Τεχνική σύσκεψη για την κατηγορία των αντρών του BVCL

Ύστερα από ένα μήνα με πολύ άσχημο καιρό και πολλές καταστροφές στο Νομό Χανίων (και όχι μόνο) η οργανωτική αποφάσισε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα αργότερα σε σχέση με την προγραμματισμένη ημερομηνία. Αναμένεται και η φιλοξενία εθνικών ομάδων στις εγκαταστάσεις από τις 11 Μαρτίου. Αυτό θα επηρεάσει και το πρωτάθλημα BVCL ως προς τη διαθεσιμότητα των γηπέδων. Έτσι λοιπόν καλούμε όλες τις ομάδες την Τρίτη 12/03/2018 και ώρα 21.00 να εκπροσωπούνται τουλάχιστον από ένα άτομο στην Τεχνική σύσκεψη του Πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο καφέ LONDON

• Οι ομάδες καλούνται να καταβάλουν το ποσό της συμμετοχής τους (υπενθυμίζεται ότι μπορεί να κοπεί νόμιμο παραστατικό).Αν δεν έχουν τα χρήματα μαζί τους οφείλουν να τα έχουν προσκομίσει μέχρι την έναρξη του 1ου αγώνας τους αλλιώς μηδενίζονται(για την αγωνιστική εκείνη). Καλό θα είναι να παρουσιάσουν την φανέλα με την οποία θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα.
• Η οργανωτική επιτροπή θα διευκρινίσει τον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα, πως θα προγραμματίζονται οι αγώνες σε ώρες και μέρες που εξυπηρετούνται οι ομάδες καθώς και τι θα επιφυλάσσει το τέλος κάθε αγωνιστικής βδομάδας. Θα γίνει η κλήρωση για την κατηγορία των αντρών.
• Κάρτα έκπτωσης θα χορηγηθεί σε όλους τους αθλητές, για το διάστημα που θα διαρκέσει το Πρωτάθλημα από την καντίνα Iguana.
Όποια ομάδα δεν μπορέσει να παρευρεθεί καθόλου στην τεχνική σύσκεψη λόγω άλλων υποχρεώσεων, όπως επικοινωνήσει με το 6944774740.
Σημείωση:
Η κατηγορία γυναικών ακυρώνεται λόγω μικρής συμμετοχής ομάδων.
Για την κατηγορία του μεικτού υπάρχουν ακόμα διαθέσιμοι χορηγοί και παίκτες/τριες που αναζητούν συμπαίκτη/τρια.
Η Οργανωτική επιτροπή
Λέκκας Χρήστος 6944884740 [email protected]
Πέτκος Νίκος 6972231351 [email protected]
Φραγκεδάκης Παναγιώτης 6944721880 [email protected]

Ίσως σας ενδιαφέρουν…