Αυλαία με την Συνέντευξη Τύπου για το Juniors Open Χανίων

Στο Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας, πραγματοποιήθηκε η Press Conference για το πρώτο τουρνουά του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Juniors Lipton Ice Tea Beach Volleyball, που θα διεξαχθεί το τριήμερο 25-27 Ιουνίου στην παραλία Αγίων Αποστόλων. Παρόντες στην Συνέντευξη ήταν ο Δήμαρχος Νέας Κυδωνίας κ. Σταματάκης, ο νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων κ. Μαραθάκης, το μέλος Δ.Σ. ΕΟΠΕ κ. Παπαδάκης και ο πρόεδρος του Α.Σ. beach volley Νέας Κυδωνίας κ. Φραγκεδάκης.

Ο Δήμαρχος Νέας Κυδωνίας, κ. Μανώλης Σταματάκης, αφου καλοσώρισε όλους τους μετέχοντες στη διοργάνωση δήλωσε: Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που για ακόμη μια χρονιά ο Δήμος μας συμμετέχει σε μια διοργάνωση πανελλήνιας εμβέλειας. Στηρίζουμε έμπρακτα την διεξαγωγή τέτοιων αθλητικών γεγονότων, καθώς αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για τον τόπο μας. Επίσης θα ήθελα να σταθώ στην συνεισφορά των μελών του τοπικού συλλόγου beach volley που διατηρούν με προσωπική φροντίδα τις εγκαταστάσεις beach volley σε πολύ υψηλό επίπεδο, αλλά και στις ενέργειες τους για να φέρουν τα νέα παιδιά πιο κοντά στο όμορφο αυτό άθλημα.

Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Χανίων, Γιώργος Μαραθάκης δήλωσε: Θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον αθλητικό σύλλογο Νέας Κυδωνίας για τις προσπάθειες του να φέρνει τέτοιους θεσμούς στο νομό μας, όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να στηρίζουμε την διοργάνωση αυτή για 3η χρονιά, καθώς θεωρούμε ότι είναι και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αναδεικνύονται οι ομορφιές της περιοχής μας. Κάθε τοπικός διοικητικός φορέας θα έπρεπε να στηρίζει αντίστοιχες πρωτοβουλές σε όλη την Ελλάδα.

Από την πλευρά της ΕΟΠΕ, το μέλος ΔΣ Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε : Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που εδώ και 10 χρόνια στηρίζουν τον θεσμό και βοηθάνε να γίνονται αγώνες σε αυτά τα γήπεδα. Οι εγκαταστάσεις της Ν. Κυδωνίας μπορούν να φιλοξενήσουν ς προπονήσεις ομάδων, και αγώνες, σε πολύ υψηλό επίπεδο. Επιπλέον η λειτουργία του Συλλόγου αποτελεί πρότυπο για όλη την Ελλάδα καθώς εδώ και χρόνια τροφοδοτεί τις διοργανώσεις με πολύ καλούς αθλητές. Θα πρέπει και άλλες περιοχές να μιμηθούν αυτό το μοντέλο, για να έχουμε ακόμη μαζικότερη ανάπτυξη του αθλήματος.

Τη συνέντευξη τύπου έκλεισε Ο Πρόεδρος του ΑΣ beach volley N. Κυδωνίας Παναγιώτης Φραγκεδάκης σημειώνοντας: Εκ μέρους τους συλλόγου σας καλοσωρίζω όλους στην περιοχή μας, και εύχομαι καλή επιτυχία στους αθλητές. Ευχαριστώ το Δήμο και τη Νομαρχία, που κάθε χρόνο καταφέρνουν να μας διασφαλίζουν την πολύ σημαντική βοήθεια τους και με την ευκαιρία, θα ήθελα να τους προτρέψω να μας στηρίξουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον, για να δώσουμε στο άθλημα τη δυναμική που του αξίζει. Όραμα μας είναι να φέρουμε όσα περισσότερα παιδιά μπορούμε στον χώρο. Με την στήριξη της ΕΟΠΕ το επιτυγάνουμε σιγά-σιγά. Μπορούν να γίνουν περισσότερες κινήσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα και οποιαδήποτε από αυτές αφορά το μέλλον του beach volley, θα μας βρει συμπαραστάτες. Άλλωστε είναι ένα άθλημα που ταιριάζει απόλυτα στην μορφολογία και τη φύση της χώρας μας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...