Νικητές Γεωργακόπουλος/Λέκκας και Γκέκα/Ρηγάκου στο 3ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018.

 
Ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή το  3ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018 με την συμμετοχή 11 ομάδων ανδρών και 11 γυναικών και με την παρουσία αρκετού κόσμου στις εξέδρες.
 
Στον τελικό των ανδρών ο πολυνίκης Νεκτάριος Γεωργακόπουλος, με συμπαίκτη αυτήν την φορά, τον Χρήστο Λέκκα, πήρε την ρεβάνς από τον Αντώνη Τζιλιβάκη με συμπαίκτη τον Πολωνό Bartosz Dudek, που του είχαν στερήσει την πρωτιά στο προηγούμενο τουρνουά (4ο Beach Cup). 
Ο Γεωργακόπουλος, με άξιο συμπαίκτη, τον ανερχόμενο Χρήστο Λέκκα, και με εντυπωσιακές προσπάθειες, κυρίως στην άμυνα, κέρδισαν στον τελικό με 2-0 σετ (21-15 , 21-15).
 
Στο τουρνουά γυναικών, η Ασπασία Ρηγάκου, κέρδισε ξανά την πρώτη θέση (όπως και το προηγούμενο τουρνουά αυτής της σειράς), αλλά με συμπαίκτρια αυτήν την φορά, την  Πανδώρα Γκέκα, καθώς νίκησαν την ομάδα που είχε φτάσει και στον προηγούμενο τελικό Βασιλική Μπαλάσκα – Ράνια Φραγκιουδάκη με 2-0 σετ (21-10, 21-17). 
Οι Γκέκα/Ρηγάκου το μεγάλο φαβορί του τουρνουά κέρδισαν εύκολα όλα τα παιχνίδια που έδωσαν. 
Οι πολύ καλές μικρές Μπαλάσκα/Φραγκιουδάκη, εμφανώς κουρασμένες, κυρίως  από τον μαραθώνιο προημιτελικό, εναντίον των Μανιά/Χατζηδάκη, δεν κατάφεραν να κοντράρουν ιδιαίτερα τις έμπειρες αντιπάλους τους στον τελικό.
 
Στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας με πολλούς αγώνες όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τους τελικούς απολαμβάνοντας τα χορταστικά σουβλάκια που πρόσφερε ο Σύλλογος.
 
Τέλος μετά από κλήρωση μεταξύ των ομάδων, μια τυχερή ομάδα (Κανδανολέων – Χειλαδάκης) κέρδισε δυο δωροεπιταγές από τον μόνιμο υποστηρικτή του συλλόγου το κατάστημα αθλητικών ειδών Aqua Fit (Κορωναίου 4 – Χανιά). 
 
 

Ίσως σας ενδιαφέρουν…