Βραβεύσεις αθλητών

Με επιτυχία διοργανώθηκε η εκδήλωση του συλλόγου στην οποία έγινε και η βράβευση των διακριθέντων αθλητών & αθλητριών τις χρονιάς που μας πέρασε. Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι:
– Βλαχάκη Κωνσταντίνα: Πανελλήνια πρωταθλήτρια Νεανίδων, Πανελλήνια πρωταθλήτρια Κορασίδων, 9η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νεανίδων, 9η θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κορασίδων. Την βράβευση έκανε ο διακεκριμένος Χανιώτης αθλητής Μυλωνάς Πέτρος και ο πρόεδρος του συλλόγου Φραγκεδάκης Παναγιώτης.
– Κορακοβούνη Όλγα & Κορακοβούνη Καλλιόπη: 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων. Την βράβευση έκανε ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου Μαυριγιαννάκης Στέλιος. Τα βραβεία παρέλαβε η Κορακοβούνη Όλγα λόγω της απουσίας της αδελφής της.
– Κορακοβούνη Καλλιόπη: 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, 3η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Νεανίδων. Την βράβευση έκανε ο Ταμίας του συλλόγου Ξυλούρης Ιωάννης ενώ τα βραβεία παρέλαβε η αδελφή της Όλγα.
– Ντουσάκη Ζωή, Βουγιουκαλάκη Μυρτώ: 7η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων. Την απονομή έκανε ο Γενικός Έφορος του συλλόγου Λίτος Χαράλαμπος.
– Ντοκάκης Μάνος: 5η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και Βουρλάκης Δημήτρης: 9η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ του συλλόγου, Σηφαλάκη Αντιγόνη ενώ το βραβείο για τον απόντα Βουρλάκη Δημήτρη παρέλαβε ο προπονητής του Μπουρμπάκης Δημοσθένης.
– Λίτος Χαράλαμπος, Ντερμανάκης Ιωάννης, Λίτου Κατερίνα, Ψούνη Λίνα: 1η θέση στην Α’ φάση των Winter Circuit 2010-2011 στις κατηγορίες αντρών και γυναικών αντίστοιχα. Την απονομή έκανε το μέλος του ΔΣ, Αλεξάκης Νίκος.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…