Γεωργακόπουλος / Αλεξιάδης πρώτοι και στα Μάταλα

Οι Χανιώτες αθλητές πρωταγωνίστησαν στο τουρνουά στα Μάταλα με τους Γεωργακόπουλο Νεκτάριο / Αλεξιάδη Αλέξανδρο να ανεβαίνουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου επικρατώντας μετά από ένα συναρπαστικό τελικό των Μονιάκη / Κωστακόπουλο με 2-3 σετ. Στις γυναίκες, την κούπα σήκωσαν η Χανιώτισσα Γιούλη Παρασκάκη με συμπαίκτρια την Αθηνά Δηλαβέρη από το Ρέθυμνο, επικρατώντας στον τελικό των Κούρδογλου / Χριστοδούλου με 2-0 σετ.
Στο κυρίως ταμπλό των αντρών συμμετείχαν επίσης οι αθλητές του συλλόγου, Τσιάκαλος Παντελής / Ντοκάκης Μάνος (13η θέση), Σπανουδάκης Γιώργος / Μιχελάκης Γιώργος (13η θέση), Ξυλούρης Ιωάννης / Χριστιανάκης Βασίλης (9η θέση) και ο Μπουρμπάκης Γιώργος (με συμπαίκτη τον Λαδάκη Γιώργο από το Ρέθυμνο) (3η θέση). Στα προκριματικά συμμετείχαν επίσης οι Λίτος Χαράλαμπος / Χατζηδαμιανός Δαμιανού όπου αποκλείστηκαν από τους μετέπειτα πρωταθλητές Γεωργακόπουλο / Αλεξιάδη και οι Κουκάκης Ηλίας / Ηλιάκης Χρήστος.
Στις γυναίκες, στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν οι Λειβαδιτάκη Ελένη / Σημαντηράκη Ξένια (7η θέση) και η Κορακοβούνη Κέλλυ με συμπαίκτρια την Μηλάκη Εμμανουέλα από το Ηράκλειο (5η θέση). Στα προκριματικά των γυναικών συμμετείχαν και οι Βρανά Ελένη / Ψούνη Λίνα, Σφιναρολάκη Ιωάννα / Ντουσάκη Ζωή και Γκέκα Πανδώρα / Μαρινάκη Ιφιγένεια.
Τέλος στο τουρνουά κάτω των 20 ετών που διεξάχθηκε την Πέμπτη πριν τους αγώνες των αντρών και των γυναικών, οι Σπανουδάκης Γιώργος / Μιχελάκης Γιώργος έφτασαν μέχρι και τα τελικά όπου ηττήθηκαν από του Καρύδα / Περπινάκη με 2-0 σετ.

* Η φωτογραφία είναι του Φουναριωτάκη Χρόνη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...