Πρόκριση για Βακαλοπούλου / Μολδοβανίδη στο Προολυμπιακό Νέων

aponomesrhodes2013Η Βακαλοπούλου Μυρσίνη μαζί εμ την συμπαίκτρια της Μολδοβανίδη Τατιάνα πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση της προκριματικής διαδικασίας του Προολυμπιακού τουρνουά Νέων η οποία θα διεξαχθεί τον Απρίλιο του 2014.
Μυρσίνη και Τατιάνα βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο καθώς γνώρισαν την ήττα στο πρώτο τους παιχνίδι από της Ουκρανές Αλίνα Ντεμιντόβα και Ντάρια Ουντοβένκο με 2-0 (21-14, 21-19). «Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, αλλά είμαστε χαρούμενες που πήραμε τη νίκη και μετά από δύο ματς είμαστε στην επόμενη φάση», δήλωσαν οι νικήτριες, ενώ οι Ελληνίδες παραδέχθηκαν: «Μπήκαμε λίγο χαλαρά γιατί χθες είδαμε τις Ουκρανές κόντρα στις Αλβανές που ήταν εύκολο ματς και δεν ξέραμε την δυναμική τους».
Στους «μικρούς» τελικούς, οι Μυρσίνη Βακαλοπούλου και Τατιάνα Μολδοβανίδη νίκησαν για δεύτερη φορά τις Κύπριες, Έρικα Ζεμπίλα / Ζωή Κωνσταντοπούλου, με 2-0 (21-14, 22-20) και «έκλεισαν» θέση για τους αγώνες του Απριλίου. «Θέλαμε πολύ την πρόκριση και στεναχωρηθήκαμε που δεν την πήραμε από το πρώτο ματς, αλλά είμαστε χαρούμενες που πετύχαμε τον στόχο μας», δήλωσαν τα κορίτσια της ελληνικής ομάδας.

Οι 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση θα αγωνιστούν στην τελική φάση της προκριματικής διαδικασίας που θα λάβει χώρα τον Απρίλιο του 2014, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το σύστημα διεξαγωγής, αλλά και τα μέρη που θα φιλοξενήσουν τα τουρνουά. Το δεδομένο είναι πως από τις 16 ομάδες, έξι στα αγόρια και έξι στα κορίτσια θα εκπροσωπήσουν την Ευρώπη στην Ολυμπιάδα Νέων που θα γίνει τον επόμενο Αύγουστο στην Κίνα.

Πηγή: volleyball.gr

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...