1st Chania Beach Volley Tournament 2017-2018

Όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του 1st Chania Beach Volley Tournament 2017-2018 το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στα ΧΑΝΙΑ στις αθλητικές εγκαταστάσεις Beach Volley Νέας Κυδωνίας Χανίων.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε την προκήρυξη των αγώνων του Chania Beach Volley Circuit της δεύτερη σειράς αγώνων (η άλλη σειρά αγώνων, υπενθυμίζουμε είναι τα Beach Cup) :
Προκήρυξη αγώνων

Ημερομηνία Διεξαγωγής
21-22 Οκτωβρίου 2017 Χανιά
ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2 κατηγοριών
Κάθε αγωνιστική είναι ΑΝΔΡΩΝ, ΓΥΝΑΙΚΩΝ και γίνεται σε 2 κατηγορίες Gold & two Silver δίνοντας την δυνατότητα σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες να λάβουν μέρος ανάλογα με το αγωνιστικό τους επίπεδο.

ΧΑΝΙΑ
Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017 – XANIA
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
ΤΟΥΡΝΟΥΑ  Gold & Silver (Αντρών – Γυναικών)
Τεχνική σύσκεψη 14:00

Σημ: Οι παραπάνω ώρες ενδέχεται να αλλάξουν ανάλογα με το πλήθος δηλώσεων συμμετοχής στα τουρνουά ή ακόμα κάποιο από τα τουρνουά να διεξάχθεί μόνο την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινώνονται εκ νέου, την Παρασκευή πριν τους αγώνες.

 

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Διπλού αποκλεισμού. Κάθε παιχνίδι τελειώνει σε 2 νικηφόρα σετ. Τα σετ θα διεξάγονται στους 21 πόντους(tie break στους 15 πόντους). Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού συμμετοχών ή μικρής διάρκειας της ημέρας τα σετ θα διεξάγονται στους 15 πόντους (tie break στους 11 πόντους).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
10 ευρώ το άτομο

Σημειώνεται, ότι σε περίπτωση υπέρβασης του ανώτατου επιτρεπτού αριθμού συμμετοχών που είναι εφικτό να φιλοξενηθούν στη διάρκεια της διοργάνωσης, η οργανωτική επιτροπή των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει το ταμπλό, προβαίνοντας στη σχετική ανακοίνωση

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Για την αρχική κατάταξη των ομάδων θα λαμβάνεται υπόψιν η γενική βαθμολογία του Συλλόγου:

Γενική Βαθμολογία

Έπαθλα
ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ σε όλες τις κατηγορίες:
Μετάλλια
Δώρα από τους χορηγούς μας 

Πληροφορίες
τηλ. 6974988903 (Σέργιος)
τηλ. 6944721880 (Παναγιώτης, μόνο μετά τις 17:00)

Δηλώσεις Συμμετοχής

Ηλεκτρονικά εδώ

Για αναλυτικότερες πληροφορίες εδώ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...