Ολοκληρώθηκε το 5ο Summer Beach Cup by Amstel Radler και το MOLTEN King & Queen of the Beach

Το 5ο Summer Beach Cup by Amstel Radler και το MOLTEN King & Queen of the Beach θα μπορούσαν κάλλιστα να ονομαστούν ως τουρνουά τεσσάρων εποχών, καθώς ξεκίνησαν με υψηλές θερμοκρασίες το Σάββατο, συνεχίστηκαν με φθινοπωρινή συννεφιά και μερική ηλιοφάνεια την Κυριακή το πρωί και ανοιξιάτικες ψιχάλες το απόγευμα και ολοκληρώθηκαν υπό καταρρακτώδη βροχή το βράδυ της Κυριακής.

Αγωνιστικά τώρα, 58 ομάδες έδωσαν το παρών στα τρία τουρνουά αντρών, γυναικών και μικτό, σε δύο κατηγορίες gold και silver. Επίσης 12 αθλητές και αθλήτριες αγωνίστηκαν για τον τίτλο του King/Queen of the beach στο καινοτόμο και ιδιαίτερο τουρνουά.

Μεγάλες μάχες παρακολούθησαν οι φίλοι του αθλήματος στην κατηγορία Golden Αντρών, όπου μετά από συναρπαστικές αναμετρήσεις οι Λίτος Μπάμπης/Χατζηδαμιανού Δαμιανός επικράτησαν με 2-1 σετ (17-21, 21-15, 15-11) των Γεωργακόπουλου Νεκτάριου/Δασενάκη Γιώργου.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις είχαμε και στην κατηγορία Golden Γυναικών παρόλο που η καταρρακτώδης βροχή δεν «βοήθησε» την κερκίδα και δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των αθλητριών. Παρ’ όλα αυτά η Πατεράκη Μαρία με συμπαίκτρια την Καψαμπέλη Σοφία επιβλήθηκαν δύσκολα των Ρηγάκου Ασπασία/Αντιμισιάρη Μαίρη με 2-1 σετ (12-15, 15-12, 11-8).

Silver μόνο στο όνομα ήταν το τουρνουά των αντρών, καθώς οι αθλητές φρόντισαν να ξεσηκώσουν πολλάκις την κερκίδα. Στον αμφίρροπο τελικό οι Γρηγοράκης Γιάννης / Δρανδάκης Αλέξανδρος επικράτησαν στα σημεία των Κανατσούλη Γιώργο / Βαρουδή Λεωνίδας με 2-1 σετ (14-16, 15-7, 11-9).

Το ταμπλό με τις λιγότερες συμμετοχές ήταν αυτό του Silver γυναικών, πράγμα όμως που δεν μείωσε την ποιότητα και τις εντυπωσιακές αναμετρήσεις. Στην τελική φάση Καπετανάκη Αντιγόνη και Ασλάνη Ιωάννα νίκησαν τις Χιουσάι Κλέντα/Στάφα Λέντι με 2-1 σετ (8-15, 15-7, 11-0).

Τέλος στο MOLTEN King & Queen of the Beach, βασιλιάς στους άντρες αναδείχτηκε ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος, ενώ βασίλισσα η Στάφα Λέντι.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...