Σφυρή / Κορακοβούνη & Βλαχάκη / Μαρινάκη στο βάθρο

Με 2 μετάλλια επιστρέφουν από τους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης οι τέσσερις ομάδες του Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων. Στην κατηγορία των κορασίδων, η Σφυρή Κωνσταντίνα και η Κορακοβούνη Καλλιόπη έφτασαν και φέτος στον τελικό της διοργάνωσης, κατακτώντας την δεύτερη θέση, αφού ηττήθηκαν από τις Καράβη / Πασιαλή με 2-0 σετ (21-16, 21-15). Στο Χανιώτικο εμφύλιο του μικρού τελικού, η Βλαχάκη Κωνσταντίνα και η Μαρινάκη Ιφιγένεια επικράτησαν των Βλαχάκη Ιωάννα / Βλαμάκη Μαρία με 2-0 σετ (21-6, 21-9) και ανέβηκαν στο 3ο σκαλί του βάθρου. Στον μικρό τελικό της κατηγορίας των παίδων οι Καλογεράκης Μανώλης / Κακούρης-Μάντακας Μιχάλης γνώριαν την ήττα από τους Ραβονίκου Ρ. / Τσιρακίδης Γ. με 2-1 σετ (18-21, 23-21, 15-10) κατακτώντας τελικά την 4η θέση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

1 Απάντηση

  1. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες που πήραν μέρος στα τελικά έκαναν τους παρευρισκόμενους να ασχολούνται μαζί τους μόνο, και την Κρήτη, με την επιτυχία και την παρουσία τους στους αγώνες!
    Αυτό από μόνο του αποτελεί τεράστια επιτυχία για το σύλλογο, τα Χανιά, την Κρήτη.
    Η λέξη “ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ” είναι πολύ μικρή σε αξία για να σας πούμε παιδιά πόσο όμορφα μας κάνατε να νοιώσουμε όλοι όσοι ξερουμε τη φετινή σας προσπάθεια!!!
    Να συνεχίσετε έτσι και σας ευχόμαστε νέες επιτυχίες στη πορεία!!!