Finals U23: Η 4άδα που θα κυνηγήσει το… χρυσό

Σίσσυ Αποστολίδου / Αφροδίτη Λαδένη vs Κωνσταντίνα Τσοπούλου / Κωνσταντίνα Ωρολογοπούλου και Κωνσταντίνα Βλαχάκη / Άννα Σπανού vs Μαρία Γεωργοπούλου / Δήμητρα Καραγκούνη αποτελούν τα ημιτελικά ζευγάρια στους τελικούς της κατηγορίας Κάτω των 23 ετών των Αναπτυξιακών Πρωταθλημάτων Beach Volley 2013 που θα κορυφωθούν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Allou! Fun Park.

Οι Αποστολίδου / Λαδένη πήραν την πρωτιά στον όμιλό τους μετά το 3-1 επί των Ξανθή / Σαρλή, με το τρίτο σετ, που ήταν και το καθοριστικό, να κρίνεται στο σερβίς της Λαδένη που από 2-2 έκανε το σκορ 10-2! Ως δεύτερες προκρίθηκαν οι Γεωργοπούλου / Καραγκούνη που χρειάστηκαν το τάι μπρέικ (3-2) κόντρα στις Αλβέρτη / Κατσίκα.

Στον άλλο όμιλο έγινε «πόλεμος» για την πρωτιά και την πρόκριση με τις Σπανού / Βλαχάκη να βγαίνουν αλώβητες και να προκρίνονται αήττητες. Η εθνική ομάδα επιβλήθηκε των Μολδοβανίδη / Βακαλοπούλου με 3-1, παρότι βρέθηκε να χάνει με 1-0 σετ και 10-8 στο τρίτο σετ. Το τελευταίο εισιτήριο πήγε στις Τσοπούλου / Ωρολογοπούλου που ξεπέρασαν το εμπόδιο των Λίσβελαντ / Γεωργοπούλου.

Πρώτο σερβίς την Κυριακή, στις 10:00 με τους δύο ημιτελικούς. Στις 17:00 θα γίνει ο μικρός τελικός και στις 19:00 θα αναδειχθούν οι πρωταθλήτριες Ελλάδας!

Πηγή: volleyball.gr

Ίσως σας ενδιαφέρουν…