Εγγραφή στο Ιστολόγιο

Εισάγετε το email σας για εγγραφή στην υπηρεσία αποστολής ειδοποιήσεων μέσω email για νέες δημοσιεύσεις.

Πρόγνωση καιρού

Find us on Facebook

Διάφορα

Καλοκαιρινές προπονήσεις ανηλίκων

 

 

Τελειώνει η σχολική χρονιά και ήρθε η ώρα για Beach Volley.

Οι προπονήσεις του συλλόγου για ανηλίκους ξεκινάνε από την Πέμπτη 13/6.

Για περισσότερες πληροφορίες κατά προτίμηση στο windest@gmail.com ή στο 6972819302 (Βαρίκος Αντώνης).

Για εγγραφές συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα

Τουρνουά Καλοκαιρινών Ακαδημιών

Στις 31 Αυγούστου 2017 πραγματοποιήθηκε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του συλλόγου για τους μικρούς μας φίλους. 20 παιδιά από τις ακαδημίες του συλλόγου αγωνίσθηκαν και διασκέδασαν στην άμμο. Για την “ιστορία” δημιουργήθηκαν 2 όμιλοι από 5 ομάδες. Ο ένας όμιλος είχε μεικτές ομάδες (1 αγόρι και 1 κορίτσι) με παιδιά από 12 εως 15 ετών και ο άλλος όμιλος είχε 3 ομάδες αγοριών, 1 κοριτσιών και 1 μεικτή με παιδιά από 8.5 εως 12 ετών. Νικητές βέβαια ήταν όλοι όσοι παρακολούθησαν το όμορφο θέαμα με πρωταγωνιστές τους μικρούς αθλητές μας.

Ευχαριστουμε τους γονείς που ετοίμασαν σπιτικά εδέσματα και συμπλήρωσαν το φαγητό που προσέφερε ο σύλλογος στη μικρή γιορτή στο τέλος του τουρνουά. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 18 Μαΐου 2017 και ώρα 21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23, 1ος όροφος).

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23, 1ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ.
Όλα τα μέλη για να συμμετάσχουν στις εκλογές της 18-05-2017 σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου θα πρέπει να έχουν τακτοποιήσει την ετήσια συνδρομή τους προς τον σύλλογο για το 2017.
Επομένως κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης και λίγο πριν την ψηφοφορία τα μέλη θα πληρώσουν την ετήσια συνδρομή του 2017 . (για όσους  δεν έχουν ήδη πληρώσει για το 2017), και κατόπιν θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία
Για όσους, δεν μπορέσουν να παρευρεθούν στις εκλογές θα πρέπει να πληρώσουν την ετήσια  συνδρομή του 2017 μέχρι τέλους Μαΐου 2017
Οι υποψήφιοι στις εκλογές για το νέο Δ.Σ. με αλφαβητική σειρά είναι.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ BEACH VOLLEY CHANIA ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2017 (αλφαβητικά)

ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΣΕΡΓΙΟΣ
ΒΑΡΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΛΕΙΒΑΔΙΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΛΙΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΠΡΩΙΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΣΑΜΠΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΤΖΙΛΙΒΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 18 Μαΐου 2017 και ώρα 21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23, 1ος όροφος).

Το Δ.Σ. του Συλλόγου προκηρύσσει τις εκλογές για το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας και προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση (Εκλογοαπολογιστική) για τις 9 Μαΐου (τυπικά) και για λόγους απαρτίας οριστικά για την  Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 και ώρα 21.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του ΤΕΕ/ΤΔΚ (Νεάρχου 23, 1ος όροφος).
Παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν, να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους μέχρι τις 12 Μαΐου 2017 στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου info@beachvolleychania.com.

Για το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Beach Volleyball Ν. Κυδωνίας Χανίων

Ο Πρόεδρος             Ο Αντιπρόεδρος         Ο Γραμματέας
Αλεξιάδης Σέργιος        Λίτος Μπάμπης         Τάπος Άγγελος

Ετήσιος χορός και κοπή πίτας του Συλλόγου την Παρασκευή 10-03-2017

Ο ετήσιος χορός και η κοπή της πίτας του συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί και φέτος την Παρασκευή 10-03-2017 στο κέντρο Βολόσυρος (Αγίων Αποστόλων 81 ).

Θα υπάρχει μενού που πάει ανά 4 άτομα και κοστίζει 16,5 Ευρώ/άτομο(εκτός αν κάποια 4αδα δεν θέλει αλκοόλ οπότε πάει 15 Ευρώ). Θα υπάρχει και νηστίσιμο μενού για όσους το επιλέξουν και το δηλώσουν προκαταβολικά.

Στο τραγούδι ο  Τσισμενάκης με την ορχήστρα του και η ώρα προσέλευσης είναι μετά τις 21:00.

Θα παρακαλούσαμε όλα τα μέλη που επιθυμούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση να στείλουν σχετικό e-mail στον σύλλογο , όπου θα δηλώνουν την συμμετοχή τους (και πιθανόν τον/την συνοδού τους) .

Επίσης όσοι νηστεύουν να το δηλώσουν στο e-mail προκειμένου να ενημερώσουμε το κέντρο.

Δηλώσεις συμμετοχής στο info@beachvolleychania.com

 

2nd Beach Cup – Αρχικές Λίστες

2nd_beachcupΞεκινάει αύριο -καιρού επιτρέποντος- το 2ο τουρνουά του καινοτόμου Beach Cup το οποίο διεξάγετε ταυτόχρονα σε Χανιά και Αθήνα από τον σύλλογο μας και τον αθλητικό φορέα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Beach Volley Tournaments.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
One Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 14:00
One Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 14:00
Two Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 16:00

Κυριακή 25 Οκτωβρίου
Two Star Cup Γυναικών, τεχνική σύσκεψη 9:00
Two Star Cup Αντρών, τεχνική σύσκεψη 9:00
One Star Cup Μεικτό, τεχνική σύσκεψη 12:00

Παρακαλούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες να τηρήσουν το παραπάνω ωράριο καθώς η μεγάλη συμμετοχή μας περιορίζει χρονικά.

Οι συμμετοχές στην κατηγορία ONE STAR γυναικών, θα μείνουν ανοικτές για 1 ακόμα θέση, στην TWO STAR γυναικών για 2 θέσεις και στην TWO STAR μεικτό για μία θέση. Συμμετοχή μπορείτε να δηλώνετε ηλεκτρονικά στο admin@beachvolleychania.com ή τηλεφωνικά στο 6944622444. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Επίσης αν κάποια ομάδα έχει κάποιο κόλλημα παρακαλείται να ενημερώσει το συντομότερο δυνατόν την οργανωτική επιτροπή στα παραπάνω τηλέφωνα ή email, ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ομάδες που είναι στην λίστα αναμονής.

Τέλος, λόγω του άστατου καιρού, ανακοίνωση για την διεξαγωγή ή μη του τουρνουά θα βγει το Σάββατο το πρωί.

Τις αρχικές λίστες μπορείτε να τις δείτε εδώ.

* Στην κατηγορία TWO STAR μεικτό συμπληρώθηκε η κενή θέση

Technology update

Ακολουθώντας τα βήματα της τεχνολογίας εγκαταστήσαμε από χτες μια εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους χρήστες ipod, iphone και λοιπών παρόμοιων συσκευών, να βλέπουν την ιστοσελίδα μας με ειδική δομή για τις δημοφιλείς αυτές συσκευές. Η εφαρμογή αναγνωρίζει αυτόματα ότι η σύνδεση γίνετε μέσο κάποιας από τις προαναφερόμενες συσκευές ενώ υπάρχει επιλογή να δείτε την ιστοσελίδα μας στην κανονική της μορφή.

Καλή χρονιά με ένα δωράκι

Όπως συνηθίζουμε οι ευχές μας για μία καλή χρονιά ακολουθούνται από το ημερολόγιο του συλλόγου. Ένα flashback στις καλύτερες αγωνιστικές στιγμές και στου διακριθέντες αθλητές και αθλήτριες του 2009. Είθε το 2010 να μας χαρίσει μεγαλύτερες αγωνιστικές και μη συγκινήσεις!
Κατεβάστε το ημερολόγιο από «εδώ».

Για να δείτε το ημερολόγιο χρειάζεστε το Acrobat Reader.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και πάλι στους φωτογράφους Βασίλη Πλιάτσικα και Γιάννη Τόμπρο για το φωτογραφικό υλικό του ημερολογίου.

Εθελοντική αιμοδοσία

logo kardiaΕθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δήμο Νέας Κυδωνίας την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου. Η αιμοδοσία θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου από τις 9:00 έως και τις 14:00.

Φωτογραφίες, κάλιο αργά παρά ποτέ

juniors09_077Λόγω του προβλήματος χώρου που αντιμετωπίσαμε φέτος δεν είχαμε καταφέρει να ανεβάσουμε φωτογραφίες από σχεδόν κανένα τουρνουά του καλοκαιριού. Η λύση βρέθηκε με το να ανεβάσουμε όλες τις φωτογραφίες σε ένα δωρεάν χώρο φιλοξενίας (Picasa). Δείτε λοιπόν τις φωτογραφίες από τα τουρνουά Regional, 10o Forthnet, 4ο Πανελλήνιο Juniors και το Μικτό μέσο τις σελίδας «Φωτογραφίες». Για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε τον φίλο φωτογράφο Βασίλη Πλιάτσικα για το άριστο φωτογραφικό υλικό που μας προμηθεύει.

Χορηγοί

synka

 

anek

 

charma beer

 

bodytec

 

taz

Χορηγοί Επικοινωνίας

neatv

 

athlitiko.gr

 

joy music

Υποστηρικτές

aquafit