3ο Winter Circuit – King & Queen of the beach

Την επόμενη Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου θα γίνει ένα ακόμα ιδιαίτερο τουρνουά που για πρώτη φορά διοργανώνει ο σύλλογος. Σκοπός του, να αναδείξει τον «βασιλιά» και την «βασίλισσα» της αμμούτσας.
Όπως είχε ανακοινωθεί στο τουρνουά αυτό προκρίνονται βάση βαθμολογίας από τα προηγούμενα τουρνουά, 16 αθλητές και 8 αθλήτριες. Αθλητές και αθλήτριες θα χωριστούν βάση βαθμολογίας σε ομίλους των τεσσάρων. Κάθε όμιλος θα παίξει 3 σετ των 21 πόντων με διαφορετικές συνθέσεις σε κάθε σετ. Οι αθλητές/τριες θα συγκεντρώνουν πόντους βάσει των κερδισμένων τους σετ. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα καταμετρηθούν οι κερδισμένοι/χαμένοι πόντοι.
Οι 2 πρώτοι αθλητές/αθλήτριες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση. Για τους άντρες θα γίνει μια παραπάνω φάση όπου οι 8 αθλητές που θα έχουν προκριθεί θα χωριστούν και πάλι σε δύο ομίλους -βάσει βαθμολογίας- και ακολουθώντας το ίδιο αγωνιστικό σύστημα θα προκριθούν οι τέσσερις από αυτούς.
Η τελική φάση θα αποτελείται από τους τέσσερις αυτούς αθλητές αλλά και τις τέσσερις αθλήτριες που θα έχουν προκριθεί στην προηγούμενη φάση.

Την αρχική λίστα των αθλητών/τριων που έχουν προκριθεί μπορείτε να την δείτε εδώ.
Αν υπάρχει κάποια απόσυρση αθλητή/τριας τότε την θέση θα καλύπτετε από τις αναπληρωματικές ομάδες.

Παρακαλείται αν κάποιος αθλητής ή αθλήτρια του κυρίως ταμπλό κωλύεται να συμμετάσχει στο τουρνουά, να ενημερώσει την οργανωτική επιτροπή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...