Νικητές Γεωργακόπουλος/Μοτάκης και Βασιλείου/Γκέκα στο 5ο Chania Beach Volley Tournament 2017-2018

Ολοκληρώθηκε το περασμένο ΣΚ , η φετινή σειρά του  Chania Beach Volley Tournament 2017-2018 με το 5ο και τελευταίο τουρνουά.

Στους άντρες στον τελικό συμμετείχαν κατά τα 3/4 οι ίδιοι αθλητές που έπαιξαν και στον τελικό του 4ου στην σειρά τουρνουά.

Αυτήν την φορά ο πολυνίκης Γεωργακόπουλος με συμπαίκτη τον Μοτάκη επικράτησαν των Τσιάκαλου / Ντοκάκη , που για δεύτερη συνεχόμενη φορά φτάνουν στον τελικό, με 2-1 σετ.

Στους ημιτελικούς οι Γεωργακόπουλος/Μοτάκης επικράτησαν των Σταυρουλάκη Αλέξη/ Κολιάμπα Αχιλλέα με 2-0 σετ και οι Τσιάκαλος/Ντοκάκης των Βαρίκο/Μπατάκη επίσης με 2-0 σετ

Στον τελικό γυναικών οι  Βασιλείου/Γκέκα νίκησαν με 2-0 σετ τις αδελφές Κορακοβούνη Κέλυ και Όλγα, που μετά από αρκετό , ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, φτάνοντας μάλιστα αήττητες στον τελικό, αφού νωρίτερα είχαν κερδίσει σε συναρπαστικό αγώνα τις Βασιλείου/Γκέκα οι οποίες όμως συγκεντρωμένες και χωρίς λάθη κέρδισαν δίκαια τον τελικό.

Χαρακτηριστικό του τουρνουά είναι ότι συμμετείχε και η μικρότερη αδελφή Κορακοβούνη , η Βικτώρια, ή οποία μάλιστα έφτασε μέχρι τον ημιτελικό με συμπαίκτρια την Λουπάση Τόνια, όπου έχασαν από τις αδελφές τις.

Στον άλλο ημιτελικό οι Βασιλείου.Γκέκα επικράτησαν με 2-0 σετ των Βοζινάκη/Στάφα.

Κατά την διάρκεια των τελικών προσφέρθηκαν σουβλάκια σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές , κλείνοντας ευχάριστα τον κύκλο των χειμερινών τουρνουά Chania Beach Volley Tournament. τα οποία θα δώσουν την σκυτάλη στα μεγάλα καλοκαιρινά τουρνουά του Συλλόγου..

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Καντίνα Iguana  , δίπλα στα γήπεδα, που παρείχε σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές, έκπτωση στις αγορές τους, καθ όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου και η οποία θα είναι χορηγός του Συλλόγου και σε όλα τα επόμενα τουρνουά.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...