Έπεσε η αυλαία του 1ου Παγκρήτιου Τουρνουά

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟλοκληρώθηκε χτες το 1ο τουρνουά του Παγκρήτιου Σιρκούι το οποίο ήταν αφιερωμένο στην μνήμη του φίλου, αθλητή και προπονητή του συλλόγου «Νίκου Κατούφα». Κύρια χαρακτηριστικά οι δυνατές αναμετρήσεις κάτω από υψηλές θερμοκρασίες αλλά και οι αρκετοί τραυματισμοί που ανάγκασαν 3 ομάδες του κυρίως ταμπλό να εγκαταλείψουν.
Την κούπα στους άντρες σήκωσαν οι Ξυλούρης Γιάννης / Μαρούλης Θάνος (Χανιά/Ιεράπετρα) επικρατώντας στον τελικό των Μουτάφη Κυριάκο / Τεφτσή Μιχάλη (Ηράκλειο) με 2-0 σετ (21-13, 21-11). Στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν «χωρίς κούραση» οι Λαδάκης Γιώργος / Μαγριπλής Αχιλλέας (Ρέθυμνο/Ηράκλειο), καθώς ο αγώνας για την 3η θέση δεν έγινε ποτέ λόγω του τραυματισμού και της εγκατάλειψης της ομάδας του Λίτου Μπάμπη / Χατζηδαμιανού Δαμιανού (Χανιά).
Στον τελικό των γυναικών οι Τζουβαδάκη Χριστίνα / Χατζάκη Ελεάνα (Χανιά/Ηράκλειο) επικράτησαν των Βροντάκη Μαρία / Σμπιράκη Ελένη (Ρέθυμνο) με 2-0 σετ (21-16, 21-14). Την 3η θέση κατέλαβαν οι Ξιαρχογιαννοπούλου Πολυτίμη / Βακαλοπούλου Μυρσίνη (Χανιά) οι οποίες επικράτησαν των Ψούνη Λίνα / Κουντουράκη Φιλίτσα (Χανιά) με 2-0 σετ (21-17, 22-20).

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Ο Α.Σ. Beach Volleyball Νέας Κυδωνίας Χανίων ευχαριστεί θερμά τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την πολύτιμη υποστήριξη τους καθώς και την Body Farm και τα Κασιμάτης Family Shops για τα όμορφα δωράκια τους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...