Δελτίο Τύπου Νέου Δ.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Σ.  BEACH VOLLEY ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΏΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Μετά τις πρόσφατες εκλογές, η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του αθλητικού σωματείου BEACH VOLLEY Χανίων έχει ως εξής
Πρόεδρος: Φραγκιουδάκης Γιώργος
Αντιπρόεδρος: Βαρίκος Αντώνης
Γραμματέας: Ντουσάκης Μιχάλης
Ταμίας: Τάπος Άγγελος
Έφορος: Χριστοδουλάκης Χρήστος
Αναπληρωματικά μέλη:
Αλεξιάδης Σέργιος
Λίτος Χαράλαμπος
Καρπουζάς Γιάννης
ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ
Διοργάνωση δύο τουρνουά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο
1ο Τουρνουά  Κατούφας     31 Ιουλίου -1 Αυγούστου  Ανδρικό Γυναικείο
2ο Τουρνουά FULL MOON   21-22 Αυγούστου  Μικτό
Αναλυτικές πληροφορίες με την προκήρυξη του καθε τουρνουά
ΕΓΚΑΣΤΑΣΕΙΣ
Στις εγκαταστάσεις του συλλόγου έγινε καθαρισμός, τοποθετήθηκαν τα μόνιμα φιλέ και υπάρχουν μόνιμα λάστιχα για το κατάβρεγμα το γηπέδων.
Επίσης καθαρίστηκαν και απολυμάνθηκαν τα ντουζ και πλέον λειτουργούν κανονικά καθ’όλη την διάρκεια της μέρας
Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει η κηπουρική και όπου χρειάζεται η βελτίωση των κερκίδων(κόντρα πλακέ,τέντες κτλ)
ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ
Παρακαλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας που επιθυμούν να συνεχίσουν να είναι ενεργά, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Ιουλίου να έχουν τακτοποιήσει την συνδρομή τους (30€ για το έτος 2021, λόγω covid).
Από Δευτέρα 26 Ιουλίου ενεργοί κωδικοί θα έχουν μόνο τα μέλη που είναι οικονομικά τακτοποιημένα.
Επειδή αυτό το διάστημα δεν υπάρχει η φιλοξενία τυχόν αθλητες μπιτς βόλεϊ εκτός Χανίων μπορούν με το αντίτιμο των 10 ευρώ να έχουν κωδικό για 15 μέρες
Για την πληρωμή της συνδρομής θα απευθύνεστε στον ταμία του συλλόγου κο Τάπο Άγγελο (τηλ. 6978007644) ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του συλλόγου (προσοχή στις κρατήσεις των διατραπεζικών συναλλαγών)
Αριθμός Λογαριασμού: 6562-132783-268
IBAN: GR35 0171 5620 0065 6213 2783 268
ΝΕΑ ΜΕΛΗ
Όποιος επιθυμεί να γίνει νέο μέλος του συλλόγου, θα πρέπει να στείλει μια αίτηση εγγραφής στο mail του συλλόγου, [email protected]
με τα προσωπικά του στοιχεία, καθώς και αν συμμετέχει στις προπονήσεις του συλλόγου και για πόσο διάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αναφέρει την αθλητική εμπειρία του στο μπιτς βόλεϊ και στο βόλεϊ σάλας και αν συμμετείχε σε τουρνουά του συλλόγου.
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Τελειώνοντας θα θέλαμε όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τον χώρο μας καθαρό και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή σε αυτό τον υπέροχο μέρος. Ακόμα θα παρακαλούσαμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συνεπείς με σύστημα κρατήσεων .
Για οτιδήποτε θέλετε να μας πείτε είμαστε στην διάθεση σας είτε προσωπικά , είτε στέλνοντας mail στο σύλλογο. Στις αρχές του Φθινοπώρου θα κανονίσουμε την πρώτη μας συνάντηση για να συζητήσουμε για όλα !!!! Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως καταλαβαίνεται είναι αδύνατον να απαντάμε!!! Εκεί θα βλέπετε μόνο τις ανακοινώσεις μας
Υ..Γ. Όσοι δεν λαμβάνετε τα mail του συλλόγου, παρακαλούμε όπως επικοινωνήστε με τον κο Ντουσάκη Μιχάλη ([email protected])
Με αθλητικούς χαιρετισμούς το Δ.Σ.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…