Η εμπειρία των Παρασκάκη, Κατερίνη έκρινε τον τίτλο στο open γυναικών

f1c0ee17f338cf5c72ee789b8341f285_LH εμπειρία της Γιούλης Παρασκάκη και της Νίνας Κατερίνης έκριναν τον τίτλο στο open γυναικών. Οι δύο αθλήτριες που αγωνίζονται μαζί για τρίτη σεζόν κατέκτησαν τον τίτλο στο open γυναικών του Beach Volley League 2014. Στον τελικό που έγινε στις εγκαστάσεις των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά νίκησαν τις Τζουβαδάκη Χριστίνα / Σημαντηράκη Ξένια με 2-0 (21-09, 22-20).

Στους ημιτελικούς οι Τζουβαδάκη Χριστίνα / Σημαντηράκη Ξένια νίκησε τις Λειβαδιτάκη Ελένη / Χριστοδουλάκη Κατερίνα 2-0 (21-08, 21-18) και οι Κατερίνη Νίνα / Παρασκάκη Γιούλη τις Γεωργαντά Ελεάνα / Γκόλια Μαρία με 2-0 (21-12, 21-15).

Η χανιώτισσα Γιούλη Παρασκάκη που ζει πλέον στο Ηράκλειο και είναι και μητέρα δύο παιδιών δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση που φέρει την σφραγίδα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη στον οργανωτικό τομέα. Είναι η τρίτη σεζόν που παίζω μαζί με την συμπαίκτρια μου. Κάναμε ένα καλό τουρνουά. Ακόμα δεν έχουμε σχεδιάσει ποια θα είναι τα επόμενα παιχνίδια μας διότι έχω δύο παιδιά, τον Γιώργο και την Κατερίνα στα οποία αφιερώνω τον τίτλο. Η Κατερίνα αγωνίζεται στον Πήγασο Ηρακλείου που έχω ιδρύσει και απευθύνεται σε μικρά παιδιά».

Η ακραία του ΟΠΕ Ρεθύμνου Νίνα Κατερίνη που είναι γεννημένη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής είπε: «Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά σε οργανωτικό είπεδο. Οι διοργανωτές έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν για μας τους αθλητές. Εδώ στα Χανιά οι χώροι είναι εκπληκτικοί και ιδανικοί για μπιτς βόλεϊ. Ευχαριστώ την συμπαίκτρια μου και αφιερώνω τον τίτλο στον υιό της και βαφτιστήρα μου Γιώργο».

Πηγή: volleyleague.gr

Ίσως σας ενδιαφέρουν…