Έπεσε η αυλαία των Winter Circuit

Οι Ντερμανάκης Γιάννης / Λίτος Χαράλαμπος και οι Παπουτσή Μαρία / Τσαφαράκη Αρετή ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στον τελευταίο σταθμό των Winter Circuit, ο οποίος διεξάχθηκε με αντίξοες καιρικές συνθήκες καθώς το ψιλόβροχο συνόδευε τις προσπάθειες των αθλητών καθ’ όλο το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά οι Ντερμανάκης Γιάννης / Λίτος Χαράλαμπος επικράτησαν μετά από ένα συναρπαστικό τελικό ο οποίος κρίθηκε στις λεπτομέρειες των Αλεξάκη Νίκου / Γεωργακόπουλου Νεκτάριου με 2-1 σετ (15-11, 12-15, 17-15). Στις γυναίκες οι πρωτοεμφανιζόμενες σε Winter Circuit Παπουτσή Μαρία και Τσαφαράκη Αρετή επικράτησαν στον τελικό των Λίτου Κατερίνα / Ψούνη Λίνα με 2-0 σετ (15-7, 15-10).

Διαφορετική ήταν όμως η κατάταξη στην γενική ατομική της Β’ φάσης των Winter Circuit, όπου σύμφωνα με την προκήρυξη των τουρνουά μοίραζε δώρα στους 2 πρώτους αθλητές/τριες, χορηγία του GAS Motosport Culture. Στους άνδρες λοιπόν την 1η θέση κατέκτησε ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος έχοντας κατακτήσει μια πρώτη και δύο δεύτερες θέσεις, ενώ την δεύτερη θέση μοιράστηκαν οι Ντερμανάκης Γιάννης / Λίτος Μπάμπης έχοντας κατακτήσει δύο πρώτες θέσεις. Στις γυναίκες τώρα, την πρώτη θέση κατέκτησε η Λίτου Κατερίνα έχοντας κατακτήσει μια πρώτη και μία δεύτερη θέση, ενώ στο δεύτερο σκαλί του βάθρου βρέθηκαν οι Αναστασιάδου Πετρούλα / Σπηλιοπούλου Αναστασία οι οποίες είχαν κερδίσει το πρώτο από τα τρία τουρνουά της δεύτερης φάσης.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μπορείτε να τα βρείτε εδώ, ενώ την ατομική βαθμολογία των αγώνων μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων ευχαριστεί θερμά των χορηγό του Winter Circuit GAS Motosport Culture καθώς και τους διαιτητές Καρπουζά Γιάννη και Πετακάκη Βούλα και ανανεώνει το ραντεβού του με τις καλοκαιρινές δραστηριότητες οι οποίες και θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ίσως σας ενδιαφέρουν…

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Πανος λέει:

    Τελικά ήταν η καλύτερη χρονιά Winter φετος. Μέχρι την επόμενη.
    Συγχαρητήρια στους νικητές και σ’ όλους τους αγωνιζόμενους!