52 ομάδες στα Χανιά

n112274969041_775852 ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή για το Πανελλήνιο Juniors που θα διεξαχθεί στα Χανιά από τις 17 έως της 19 Ιουλίου. 19 από αυτές είναι Χανιώτικες ομάδες. Αναλυτικά στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 20 ετών έχουμε τους Χριστιανάκη Βασίλη / Περιστερίδη Κώστα, οι οποίοι θα αγωνιστούν με wild card (κάρτα ελευθέρας τοπικής ομάδας) στο κυρίως ταμπλό και τους Βασιλάκη Χαράλαμπο / Γλακουσάκη Γιώργο να ξεκινούν από τα προκριματικά.
Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 17 ετών οι Ντοκάκης Μάνος / Βουρλάκης Δημήτρης ξεκινούν από το Νο 1 του κυρίως ταμπλό ενώ οι Αρμουτάκης Βασίλης / Σαριδάκης Σπύρος από το Νο 3 με κάρτα ελευθέρας. Στη μάχη των προκριματικών θα ριχτούν ακόμα 2 Χανιώτικα ζευγάρια. Πρόκειται για τους Μιχελάκη Γιώργο / Σφυρή Άγγελο και τους Τζουβαδάκη Μανώλη / Σπανουδάκη Γ.
Στα κορίτσια κάτω των 20 ετών από το Νο 1 του κυρίως ταμπλό ξεκινούν οι Σφυρή Κωνσταντίνα / Βλαχάκη Κωνσταντίνα. Στο κυρίως ταμπλό συμμετέχουν με κάρτα ελευθέρας και η Βλαχάκη Ιωάννα / Βλαμάκη Μαρία ενώ από τα προκριματικά ξεκινούν οι Κορακοβούνη Κέλλυ / Αγγελοπούλου Αναίς.
Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 17 ετών, από το κυρίως ταμπλό ξεκινούν οι Μαρινάκη Ιφιγένεια / Καρατζοπούλου Βάσια και οι Κορακοβούνη Όλγα / Δόβρου Ελένη. Για μια θέση στο κυρίως ταμπλό θα αγωνιστούν οι Αποστολάκη Σοφία / Αθανασίου Χρυσή, Πιτσιλή Άρτεμις / Σφυρή Ρουμπίνη, Βουγιουκαλάκη Μυτρώ / Παντελάκη Ιωάννα, Κουτσούρου Κωνσταντίνα / Ντουσάκη Ζωή, Χαϊδεμενάκη Νίνα / Φαντάκη Νίκη, Μπαλίδου Ηλιάννα / Σαριδάκη Χρυσούλα, Μπλαζάκη Νικολέτα / Τσακιράκη Αφροδίτη και Λεβεντάκη Χριστιάνα / Τζατζιμάκη Αναστασία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...