Χανιώτικη πληθώρα στους ημιτελικούς των Juniors

fasiΟλοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των κυρίως ταμπλό στο Juniors Open Χανίων, μέσα από την οποία προέκυψαν τα ζευγάρια των ημιτελικών σε όλες τις κατηγορίες. Έτσι λοιπόν στην κατηγορία Κ20 αγοριών, στην ημιτελική φάση θα διασταυρωθούν οι Κοτζαμπάσης / Κισκήρας από Αθήνα και Στούπα αντίστοιχα, με τους Χανιώτες Βασιλάκη / Γλακουσάκη ενώ το άλλο ζευγάρι είναι αυτό των Κογκαλίδη / Ρεζκ από Δραπετσώνα και Πειραιά και των Περιστερίδη / Χριστιανάκη από Χανιά.
Στην αντίστοιχη κατηγορία των κοριτσιών οι Χανιώτισσες Βλαχάκη / Σφυρή θα αντιμετωπίσουν τις Χριστοδούλου / Μηλάκη από το Ηράκλειο ενώ οι Καράβη / Πασιαλή τις Μαγκανάρη / Μωραιτίδη, όλες από την Αθήνα.

Στην Κ17 κατηγορία αγοριών κρητικός εμφύλιος στο πρώτο ζευγάρι με τους Αντωνακάκη / Σμπιράκη από το Ηράκλειο να αντιμετωπίζουν τους Βουρλάκη / Ντοκάκη από τα Χανιά, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό οι Καρράς / Έξαρχος από Αθήνα θα αντιμετωπίσουν τους Παπαγεωργίου / Πιτσιάβα από τον Βόλο.
Στην ίδια κατηγορία και στο ταμπλό των κοριτσιών οι Καρατζοπούλου / Μαρινάκη από Αθήνα και Χανιά θα παίξουν με τις αδερφές Χατζάκη από το Ηράκλειο ενώ οι συντοπίτισσες τους Γεωργοπούλου / Θαλασσινού – Λίσβελαντ θα αντιμετωπίσουν τις Δόβρου / Κορακοβούνη από τα Χανιά.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...