάγονται Σάββατο & Κυριακή).

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΓΩΝΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 Ιουνίου
Τεχνική σύσκεψη 18:15 μμ

ΕΠΑΘΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι νικητές/τριες του MOLTEN King & Queen of the beach 2017 θα κερδίσουν:
Μπάλλα MOLTEN 5000
Δίπλωμα MOLTEN King & Queen of the beach 2017
Μετάλλιο MOLTEN King & Queen of the beach 2017
Αγωνιστικό Tshirt

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 22:00

Ίσως σας ενδιαφέρουν…