Παγκρήτιο τουρνουά στο Ρέθυμνο

Πέφτει η αυλαία γι΄ αυτό το καλοκαίρι με την διοργάνωση τουρνουά beach volley στη γνωστή, πλέον, σε όλους παραλία μέσα στο λιμάνι και στις εγκαταστάσεις του Δ.Α.Ο.Ρ. όπου θα συμμετέχουν ομάδες από ολόκληρη την Κρήτη. Είναι ένα τουρνουά όπου την διοργάνωσή του έχει αναλάβει ο πλέον κατάλληλος για τέτοιες διοργανώσεις Στέλιος Κουνδουράκης τον οποίο γνωρίζουμε όλοι από το τουρνουά Κουρούμπελο.

Ένα τουρνουά 2 x 2 όπου εντυπωσιάζει με τις φάσεις και την αγωνιστικότητα που δείχνουν οι ίδιοι οι αθλητές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώθηκαν από Χανιά και Ηράκλειο αρκετά τουρνουά, όπως και στο Ρέθυμνο στις 26 & 27 Ιουλίου, όπου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Αυτή τη φορά, με την καθολική υποστήριξη του café Exo και της εταιρίας του Μανώλη Μανουσάκη, Ammos SA, όπου είναι οι μοναδικοί και χρυσοί χορηγοί της εκδήλωσης όλα είναι έτοιμα για ένα μοναδικό event. Οι χορηγίες των Exo café και Ammos SA επιμελήθηκαν τα χρήματα των επάθλων, τις εγκαταστάσεις των προβολέων, τους διαιτητές αλλά και οτιδήποτε χρειαστεί η διοργάνωση για να στεφθεί με επιτυχία.

Το τουρνουά διεξάγεται στο Ρέθυμνο, το Σαββατοκύριακο 30-31/8/2008 κλείνοντας έτσι τις αθλητικές διοργανώσεις στην παραλία του νησιού με τον καλύτερο τρόπο. Στο τουρνουά στο οποίο θα συμμετέχουν ομάδες από ολόκληρη την Κρήτη, ξεκινάει το Σάββατο το μεσημέρι στις 2 απέναντι από το Exo café και λόγω προβολέων θα συνεχιστεί μέχρι αργά το βράδυ στις 11:30. Την επόμενη ημέρα Κυριακή θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 11 το βράδυ όπου θα γίνουν οι τελικοί.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 6945588544 (Koυνδουράκης Στέλιος).

Ίσως σας ενδιαφέρουν…