Τελική φάση Παγκρήτιου Σιρκουί

Στο Ρέθυμνο χθές Τρίτη 31 Ιουλίου 12, συνεδρίασε η Επιτροπή beach volley της ΕΣΠΕΚ με παρόντες τους κ.κ Καλουδιώτη Μαρία, Φραγκιαδάκη Παναγιώτη, Γεωργοπούλου Αντωνία, Λαδάκη Γιώργου, καθώς επίσης και τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΚ κο Κωστή Ψαρουδάκη.

Η Επιτροπή αποφάσισε τα παρακάτω:

– Στους Τελικούς αγώνες του Παγκρήτιου Circuit 2012 που θα διεξαχθούν στο Ρέθυμνο το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου, το ταμπλώ των Γυναικών να είναι 8άρι και των Ανδρών 12άρι. Στα κυριώς ταμπλώ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν αυτόματα αθλητές/τριες που έχουν δύο (2) συμμετοχές στο Παγκρήτιο Circuit.

– Να μη δοθούν wild cards στο κεντρικό ταμπλώ παρα μόνο για τους προκριματικούς αγώνες

– Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012, στο ίδιο μέρος (Ρέθυμνο – παραλία Haagen Dazs) να γίνει προκριματικό τουρνουά έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία- δυνατότητα σε ομάδες με μία (1) συμμετοχή στα τουρνουά του circuit να αγωνιστούν για τις θέσεις που θα συμπληρώσουν τα κυρίως ταμπλώ.

– Αθλητής/τρια με δύο (2) συμμετοχές και συμπαίκτη/τρια με μία (1) συμμετοχή θα συμμετέχει στα προκριματικά. Η βαθμολογία τους στο κεντρικό ταμπλώ εφόσον προκριθούν θα είναι η συνολική της ομάδας ώς άθροισμα όλων των τουρνουά.

– Ο αριθμός των θέσεων που θα δοθούν απο το προκριματικό τουρνουά στο κυρίως ταμπλώ θα ανακοινωθεί την Πέμπτη το βράδυ και θα εξαρτηθεί απο τις συμμετοχές των ομάδων που δικαιούνται να μετέχουν στο κυρίως ταμπλώ.

– Συμμετοχή ανα αθλητή/τρια : 10€

– Η Ε.Σ.ΠΕ.Κ θα εξασφαλίσει διαμονή στους αθλητές/τριες του κυρίως ταμπλώ που θα προκριθούν και θα αγωνιστούν την Κυριακή 5 Αυγούστου.

– Στις ομάδες θα παρασχεθούν σάντουιτς και νερά

– Στους νικητές του τουρνουά θα δοθούν κύπελλα – μετάλλια και τα παρακάτω χρηματικά έπαθλα:

ΑΝΔΡΩΝ
1η θέση 300€
2η θέση 200€
3η θέση 100€

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η θέση 200€
2η θέση 120€
3η θέση 80€

Σημειώνουμε ότι λόγω του προκριματικού τουρνουά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3 Αυγούστου, Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν δεκτές ΑΥΣΤΗΡΑ εως την Πέμπτη 2 Αυγούστου και ώρα 15:00 στο email [email protected], στο fax 2810 239738 και στο τηλ 2810211460.

Βαθμολογία Αθλητών/τριών που συμμετείχαν σε 2 και σε 1 τουρνουά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...