Νικητές Γεωργακόπουλος/Λέκκας και Γκέκα/Αγιουτάντη στο 4ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018.

Μετά τους πρωταπριλιάτικους νικητές επανερχόμαστε με νέα ανακοίνωση με τους πραγματικούς νικητές του 4ου Beach Volley Tournament 2017-2018.

(Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους χθεσινούς “πρωταθλητές” για την συμμετοχή τους σε αυτό το πρωταπριλιάτικο αστείο του Συλλόγου μας, αν και ελπίζουμε χάρη στην αγάπη και όρεξη που δείχνουν για το άθλημα σύντομα να δούμε ανάλογη ανακοίνωση στο site μας και εκτός πρωταπριλιάς).

Νικητές στους άντρες αναδείχτηκαν ο Γεωργακόπουλος Νεκτάριος / Λέκκας Χρήστος που κέρδισαν στον τελικό τους νεαρούς (με βάση την απόδοση ο πρώτος) Τσιάκαλο Παντελή / Ντοκάκη Μάνο με 2-1 σετ.

Ο πολυνίκης Νεκτάριος (που μόνο η πρωταπριλιά μπόρεσε να τον κερδίσει) ,  με συμπαίκτη τον Λέκκα Χρήστο , ξαναπήραν για άλλη μια φορά την πρωτιά κερδίζοντας σε ένα όμορφο τελικό με πολλές ωραίες φάσεις τον ακούραστο Τσιάκαλο Παντελή και τον πολύ ανεβασμένο φέτος αγωνιστικά Ντοκάκη Μανώλη.

Αντίστοιχα στις γυναίκες η Πανδώρα Γκέκα για τρίτο συνεχόμενο τουρνουά κατακτά την πρώτη θέση με συμπαίκτρια αυτήν την φορά την Αγιουτάντη Ρόζα.  Τα κορίτσια κατέκτησαν τον τελικό άνευ αγώνα καθώς τα κορίτσια από το Ηράκλειο Πάσχου Χριστίνα – Παγωνίδου Δήμητρα, έπρεπε να αναχωρήσουν λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κατά την διάρκεια των ημιτελικών προσφέρθηκε πίτσα σε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και την κλήρωση για τις δωροεπιταγές του Aqua fit τις κέρδισε το τυχερό ζευγάρι από το Ρέθυμνο Σπιταδάκης Κώστας , Τζανιδάκης Γιώργος.

 

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...